Konu: Wingo Slace-Power Gaming  (Okunma sayısı 221 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2021 13:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Wingo_Slace @ksmzbsr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @_FletcheR_

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01- 01:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, dün gece saatleri normal bir şekilde rolümüzü yaptığımız sırada daha önce görmediğim ve rehberimde kayıtlı olmayan beni arıyor ve sanki önceden konuşuyormuşcasına beni tanıyormuş gibi rol sergiliyor rahat takılıyor, çok fazla SS alma fırsatım olmadı maalesef fakat bu arkadaş eskiden üyesi olduğum bi birliğin üyesiydi ve o zamanlarda telefon numaram Özel Numara olduğu için numaramı biliyor OOC olarak trollemek adına beni arıyor ve rahatsız ediyor kendisi OOC olarak zevk alıyor-Trollüyor fakat bizim rol zevkimizi düşürüp rolümüzü baltalıyor şahısın yaptıklarını hoş bulmayaraktan ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Konuşmanın baya bi devamı var SS alamadım fakat loglardan incelenirse gözükecektir.

Ek açıklamalar(varsa): Bu konuyu bugün PM tarafından Wingo karakterinin birlik üyelerinden birisi ile konuştum ve oda numaramı eski karakterimden bildiğini söyledi açıklanacak daha fazla birşey olduğunu düşünmüyorum cezalandırılmasını yaşanılanların tekrarlanmamasını isterim iyi forumlar. :)

« Son Düzenleme: 10.01.2021 14:56 Uzi144 »

#1 - 10.01.2021 14:26
Aramızda geçen konuşmaları onaylıyorum, arkadaşım ile güzelce konuştum bana onun Safram'ın (Eski karakterinin) numarası olduğunu zannettiğini söyledi.

Telefonu aniden kapatmak yerine rolün sürekliliğini devam ettirmek için onunla o şekilde muhattap olduğunu bildirdi.
Gerçekten amacı OOC trollemek değildi, onunla baya bir konuştum.
Lea karakterinin değilde onun eski karakteri olan "Safram" karakterinin zannediyormuş.

Dediğim gibi telefonu direk kapatmak yerine rolü sürdürmüş, OOC bir troll söz konusu değil.

Fakat aramızda geçen konuşmaları onaylıyorum, konuşmalarda arkadaşım ile konuşmadan bile onu "Safram" zannettiğini söylemişim.

Kaliteli ve Seviyeli forumlar.  :)

#2 - 10.01.2021 14:28
Aramızda geçen konuşmaları onaylıyorum, arkadaşım ile güzelce konuştum bana onun Safram'ın (Eski karakterinin) numarası olduğunu zannettiğini söyledi.

Telefonu aniden kapatmak yerine rolün sürekliliğini devam ettirmek için onunla o şekilde muhattap olduğunu bildirdi.
Lea karakterinin değilde onun eski karakteri olan "Safram" karakterinin zannediyormuş.

Dediğim gibi telefonu direk kapatmak yerine rolü sürdürmüş, OOC bir troll söz konusu değil.

Fakat aramızda geçen konuşmaları onaylıyorum, konuşmalarda arkadaşım ile konuşmadan bile onu "Safram" zannettiğini söylemişim.

Kaliteli ve Seviyeli forumlar.  :)) Telefonu açtığında ve bana karşı hitaplarında kızım, bebeğim tarzi hitaplar kullandı? yaptığı şey ap açık ortada uzatılacak bir noktası yok, yaptığı bir hata ve rahatsız edici bir olay :/
« Son Düzenleme: 10.01.2021 14:30 Uzi144 »

#3 - 10.01.2021 14:35

Kaliteli ve Seviyeli forumlar.  :)) Telefonu açtığında ve bana karşı hitaplarında kızım, bebeğim tarzi hitaplar kullandı? yaptığı şey ap açık ortada uzatılacak bir noktası yok, yaptığı bir hata ve rahatsız edici bir olay :/
Dediğim gibi kız karakterde olduğunu bilmiyordu, onunla cidden samimi bir şekilde konuştum, gerçekten OOC trolleme gibi bir niyetle yazmamış. İyi forumlar  :)

#4 - 10.01.2021 14:36
Amacım trollemek değildi, sadece rolü devam ettirmek istedim, zaten kişiyi arayıp anında telefonu kapattım kişi arayınca açmak, rolü devam ettirmek zorunda kaldım, Karşı tarafın kız olduğunu görünce muhabbeti devam ettirebilmek için böyle bir telefon konuşması yapmak istedim, attığı SS'lerde Powergaming'e dair birşey göremiyorum, Normalde Safram karakteri biraz daha sert olduğu için onun olmadığını anladım, kişi "Alo, kimsiniz" gibi bir cevap verince kız olduğunu anlayıp böyle bir cevap verdim, İyi Forumlar.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 14:38 ksmbsr »

#5 - 10.01.2021 14:42
Amacım trollemek değildi, sadece rolü devam ettirmek istedim, zaten kişiyi arayıp anında telefonu kapattım kişi arayınca açmak, rolü devam ettirmek zorunda kaldım, Karşı tarafın kız olduğunu görünce muhabbeti devam ettirebilmek için böyle bir telefon konuşması yapmak istedim, attığı SS'lerde Powergaming'e dair birşey göremiyorum, Normalde Safram akrakteri biraz daha sert olduğu için onun olmadığını anladım, kişi "Alo, kimsiniz" gibi bir cevap verince böyle bir cevap verdim, İyi Forumlar.
Selam dostum sen yaklaşık 5 gün önce NC atmışssın ve ben eski karakterimi bırakalı uzun süre oldu ve sen beni eski karakterin Wingo_Anderson ile tanıyordun ve NC atmışssın nasıl Safram'ı tanıyıp bu tarz bi role girişebiliyorsun?   :-\ Olay ilerledikçe daha çok karar niteliğine kavuşuyor, yeni karakterin ile bile benim eski karakterimi tanıman bi kural ihlali, ki NC atmama rağmen farklı karakterde olmama rağmen özel numaramdan beni arayıp kural ihlali yapıyorsun, yaptığın hatanın sende farkına varmalısın iyi roller.

#6 - 10.01.2021 15:16
Öncelikle tekrardan merhaba @Uzi144 Wingo Slace karakterini canlandırıyorum.

Daha önce senin ve benim eski karakterlerim ile silah ticaret rolü yapmıştık, bende senin NC attığını bilmiyordum. Tekrar bir silah ticaret rolü için-
Senin numaranı arama rolüne girdim.

Sokaktaki zencilerin birinden senin numaranı buldum, telefonu açtığında "Alo, siz kimsiniz acaba" "Duymadım tekrarlarmısınız lütfen" dediğinizde kız karaktere-
Geçtiğinizi anladım, rolün sürekliliği için devam ettirdim.

PowerGaming ile hiçbir alakası olduğunu sanmıyorum. "Öznel düşüncem" // Şöyle söyleyeyim zaten arkadaşıma beni aradığınızı söylemişsiniz, bu olay IC olarak-
Yaşanmış bir konu, bunu başka bir şey olarak algılayıp buraya taşımışsınız. Gerçekten bu beni sevindirmedi.

Gerçekten abartılacak bir konu değil, saçma. "Öznel düşüncem".

IC olarak çözülecek bir olay, gelip çözülebilir. "Bence" saçma bir konu olduğu için, OOC olarak konuşup uzlaşma yolunuda seçtim fakat kabul etmediniz.

Vice Roleplay serüvenimi sıfır sicil ile devam ettirmek istiyorum böyle bir konu yüzündende yargılanmak istemem, istemeyiz. Admin kararına bırakıyorum, İyi forumlar. :)

#7 - 10.01.2021 23:52
NC atsanız da telefon numaranız aynı kalıyor. Bunlarla birlikte bir yanlış anlaşılma söz konusu olabilir, büyük bir sorun yok. Devam ettirmeyin @ksmbsr. Kapatıldı.