Konu: Jimmy Mathers | Birden falza konuda şikayet.  (Okunma sayısı 195 defa)

#0 - 13.01.2021 11:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy_Mathers @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Sadece ikimiz.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.01.2021 11:19-20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Mixing, GBİ, Üslup

Alıntı
Mixing, GBİ, Üslup

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla beraber balık tutarken arkadaş güvenli bölgede küfür etti sonra gidiyordduk falan sonra bu şahıs PM'den mal satmaya çalıştı mixnig yaptığını söyledim, daha sonra ise yine PM'den üslubunu bozdu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:    

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.01.2021 12:21
Öncelikle merhaba. Şahıs eski bir arkadaşım, aramızda muhabbet dönüyor ki bana gerçekten kinli bir insan. Oraya üslup yazmışsın, üstünü karaladığın şeyleri göstermeni ilk önce rica edeceğim. Sonrasın GBI'lık bir durum göremiyorum. GB alanda küfür etmenin GBI olduğunu sanmıyorum açıkçası. Mix olayına gelirsek şunu açıklayacağım. Ben orada mix yapıyor olarak görmüştüm fakat zaten ''arkadaşım'' dediğim Gary Nroson adlı şahısla çok önceden pmden böyle konuşmalarımız dönüyordu mix gibisinden değil. Şahıs bana kinli olduğu için şikayet açtı ben hiçbir şekilde mix yapmadım aramızda birlik konuşması dönüyordu, nerede takıldığımız konusunda. Pmden mal satmaya çalışmadım. Şahıs sildiği yerleri açığa çıkarırsa anlayabilir. Şahıs beni bu konuda OOC olarak kışkırttı zaten. Önceden bir arkadaşımdı fakat kini dolayısıyla beni pusuya düşürüp şikayet açtı. /w üzerinden fısıldamak yerine pm den yazmışım, bunu fark etmedim. Sonrasında düzelttim fakat farkettiyseniz ''Polis çağırdı kaç'' gibisinden birşey yazmış, GBI yaptığıda belli Size kin tuttuğunun screen shotunu atacağım.

Bu bir mix değildi chatin tamamının ssini alsaydı yeterliydi. Arkadaş olduğumuzu sandığım için öyle yazdım, iyi roller dilerim.
« Son Düzenleme: 13.01.2021 12:24 Thomp »

#2 - 13.01.2021 12:30
Ben bu arkadaşla hiçbir zaman dost olamadım, önceki sunucuda da zaten hem OOC hem IC nefret besliyordu bu ve ekibi bana karşı.

#3 - 13.01.2021 12:36
Ben bu arkadaşla hiçbir zaman dost olamadım, önceki sunucuda da zaten hem OOC hem IC nefret besliyordu bu ve ekibi bana karşı.
Iıı, dostum sana şöyle birşey söylemek isterim. IC nefret besleyebilirim, en doğal hakkım geçerli sebepler olduğu sürece. Sen bunu OOC'ye çevirip sürekli bize karşı bir saf aldın. Önce oynadığımız sunucuda vesayre,

« Son Düzenleme: 13.01.2021 12:42 Thomp »

#4 - 13.01.2021 12:38
Şahıs attığım sslerden anlarsanız ki IC olaylar yüzünden bize OOC kin tutuyor, kalp kırmaktan başka birşey değil, bu kadar kinliyken ben Gary adlı şahısla konuşuyordum, önceki sunucuda olanların olmaması için dostça bir yaklaşım sergiliyordum ki yine aynı şey oldu, savunmam bitmiştir. İyi roller, iyi çalışmalar dilerim.

#5 - 13.01.2021 12:49
O kişinin ben olduğumu nasıl kanıtlayabilirsin?

#6 - 13.01.2021 12:52
Pm den konuşmalarımızı oku, o olduğunu iddia ediyorsun ki o sensin zaten, lütfen OOC yalan söyleme, kin tutmandan şikayet oluşturuyorum.

#7 - 13.01.2021 12:53
Şikayetinde chatte sildiğin yerleri açığa çıkar, okuyalım istersen.

#8 - 13.01.2021 12:54
Tamam aç, ama şunu bil ben sana hiç bir zaman kin tutmadım. :-X

#9 - 13.01.2021 12:56
Şahıs kinli, ve biraz önce yine bunu belirtti. Screenshotu atıyorum. Benim gerçek adım Turan fakat önce oynadığımız bir sunucuda adım Saru* olarak geçiyordu ve şöyle bir ss bırakabilirim.