Konu: Anna_Tone | 11.01.2021  (Okunma sayısı 221 defa)

#0 - 11.01.2021 15:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Karakter Adı: Anna_Tone | Forum Hesabı: Bilinmiyor

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.01.2021 15:30

Alıntı
ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle GYM'de birazcık zaman geçirdikten sonra para kasmaya karar verdim ve aracımla tırcılık yapmaya gittim, dorseyi aldım ve yanımda bir tır daha vardı korna çaldım geçsin diye geçmedi devam ettim, sonra PM'den ne yapıyorsun falan dedi, adamı neden düşürdün falan demeye başladı, sanırsam karıştırdı fakat bilip, bilmeden insanlara laf atması çok can sıkıcı durum. Sonra ise can sıkıcı kelimeler kullandı bana. Yapmadığım birşey için yaptı demesi'de ayrıyeten çok yanlış birşey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/749693962536878140/798167270588547072/sa-mp-090.png https://cdn.discordapp.com/attachments/749693962536878140/798167304738177044/sa-mp-091.png

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 11.01.2021 16:05 Fearless000 »

#1 - 11.01.2021 18:12
Anna Tone olarak açıklamam,
 Fernando Tone ile Discordda sohbet ederek Tır mesleği yapıcaktık. Fernando Tone dorsesini aldı ve çağrıdan düştü. Çağrıya tekrar giriş yapmak için oyunu 15 saniyeliğine alt'a alıp Discord'u açtı. O sırada bu arkadaş bir Tır aldı geri geri gelerek Fernando'nun dorsesini ve tırını suya attı. Ardından Dorse geri yerine spawnlanınca onun dorsesini aldı. O an sırasını beklemediği için sinirlendim ve PM'den ne yaptığını ilk nazikçi bir dille sordum "Ne ne yapıyorsun?" diyerek salağa yatmaya çalışınca sinirime hakim olamadım ve "Lan" gibi bir ortak nezaket bozan terim kullandım. "Kes cazz yapma" dedikten sonra daha fazla hakaret etmemek için /pmkapat çektim. 15  dakika sonra PM'imi açtığımda "Şikayette görüşürüz." yazdı. SS'im olsaydı suya attığını kanıtlayacaktım, ama o an bir sorun oluştu ve SS alma tuşuna bastığımda chatimde "Unable to save screenshot." çıkıyordu. Dosyalarımı kontrol ettiğimde SS'i kaydetmemişti. Bunun üzerine sadece telefonum ile chatteki konuşmanın sadece son kısmını çekebildim, o çektiğim fotoğrafı da savunmamın sonuna ekleyeceğim. Suya iten adamın o kişi olduğuna yemin ederim ama kanıtlayamam. Siz de biliyorsunuz ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Eğer ben cezalandırılırsam şahısında Trucker Meslek Kural İhlalinden ceza almasını istiyorum.

https://cdn.discordapp.com/attachments/714601736131575879/798204202157473822/20210111_152556.jpg
« Son Düzenleme: 11.01.2021 18:20 Shoentyy »

#2 - 11.01.2021 18:20
Arkadaş kasıtlı mı yaptı bilmiyorm beni suya iterek dorsemi almış yani ben oyuna girdiğimde beni suya itiyordu o an oyunsda olan arkadaşım Anna Tone bu durumdan rahatsız olarak pm atmış pm lerin tamamını görmedim anlık sinirden dolayı yazılmış birşey oldugunu düşünüyorum şikayet açmak kendi elinde fakat bu tür ufak şeyleride buraya taşımanın lüzumu olmadıgını düşünüyorum.

#3 - 11.01.2021 18:46
Olayın çıktığı ekran görüntün varsa yapabilirsin eyvallah, fakat ekran görüntünüz yok ve hala suçlamaya devam ediyorsunuz. Yine söylüyorum ben geldim ve direk bir tıra bindim sonra ise dorseyle birazcık aramda mesafe vardı, gittim arkaya döndüm falan dorseyi aldım, Olay böyle gerçekleşti. Keşke o hata veren yeride SS alsaydın, alabilirdin fazla konuşmamıştık ve meslek yapıyordun.

#4 - 11.01.2021 18:53
Hata veren yerin özellikle fotoğrafını çektim zaten, SS'e bakarsan "Unable to save screenshot." yazıyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, ben senin böyle bir şey yaptığına yemin bile ediyorum. Ama sen salağa yatmayı tercih ediyorsun.

#5 - 11.01.2021 19:09
Pardon, orayı görmedim. Fakat bende yemin ederim, yemin etmek bir mesele değil, SA:MP ortamındayız. Kişiyi görmemiş veyahut o olay bende gözükmemiş bile olabilir, böyle olaylar SA:MP ortamlarında yaşanıyor, çok şahitlik ettim. Sahilde 4x4 aracına benzeyen bir araçla gelip bir araca vurup patlatan sonra PM'den "Neden trollüyorsun ve aracı patlatıyorsun?" diyince ; "Ne patlatması roldeyim?" diyenleri bile gördüm 24 level adam neden trollesin ve onca kişinin gözünün önünde "Off Road" kural ihlali ve bir çok kural ihlali yapsın? zaten şahısa sorduğumda "Neden böyle birşey yapayım 24 levelim? ayrıca araçta değilim." dedi yani. ve 24 leveldi baktığım'da. SA:MP ortamın'da böyle olaylar gerçekleşebiliyor. Hele, hele Lag olduğu için SA:MP ortamında bundan dolayı kaynaklanabilir. Veya tırlar büyük olduğu için dorseler uzun olduğu için görmemiş olabilirim. Bir sürü olay yaşanabiliyor, ben yapsam direkt olarak sen yazmadan karşı kişiye yazarım çok hızlı bir şekilde "Kanka görmedim, kusura bakma harbiden" derim zaten, ve yapmış olsaydım emin ol sen yazdığında direkt olarak "Vallahi bilerek yapmadım kusura bakmayın kanka." gibi felan yazardım, ve senin birden bana yükselmen ve ben yapmadığım birşey için bayağı bir garibime gitti.

#6 - 11.01.2021 19:14
Senden sadece empati kurmanı istiyorum sen gelmeden önce 5 dakikaya yakın aynı anda görev yapabilelim diye orada bekledik. Çoğu kişi benzer hareketler yapınca sinirime hakim olamadım. Eğer kasıtlı yapmadıysan özür dilerim.

#7 - 11.01.2021 19:34
Pekala, uzlaştığımıza göre sorun kapanıyor mu devam ediyor mu? anlaştıysak benim bilerek yapmadığımı öğrendiysen sıkıntı yok. Uzatmanın bir manası yok. İyi günler dilerim.^^

#8 - 11.01.2021 19:44
Selamlar,

Şikayetimi geri çekiyorum, herkese iyi günler dilerim.

#9 - 11.01.2021 21:49
Leon Burke ile aramızda uzlaştık..