Konu: Dünyanın sonuna dünyadan önce ulaşan adam: Lance  (Okunma sayısı 1110 defa)

#0 - 12.01.2021 21:18
"Vücudumun içindeki tüm sıvılar ile artık tanışız, bazıları ile buluşmalarımız hüzünlü, bazıları ile hiddetli geçiyor. Kan, gözyaşı, ter ve sperm..."

Alıntı yapılan: Lance
Ben Lance, belki Dave ya da Robert. Evrene adımımı sadece düşünmek için attım. Haha, seni kandırdım. Aslında her şeyi hayal etmek için geldim. Sadece Jake'in varlığına inanıyorum, belki o da benim için sadece bir hayalden ibarettir. Sana ufak bir sır vereceğim, yaşadığım ve yaşattığım tüm acılar beni havada tutan paraşütü geliştiriyor. Bir şey bildiğim falan yok, sadece rüyada olduğumu biliyorum. Ben bir rüyadayım, rüyadan ayılmam için paraşütümü kapatmam gerekiyor. Paraşütümü nasıl kapatacağım konusunda bana yardım eder misin? Kendimi nasıl adlandıracağımı buldum, altın tepsinden düşüp kırılan gümüş bardağım ben.

Smith & Wesson 686'ın topunda sarı sarı bana gülümseyen kurşunlar bana Azrail'in altın dişlerini anımsatıyor. Ölüm benim en büyük arzum, belki de bu yüzden kendi zihnimde yarattığım Azrail'i yanımdan hiç ayırmıyorumdur. Jake bana yeniden yükselmemi söylüyordu. Uçaktan atlayıp paraşünü açmış bir adamın, tekrar uçağa dönmesini dilemek gibi. Kadınlardan bile sıkılmaya başladım, artık bir kadının sadece G noktasını değil, tüm alfabeyi vücudunda sergiye açabiliyordum. Bu beni rahatsız ediyor, bir amacım yok. Hayır hayır, sıkılmadım. Hem Jake ne demişti? Seks herkesin kazançlı çıktığı tek faaliyet. Pekala, bir şey aramayan asla kaybolmaz. Yolculuğumda kaybolmaya çıkıyorum, ölümün beni suçlar şehrinde bulacağına inanıyorum. Özür dilerim, düzeltmem gerekiyor. Beni ve Jake'i, biz biriz. Biz bir kişiyiz. Ölümle kavuşmamız gerçekten ateşli olacak. Cinsel ilişki ne kadar uzun sürerse, boşalmanın da o kadar keyifli olduğunu öğrendikten sonra şunu mantığı kurdum, hayatımı ne kadar uzun yaşarsam, ölümümden de o denli haz alacağım. Bu yüzden sevgili dostum, hayatla aramdaki seksi uzun tutmaya çalışıyorum.
Alıntı yapılan: Lance'nin Kaleminden
Şeytanın jimnastik antrenörü olabilir miyim? Belki de imtiyazlı bir parazitim. İmtiyaz mı? Tanrı'nın üvey kuluyum, onun evinde davetsiz misafirim demeliydim. Yanımda Jack olmadığında sürekli saçmalıyorum. Jack ile ne zaman birleşme planı kursam, kader ben planımı yaparken tabancasına sessizce kurşunları dolduruyor oluyor. Ama bu son, onun penisini rendeleyip göbek deliğini dolduracağım. Tehlike çanları ile paranoya çalgıları aynı anda çalıyor, uyuyamıyorum. Pekala, bir gün günlüğüm satışa çıkarsa; siz, sevgili okura demek isteyeceğim tek şey: "ŞÜKREDECEK BİR NEDENİNİZ YOKSA, BEN OLMADIĞINIZ İÇİN ŞÜKREDEBİLİRSİNİZ."

Şimdilik tozlu raflara.: GösterGizle
Alıntı yapılan: Jake
Ölümsüz olduğumu hissediyorum, ölüm ile benim aram en az Afrika'daki bir çocuğun sınırsız suya erişebilmesi kadar uzak. Uzun yıllardır yelkovan ve akrep ile bağım yok. Ben zamana değil, zaman bana ayak uydurmalı. Bu yüzden ben bir mekana gittiğimde, sandalyeyi itmek yerine, masayı kendime doğru çekiyorum. Çünkü evren bana ayak uydurmalı. Artık yorulduğumu hissediyorum. Dakikada bin kez düşünüyorum, artık yoruluyorum. Ben bu evrende sadece mucizelere inanırım. Ne din kitapları, ne ideolojiler, ne yaşam stilleri, ne kurallar. Hiçbiri benim için bir anlam ifade etmiyor. Bazen diyorum, keşke elime devasa bir elektrikli testere verseler de şu dünyayı ortadan ikiye ayırsam. Belki asırlarca sürecek ama, ben ölmeyeceğimi biliyorum.

Ben tetik çektiğimde, silahın patladığı sesi artık duyamıyorum. Tek duyduğum, Amerikan bilardosundaki beyaz topun, siyah topa çarptığı an çıkan ses. Kulağımda çok fazla ses var, algılayamıyorum. Lance, yalvarırım bana yardım et!
« Son Düzenleme: 15.07.2021 22:59 balvenie »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 12.01.2021 21:23
tyler abi hayırlı işler
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 12.01.2021 21:28
Değişik..

Tepkim ektedir @balvenie
Spoiler: GösterGizle
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 12.01.2021 21:34
 :P
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 12.01.2021 21:47
 :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 12.01.2021 21:55
filozof
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 13.01.2021 00:11
mesele şu kardeeeş, öldürmek için gelen öldürmeden dönebilir ama, ölmek için gelen ölmeden dönmez
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok