Konu: 13.1.2021 / Nicolas Woodard | Ortak Nezaket, Refuse RP  (Okunma sayısı 98 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.01.2021 00:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @UzaydakiVodka | Nicolas Woodard

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.1.2021 | 00:02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: ORTAK NEZAKET: Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
Refuse RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ambulansla hastaneye KOD-3 Durumunda sirenlerim açık bir şekilde devam etmekteydim Jefferson taraflarından geçerken önüme bir anda Nicolas Woodard adlı şahıs atladı ve fren yaptım ardından siren ile uyarmama rağmen önümü kapatmaya devam etti ve bende sola doğru kırıp geçmeye çalıştım ardından şahısa çarptım ve yaralıya düştü, tek başıma olduğum için hasta arkada müdehalesiz mücedele veriyordu onun için hızlıca cph yönelip hastayı teslim edip araçla çarptığım kişinin yardımına koştum ve tam müdehaleye başladığım an yaralı süresi bitti, ayağa kalkıp hiç bir yara almamış gibi davranıp bana küfür edip kovmaya başladı, Ardından olay yerinden uzaklaştım ve pm'den şikayet açıcağını söyledi ve bende refuse rp yapması gerektiğini söyledim ardından bana "Yazık Kafana" gibi hakaret içeren bir kelime kullandı, Vice Platformunda yasak bir durumdur... Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Olayın 5-6 saniye öncesi KOD-3 Durumunda ilerliyorum;
Yaralıyı teslim ettikten sonra çarptığım kişiye ilerliyorum ve yaralı süresi bitince ayağa kalkıp hiç birşey olmamış gibi beni kovuyor.

Ardından olay yerinden uzaklaşıyorum ve bana hakaret ediyor:
ORTAK NEZAKET:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 13.01.2021 03:45
Oyuncu size araçla çarpmış olabilir. IC bir durum. Tutum ve üslubunuz doğru değil. Ortak nezaket kapsamında ceza alacak. Kesin bir durum olduğu için savunmaya ihtiyaç duyulmadı. Tam olarak Refuse-RP durumu yok, PG durumu olabilir. Onun için de uyarım olsun, benzer davranışlarda bulunmayın. @UzaydakiVodka.