Konu: 10.01.2021 Tarihinde Scot Wilson Adlı Karaktere Şikayetim  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 10.01.2021 14:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scot Wilson @Grkayak

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2021 10.02 - 10.15

İhlal Edildiğini düşündüğüm kurallar:

Alıntı
POWERGAMING : Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Alıntı
YASAKLANMIŞ ROLLER: Sistemsel üstünde olan bir şeyi yokmuş gibi göstermek ve tam tersi. (Çok ufak istisnalar olabilir.)

Alıntı
METAGAMING: Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

Alıntı
SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP: Gasp: (inaktif)

Ve her şeyden önemlisi sunucuda GASP ROLÜ inaktif durumda, ben yaptığı rolü bozmamak adına kendi leyhim yönünde sonuçlandırmaya çalıştım ama bana yaptığı rolü pm üzerinden diretmeye çalıştı.

Olayın tüm detayları: Ben soygun yaparken Scot Wilson telefonunu çıkartma emotesi verdi, ben de polisi arayacağını düşünüp emote verip soygun mahalinden uzaklaştım. Sonrasında "PM" üzerinden videoya aldım diye mesaj attı. (Öncesinde video aldığına dair bir emote yok.) Sonrasında ben PM'ye aldırış etmeyip yoluma devam ettim. Soygun eşyalarını satmak üzere "PawnShop"'a gittiğimde, Scot Wilson arabasını park etmiş bir şekilde duruyordu. Eşyaları satmak için araçtan indiğimde bana gelip elimde video olduğunu ve ona pay vermezsem polise gideceğini söyledi. Ben de rol gereği hapise düşmekten korkmayacağımı ve ona pay vermeyeceğimi söyledim ( Sicil kayıtlarıma bakılabilir, zaten sabıkalı bir karakterim.) Sonrasında sistemsel olmayan bir bıçağı emote ile bacağıma sapladı. Ben buna rağmen rolümü devam ettirdim. Bacağını tutarak, tökezleyerek adama saldırmaya çalıştığımın emote'unu verdim. ( Buna karşın role uymuyorsun demiş, kalbimden bıçaklanmadım altı üstü bacaktan bıçaklandım. Ufak da olsa gerçek kavgaya giren insan bunu bilir.) Ancak ben yine de rol bozulmasın diye /hurt komutunu da kullandım. Kısmen yaralı bir haldeyken üzerimden araba anahtarlarımı ve eşyalarımı almaya çalıştı. (Ki zaten adama o an sistemsel anahtar veremezdim.) Ben yine de aramasına izin vermez eliyle iter gibisinden emote kullandım. /hurt pozisyonunda karakterimi yaraladı dm yaparak. Sürekli bayıltır, yaralar gibi emotelar veriyor. Olaylar gerçekten çok canımı sıktı karşı taraftan şikayetçiyim olayla ilgili bütün ssleri de size sunarım.

Şikayetimi destekleyen kanıtlar:

BURADA NE ANLATMAK İSTEDİĞİNİ PEK ANLAYAMADIM "LEONA" ADINDA BİRİSİNE "PIÇAĞI" SAPLAMIŞ BÖYLE BİR ŞEY MÜMKÜNSE ROLSEL BIÇAKLA HERKESİ GASP EDER KESER BİÇERİZ.

Scot Wilson karakteri 5 seviye olduğunun dikkate alınmasını da isterim pmdeki rahatsız edici söylemlerinden dolayı ayrıca rahatsızım.

#1 - 11.01.2021 01:38
@Grkayak savunmanız bekleniyor.

#2 - 15.01.2021 18:58
Cezalandırılacak.