Konu: [11.01.2021] Ricardo_Borjnestu & Daniel_Cruse  (Okunma sayısı 244 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2021 20:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @hus2k Ricardo_Borjnestu/ @JackDaniels Daniel_Cruse

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @ryuweon31 Zeus_Kaprielian

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.01.2020 20:08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted-RP
Türkçe Terim kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı Pizza Stacks'ın karşısındaki tamirciye götürdüm, aracımı tamir ettirdiğim vakit birisi "BURANIN SAHİPİ BENİM LAN" diye bağırdı, ekran görüntüsünü aldım şikayet açmak üzere tamirciden ayrıldım, oyunu alta almak için bir yere gidiyordum birden şahıs karşı şeritten motor ile karşıma çıktı ve çarptı, aracın tamir parasını almak için şahsı takip ettim ve yanına gittim. Tamircide durduk yere saçma sapan küfürler etmeye başladılar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Son dönemlerde bu tür oyuncular artmaya başladı, insanların rolünü baltalayıp rahatsız ediyorlar. Bunun önüne geçilmesi için bir çözüm düşünülmesi gerek yoksa yakında böyle oyuncular gerçekten rol yapmak isteyen oyuncuların sunucudan soğumasını sağlayacak. Sunucuda eskiden pek şikayet açtığım olmuyordu ancak bu dönem başlayan oyuncuların çoğu insanları cidden rahatsız ediyor.
« Son Düzenleme: 11.01.2021 22:59 Quatron »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 11.01.2021 21:08
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs ayrıca türkçe terim kullanıyor. Ve role uymuyor. Gerekilen yapılır umarım.

#2 - 11.01.2021 23:01
Ricardo Borjnestu adlı oyuncunun savunması; Daniel Cruse'yi bilmiyorum burdaki tek hatamın "lan" kelimesini yazmak olduğunu görüyorum.Daha sonra /b kanalından bu sözcüğü deleteledim.
Kaza rolüne neden girmedim;
Pizza Stack'de VCPD ile aktif kovalama rolüm var idi.Bu rollde duraksayıp şahsa 100 $ veremezdim.
Retardet Rp olarak ve şikayet açılma sebebine ise savunmam ;
Şahısa yazmadığımı PM üzerinden ilettim.Açıkcası o sırada  şahıs umrumda değildi, gang'ler ile rol halinde idim.
PD ile kovalama rolünde tamirciye girip bekliyorsun, ilginç  :-\
Bana yazıp yazmaman beni ilgilendirmez, sizin gibi gelip saçma sapan davranışlar yapıp "gang rolü" "zenci rolü" halinde takılıyorum demen saçma bir şey.
Zaten Amerika'da her gün toplam 100 zenci "Buranın SAHİPİ BENİM LAN" diye bağırıyor bize bu kültür dersini verdiğin için teşekkür ederim.

#3 - 15.01.2021 18:50
Kişiler retarded rp kapsamında cezalandırılacak.