Merhabalar, daha önce de farkettiğim ama dile getirmediğim önemli bir eksikten söz etmek istiyorum, özellikle kadın karakterle oynayan kişilerin de bu sorunu yaşadığını farkettim, kızların selamlaşmasının erkeklerinkiyle aynı olması tuhaf oluyor en basitinden sevgilimle sarılmak için /selamlas kullanıyorum... /selamlas komudu tek başına yeterli olmuyor diye düşünüyorum, daha önce farklı platformlarda gördüğüm kadarıyla bu sistemi getirmeye SAMP elverişli, bir kaç tane selamlaşma türü eklenirse mükemmel olabilir. Özellikle sade bir sarılma ve sadece elle toklaşma gelde bile rollerde farklı bir hava k atacağını düşünüyorum. Komutları da şu şekilde olabilir.
/selamlas 1 ID
/selamlas 2 ID
/selamlas 3 ID
Birde /op komudu çok yetersiz kalıyor, saçma ve buglu bir görüntü ortaya çıkıyor o yüzden aklıma şöyle bir sistem geldi. Öpeceğimiz kişiye teklif gönderip karşıdaki kişiyle öpüşebiliriz tıpkı /selamlas komudu gibi.
/opus ID
Bu sistemlerin sunucudaki rollerde ayrı ve hoş bir hava k atacağını düşünüyorum, SAMP'ın da mekaniğinin bu sistemi hazırlamaya elverişli olduğunu düşünüyorum iyi günler.