Konu: Arya Blackstone - C Bug  (Okunma sayısı 565 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2021 13:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:    Arya_Blackstone @depresifhadisler
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Chevalier @umxtkabakci0 @bora6161
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.01.2021, Saati unuttum ama 00'ı geçmişti.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Bug abuse

Ben Buffalo üyesi olarak Verdant Bluffs köprüsüne Kurt Bowman'ı kurtarmaya gidiyorum, sonrası zaten video da gözüküyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir. :)
« Son Düzenleme: 10.01.2021 15:44 stepfatheryaveri »

#1 - 10.01.2021 13:08
Şikayeti destekliyorum, oradaki siyah flash bendim ve birden fazla cbug yaptı kendisi ama videoya bir defa yansımış, iyi forumlar

#2 - 10.01.2021 13:10
Şikayeti destekliyorum 4 kere yaptığını sayabildim ben.

#3 - 10.01.2021 17:25
Merhabalar, iyi roller ve forumlar dilerim.

Sayabilmenizi daha kolay yapabilmek, hem de C-BUG yapıp yapmadığımı öğrenmeniz için naçizane bir videom;

Şikayeti destekliyorum, oradaki siyah flash bendim ve birden fazla cbug yaptı kendisi ama videoya bir defa yansımış, iyi forumlar

Burada mermilerin önüne **korkusuzca** atlayıp, Car-Parking durumu yaptığınız için ve görüş açımdan kişileri aldığınız için kalkmak zorunda kaldım. Ben orada iki (2) el ateş ettim ve hala ateş etmeye devam ederken (C-BUG diyorsunuz ama ben hala eğilerek ateş etmeye devam ediyordum) önüme geçtiğiniz, car-parking yaptığınız için kalkmak zorunda kaldım.

C-BUG Nedir ve Nasıl Yapılır? (Büyük Bir Zahmetten Kurtarır): GösterGizle
« Son Düzenleme: 10.01.2021 17:38 depresifhadisler »

#4 - 10.01.2021 17:33
Bilgisayara geçince yazacağım.

#5 - 10.01.2021 18:12

[/quote]    Dostum, sen bu attığın video ile zaten C-bug yaptığını kanıtlamışsın. C-bug nedir? C-bug, ilk mermiyi sıktıktan sonra 2.mermiyi hızlı ateş etmek için kullanılan oyunun açığıdır.  Videoda görüldüğü gibi, ateş ediyorsun ve direkt "C" tuşuna basıp eğilerek ikinci mermiyi sıkıyorsun, ardından 3.mermiyi ve 4.mermiyi sıkmaya devam ediyorsun.    Bu yaptığın zaten ihlal.

#6 - 10.01.2021 18:13

Sayabilmenizi daha kolay yapabilmek, hem de C-BUG yapıp yapmadığımı öğrenmeniz için naçizane bir videom;

Burada mermilerin önüne **korkusuzca** atlayıp, Car-Parking durumu yaptığınız için ve görüş açımdan kişileri aldığınız için kalkmak zorunda kaldım. Ben orada iki (2) el ateş ettim ve hala ateş etmeye devam ederken (C-BUG diyorsunuz ama ben hala eğilerek ateş etmeye devam ediyordum) önüme geçtiğiniz, car-parking yaptığınız için kalkmak zorunda kaldım.

0.22'de cbug yaptığın çok belli, ek olarak birşey daha eklemek istiyorum yasaklı ped.ifp kullanıyorsun, benim diyeceklerim bu kadar.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 18:19 bora6161 »

#7 - 10.01.2021 18:14

Öncelikle iyi forumlar şu attığın c-bug videosu hiç etik değil, sonrasında ped.ifp kullanıyorsun sunucu da yasak sonrasına gelecek olursak zaten attığın video da sürekli olarak son mermilerin de c tuşuna basıp eğilip daha seri ateş ediyorsun bu da sunucu politikasın da diğer oyuncuya üstünlük kuruyor ve bug abuse ve önüne kıran Flash'in amacı başkanı kaçırmaya çalışmak yani burada korkusuzca hareket etmesin de bir sorun yok siz de örnek veriyorum, Teğmeninizi böyle korursunuz, iyi günler iyi forumlar.

#8 - 10.01.2021 18:15
Şikayette söz sahipliğim olduğu ve konuda fikrimi belirtmek adına yazmak istedim.
Birincisi yaptığınız bence kendi videonuzda da açık ek olarak videonun bir kısmını bunny ile koştuğunuz ve orada da hit attığınız için kesmişsiniz bu bana hiç samimi gelmedi, Bayhan ile değil de videoyu kesintisiz yükleyerek yapsaydınız samimiyetinize güvenebilirdim. Teşekkürler iyi oyunlar.

#9 - 10.01.2021 18:18
Şikayette söz sahipliğim olduğu ve konuda fikrimi belirtmek adına yazmak istedim.
Birincisi yaptığınız bence kendi videonuzda da açık ek olarak videonun bir kısmını bunny ile koştuğunuz ve orada da hit attığınız için kesmişsiniz bu bana hiç samimi gelmedi, Bayhan ile değil de videoyu kesintisiz yükleyerek yapsaydınız samimiyetinize güvenebilirdim. Teşekkürler iyi oyunlar.
Katılıyorum, 0.20'den itibaren video kesildiği belli oluyor.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 18:20 bora6161 »