Konu: [12.01.2021] Jeff Kyle  (Okunma sayısı 63 defa)

#0 - 12.01.2021 20:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeff Kyle @Jeff

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Reginald Barret

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'de mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek aracına PIT

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Doğru düzgün yolumda gidiyorum, Truckerımı kasıyorum. Aradan bir kişi çıkıyor ve beni sıkıştırmaya çalışıyor. Yolun sağına yapışmış şekilde ilerliyorum o derece sıkıştırdı. Biraz ilerledikten sonra sağımdaki duvar gitti ve kişi beni denize attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ağır bir ceza almasını arz ediyorum.

#1 - 12.01.2021 20:45
Şahsın sunucu içerisindeki ping değerleri yüksek olduğundan benim ekranımda herhangi birşey görünmüyordu. [Fps Drop veya Ping] şahısa açıkladım. Şahıs zaten ileri geri gidip geliyordu bu yüzden şahsın lagı yüzünden suya uçmuştur.

#2 - 12.01.2021 21:19
Şahsın sunucu içerisindeki ping değerleri yüksek olduğundan benim ekranımda herhangi birşey görünmüyordu. [Fps Drop veya Ping] şahısa açıkladım. Şahıs zaten ileri geri gidip geliyordu bu yüzden şahsın lagı yüzünden suya uçmuştur.
Üzgünüm ama SAMP MTA gibi değil, laglanınca kendin laglanmıyorsun karşısı sadece laglanıyor ve senin bana pit attığın orada SS'de

#3 - 12.01.2021 21:30
İnternet değerlerinden dolayı ileri gidip geliyordun.

#4 - 13.01.2021 04:01
Ekran görüntüleri mevcut olabilir ama bu görüntülerden tam olarak kasıtlı, bilerek yapıldığını maalesef anlayamayız. Gerçekten lag, bug durumları da girmiş olabilir araya. Tüm bunları değerlendiriyoruz. Aynı kullanıcıdan tekrar bir şikayet olursa gereken ceza verilecek. @Jeff.