Konu: [10.01.2021] Jimmy Matthers @Thomp - Emotesuz İşlem  (Okunma sayısı 918 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2021 18:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jimmy Mathers @Thomp

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Emotesuz İşlem

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bisikletimle İdlewood'da dolaşıyordum, Fernando diye biri ben kaldırımda giderken aracıyla kaldırıma çıkıp bana çarptı ve yere düştüm. Fernando'yla aramızda tartışma çıktı ve kavgaya kadar gitti bu tartışma, Fernando'yla dövüşürken başka bir yerden Jimmy gelip rôlsuz emotesuz saldırıp karakterimi yaraladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Bu ekran görüntüsünde yere düştüğüm görünüyor.
Jimmy'le aramızda geçen konuşma.

Ek açıklamalar(varsa): Yere düştükten hemen sonra oyunum crash yedi ve hasarlara bakamadım, geri bağlandığımda /soru attım hasarlara bakma komudunu bilmediğim için, komudu yazdığımda da "Oyuncu hasar almamış." hatası aldım.

Crash yedikten sonra oyuna bağlandığımın kanıtı.
Komutu yazdığımda aldığım hata.
Kendisini IC-OOC hiçbir şekilde tanımıyorum, pm den emotesuz saldırdığı anlaşılabilir, lütfen gerekli cezai işlem uygulansın.

#1 - 10.01.2021 18:36
Selam, çok fazla yazmayacağım ve olabildiğince az ve öz konuşmaya çalışacağım. Aşağıda attığım ekran görüntüsünde de gördüğün gibi ilk emoteyi sen veriyorsun ve bize saldırıyorsun, sen saldırınca brawl'da karşılık vermek için emote vermek zorunda değiliz, bu dediğim Oyun Kurallarında mevcut, istiyorsan /soru ile de sorabilirsin. Ve ek olarak kişinin Car Jack kapsamında ceza almasını istiyorum, hiç bir şekilde ne emote ne de /dene ile birisini araçtan atman yasak. Dediğim gibi emoteyi ilk sen verdiğin için orada durup dayak yerken emote yazamazdım buna ithafen sunucu politikasının bana sağlamış olduğu kolaylıktan faydalanarak ilk sen saldırmaya başladığın için emote vermeden karşılık verdim. Savunmam bu kadar.

#2 - 10.01.2021 18:46
Şu savunman yüzünden oyundan fazlasıyla soğudum diyebilirim, yaptığın şey ooc yalan, brawl başlarken sen sokakta bile yoktun. Şunuda eklemek istiyorum savunmanda dayak yerken emote vermek gibi bir zorunluluğum yok demişsin, gerçekten en fazla bu kadar olabilirdi, neden yalan söylediğinide anlamadım, sonuçta yaptığın bir kural ihlali var ve kendini temize çıkarmak için yalan söylüyorsun. Karakterimin kas gücü ve dayanıklılığı "0" neden iki kişiye tek başıma saldırayım?. Arkadaşın Fernando bile brawl başlarken senin orada olmadığını doğrulayabilir, dürüst biriyse tabii.

Olayı tekrar özetliyorum: Fernando'yla aramızda çıkan bir tartışma yüzünden kavga ettik, kavga başladıktan 30 saniye sonra falan Fernando'yla kavga ettiğimizi gören Jimmy koşarak gelip bana saldırıp karakterimi bayıltıyor.

#3 - 10.01.2021 18:50
CJ konusuyla alakalı şunu söylemek istiyorum: Fernando bana çarptıktan sonra arabadan iniyor ve aramızda tartışma çıkıyor, ardından arabaya binip devam etmeye çalışıyor, karakterimde buna izin vermiyor ve onu arabadan atıyor.

#4 - 10.01.2021 21:33
Şu savunman yüzünden oyundan fazlasıyla soğudum diyebilirim, yaptığın şey ooc yalan, brawl başlarken sen sokakta bile yoktun. Şunuda eklemek istiyorum savunmanda dayak yerken emote vermek gibi bir zorunluluğum yok demişsin, gerçekten en fazla bu kadar olabilirdi, neden yalan söylediğinide anlamadım, sonuçta yaptığın bir kural ihlali var ve kendini temize çıkarmak için yalan söylüyorsun. Karakterimin kas gücü ve dayanıklılığı "0" neden iki kişiye tek başıma saldırayım?. Arkadaşın Fernando bile brawl başlarken senin orada olmadığını doğrulayabilir, dürüst biriyse tabii.

Olayı tekrar özetliyorum: Fernando'yla aramızda çıkan bir tartışma yüzünden kavga ettik, kavga başladıktan 30 saniye sonra falan Fernando'yla kavga ettiğimizi gören Jimmy koşarak gelip bana saldırıp karakterimi bayıltıyor.
Sokakta yokmuydum? ss mevcut, tezgahtara esrar satıyordum.

Hiçbir şekilde mix söz konusu değildir, şahıs benim orada olmadığımı iddia ediyor, gerekenin yapılmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 22:21 Thomp »

#5 - 10.01.2021 22:00
Hala yalan söylüyor. Cringe...
Bu ekran görüntüsü farklı bir tarihte alınmamış olsa bile biz pizzacının önündeyiz, bizden uzaksın, aramızda en az beş metre var. Saldırma emoteu verdiğimde yanımızda değildin, farklı biryerden koşup emotesuz saldırdın. Savunmam bu kadardı, bu kadar yalana gerek varmıydı bilmiyorum, ciddiyim bu sunucuda daha önce senin gibisine denk gelmedim.

#6 - 10.01.2021 22:01
Bu ekran görüntüsü farklı bir tarihte alınmamış olsa bile biz pizzacının önündeyiz, bizden uzaksın, aramızda en az beş metre var. Saldırma emoteu verdiğimde yanımızda değildin, farklı biryerden koşup emotesuz saldırdın. Savunmam bu kadardı, bu kadar yalana gerek varmıydı bilmiyorum, ciddiyim bu sunucuda daha önce senin gibisine denk gelmedim.
Benim savunmam bitti, ''Cringe'' derken üslubuna dikkat etmeni tavsiye ederim. Admin kararını bekliyorum ve kimseyle OOC tartışmaya girmeyeceğim. İyi roller arkadaşım.

#7 - 10.01.2021 22:05
Tartışmıyoruz zaten, yeterli kanıtım olmadığı için bu kadar rahat yalan söylemenden rahatsız oldum.

#8 - 10.01.2021 22:06

#9 - 10.01.2021 22:07
Yani? Ne anlamam gerekiyor?
Birşey sormak istiyorum, kavga başladığında tam olarak neredeydin?