Konu: [10.01.2021] Jimmy Matthers @Thomp - Emotesuz İşlem  (Okunma sayısı 917 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 10.01.2021 22:27
Otoparkda olduğunu söylemiştin, şimdide kaldırımda olduğunu söylüyorsun?
Otopark ile kaldırım aynı yerde, Otoparkın içerisindeyim diye birşey demedim, lütfen hala üstüme iftira atmayı kesip admin kararını bekler misin? düpedüz kapı önündeyim diyip yalan söylüyorsun, ''o sokakta bile değildin'' diyip iftira atıyorsun. Lütfen daha fazla kasma ve admin kararını bekle gereken savunmamı ben yaptım zaten.

#21 - 10.01.2021 22:28
İftira falan yok, yalan söylediğin bariz ortada, admin kararını bekliyorum.

#22 - 10.01.2021 22:30
İftira falan yok, yalan söylediğin bariz ortada, admin kararını bekliyorum.
Nasıl bir yalan açıklar mısın? Ortada yalan söyleyen sensin. Sokakta olmadığımı ve mix yaptığımı iddia ettin kapının önünde olduğunu söyledin fakat kaldırımdaydın. Gerçekten yaptığın ayıp kanka.

#23 - 10.01.2021 22:37
Selam, çok fazla yazmayacağım ve olabildiğince az ve öz konuşmaya çalışacağım. Aşağıda attığım ekran görüntüsünde de gördüğün gibi ilk emoteyi sen veriyorsun ve bize saldırıyorsun, sen saldırınca brawl'da karşılık vermek için emote vermek zorunda değiliz, bu dediğim Oyun Kurallarında mevcut, istiyorsan /soru ile de sorabilirsin. Ve ek olarak kişinin Car Jack kapsamında ceza almasını istiyorum, hiç bir şekilde ne emote ne de /dene ile birisini araçtan atman yasak. Dediğim gibi emoteyi ilk sen verdiğin için orada durup dayak yerken emote yazamazdım buna ithafen sunucu politikasının bana sağlamış olduğu kolaylıktan faydalanarak ilk sen saldırmaya başladığın için emote vermeden karşılık verdim. Savunmam bu kadar.

"Yaptığın ayıp kanka." Bu şekilde davranarak haklı çıkacağını sanmıyorum. Bütün yazdıklarımı okursan Mix 'le alakalı hiçbir şey yazmadığımı göreceksin.

"Nasıl bir yalan açıklar mısın?" "Aşağıda attığım ekran görüntüsünde de gördüğün gibi ilk emoteyi sen veriyorsun ve bize saldırıyorsun, sen saldırınca brawl'da karşılık vermek için emote vermek zorunda değiliz."
Bu cümleyi oku, senin cümlen. Sen yanımızda bile yokken nasıl size saldırmış olabilirim?

#24 - 10.01.2021 22:47
Selam, çok fazla yazmayacağım ve olabildiğince az ve öz konuşmaya çalışacağım. Aşağıda attığım ekran görüntüsünde de gördüğün gibi ilk emoteyi sen veriyorsun ve bize saldırıyorsun, sen saldırınca brawl'da karşılık vermek için emote vermek zorunda değiliz, bu dediğim Oyun Kurallarında mevcut, istiyorsan /soru ile de sorabilirsin. Ve ek olarak kişinin Car Jack kapsamında ceza almasını istiyorum, hiç bir şekilde ne emote ne de /dene ile birisini araçtan atman yasak. Dediğim gibi emoteyi ilk sen verdiğin için orada durup dayak yerken emote yazamazdım buna ithafen sunucu politikasının bana sağlamış olduğu kolaylıktan faydalanarak ilk sen saldırmaya başladığın için emote vermeden karşılık verdim. Savunmam bu kadar.

"Yaptığın ayıp kanka." Bu şekilde davranarak haklı çıkacağını sanmıyorum. Bütün yazdıklarımı okursan Mix 'le alakalı hiçbir şey yazmadığımı göreceksin.

"Nasıl bir yalan açıklar mısın?" "Aşağıda attığım ekran görüntüsünde de gördüğün gibi ilk emoteyi sen veriyorsun ve bize saldırıyorsun, sen saldırınca brawl'da karşılık vermek için emote vermek zorunda değiliz."
Bu cümleyi oku, senin cümlen. Sen yanımızda bile yokken nasıl size saldırmış olabilirim?
Esrar satıyorum ve Fernando adlı arkadaşımı görüp sizin daha ''brawl'' rolü olmadan yanınıza geliyorum, CJ attığını bilmiyordum ki aranızdaki tartışma p yüzdenmiş. Sonra Brawl başlatıyosun ve seni düşürüyoruz. Bütün olay bu kardeşim. Herşeyi geçtim adama CJ atıyosun zaten.

#25 - 10.01.2021 22:49
Yani? Ne anlamam gerekiyor?
Birşey sormak istiyorum, kavga başladığında tam olarak neredeydin?
Idlewood Pizza Stack Otoparkındaydım.
Burada ''kavga'' dediğin şey sözlü tartışma olarak geçiyor. Sözlü tartışmada ben yanınızda değildim sonradan geldiğimde brawl oldu.

#26 - 10.01.2021 22:50
Neyse, daha fazla tartışmadan admin bekleyelim. O kararı verecek arkadaşım iyi roller.

#27 - 10.01.2021 22:53
Gerçekten sıkıldım artık bu konudan, ne yazarsam yazayım yalan söylemeye devam ediyorsun, kendinle çelişiyorsun. Onuncu kez söylüyorum, yanımızda değildin, kavga ettiğimizi görüp üstüme koştun "kavga" derken sözlü tartışmadan bahsetmiyorum. CJ olayına gelirsek rôlsuz birşekilde arabadan atmadım, olayın en başını bilmiyorsun zaten, CJ bilgini gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.

#28 - 10.01.2021 22:54
Gerçekten sıkıldım artık bu konudan, ne yazarsam yazayım yalan söylemeye devam ediyorsun, kendinle çelişiyorsun. Onuncu kez söylüyorum, yanımızda değildin, kavga ettiğimizi görüp üstüme koştun "kavga" derken sözlü tartışmadan bahsetmiyorum. CJ olayına gelirsek rôlsuz birşekilde arabadan atmadım, olayın en başını bilmiyorsun zaten, CJ bilgini gözden geçirmeni tavsiye ediyorum.
Rollüde olsa, rolsüzde olsa CJ atmak yasaklıdır. Ben hala anlatamıyorum sana kuralları okur musun lütfen?

#29 - 10.01.2021 22:56
Artık birşey yazmayacağım çünkü belli ki birşey anlamayacaksın, seninle gereğinden fazla uğraştım, admin kararını bekliyorum.