Pardon, orayı görmedim. Fakat bende yemin ederim, yemin etmek bir mesele değil, SA:MP ortamındayız. Kişiyi görmemiş veyahut o olay bende gözükmemiş bile olabilir, böyle olaylar SA:MP ortamlarında yaşanıyor, çok şahitlik ettim. Sahilde 4x4 aracına benzeyen bir araçla gelip bir araca vurup patlatan sonra PM'den "Neden trollüyorsun ve aracı patlatıyorsun?" diyince ; "Ne patlatması roldeyim?" diyenleri bile gördüm 24 level adam neden trollesin ve onca kişinin gözünün önünde "Off Road" kural ihlali ve bir çok kural ihlali yapsın? zaten şahısa sorduğumda "Neden böyle birşey yapayım 24 levelim? ayrıca araçta değilim." dedi yani. ve 24 leveldi baktığım'da. SA:MP ortamın'da böyle olaylar gerçekleşebiliyor. Hele, hele Lag olduğu için SA:MP ortamında bundan dolayı kaynaklanabilir. Veya tırlar büyük olduğu için dorseler uzun olduğu için görmemiş olabilirim. Bir sürü olay yaşanabiliyor, ben yapsam direkt olarak sen yazmadan karşı kişiye yazarım çok hızlı bir şekilde "Kanka görmedim, kusura bakma harbiden" derim zaten, ve yapmış olsaydım emin ol sen yazdığında direkt olarak "Vallahi bilerek yapmadım kusura bakmayın kanka." gibi felan yazardım, ve senin birden bana yükselmen ve ben yapmadığım birşey için bayağı bir garibime gitti.