Konu: [09.01.2021] Pakrad Kasparov - OOC Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 1427 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.01.2021 23:16
Pekala,o halde Yönetici kararı bekleyelim.

Spoiler: GösterGizle

#11 - 09.01.2021 23:33
Ben de bu duruma şahitim. Ferhat söz verdi ancak sözünü tutmuyor. IC kin ve düşmanlığı OOC'ye vuruyor. Bu durum Ferhat'a hem bir oyuncu olarak hem de sunucuda bir yetkili olarak yakışmıyor. Bu kadar kanıttan sonra hatasından dönmesini tavsiye ederim.

#12 - 10.01.2021 07:39
Map yaptırmak için sunucunuza gelmiştim ve yukarıda attığınız birkaç ekran görüntüsü aramızdaki muhabbet ve onu da buraya atmışsınız,  alakasını çözemedim. Gerçekten üzücü.

Bana 400.000 + 2 deagle vereceğim dediğim ekran görüntüsünü atar mısınız? Paşa paşa vereceğim. Bana göre anlaşmamız şu şekildeydi, interior karşılığı 400.000 ve bunu da istediğiniz şekilde karşıladım. Havadan bir rakam çıkartarak 300.000 daha istiyorsunuz, ne alaka arkadaşlar? 

OOC kin muhabbetine değinmeye gerek yok sanırım. Dediğim gibi oyun içi istediğiniz miktarı karşılamadığıma dair bir ekran görüntüsü atarsanız karşılayacağım. Onun dışında attığım postta olduğu gibi, discord konuşmaları kanıt olarak geçerli sayılamaz.

#13 - 10.01.2021 08:41
Onun dışında attığım postta olduğu gibi, discord konuşmaları kanıt olarak geçerli sayılamaz.
Yanılıyorsun, her türlü kanıt, kanıt olarak sayılır. Ayrıca aşağıda da görüldüğü gibi discord hesabının sana ait olduğunu doğrulamışsın. Bu da konuşmalarımızın kanıt olduğunu kabul etmişsin demektir.
Arkadaşlar discord bana ait değil demedim, konuşmalar kanıt niteliği taşıyor dedim. Nickname bana ait, bunu inkar etmiyorum arkadaşlar.

Bana 400.000 + 2 deagle vereceğim dediğim ekran görüntüsünü atar mısınız? Paşa paşa vereceğim.
  :o
« Son Düzenleme: 10.01.2021 09:12 Fatih »

#14 - 10.01.2021 08:49
Anlaşamadığımızı hissediyorum. Karar bekleyelim.

#15 - 10.01.2021 12:21
Ferhat iki tane deagle için bu haraketler sana yakışmadı kendi ağızınla DC den yazdığın şey gözüküyor biz sanki seni yalancı çıkartıyormuşuz gibi konuşuyoruz.Ne desem boş kalır herşey ortada, tek söylemek istediğim şey şu sen dışında bir çok insanada map yaptık başka kimseye bu şekilde şikayet açmadık bunuda baz alarak yönetimin düşünmesini istiyorum.Anlaşamadığımız diye bir şey yok sen anlamak istemiyosun belli ki :) (mobil)

#16 - 10.01.2021 13:27
Onun dışında attığım postta olduğu gibi, discord konuşmaları kanıt olarak geçerli sayılamaz.
Yanılıyorsun, her türlü kanıt, kanıt olarak sayılır. Ayrıca aşağıda da görüldüğü gibi discord hesabının sana ait olduğunu doğrulamışsın. Bu da konuşmalarımızın kanıt olduğunu kabul etmişsin demektir.
Arkadaşlar discord bana ait değil demedim, konuşmalar kanıt niteliği taşıyor dedim. Nickname bana ait, bunu inkar etmiyorum arkadaşlar.

Şu SS'e baktığımızda aramızda yaşanan senin tarafından gelişen o olaylar olmasaydı sen bize bu sevkiyattan,sözünü verdiğin 2 deagle'ı verecektin ancak OOC aramız açıldı diye sen kalkıp ta gelişmelerden sonra vazgeçtim diyerek bizim hakkımızı yemeye çalışıyorsan, karakterine kalmış bir şey daha da konuşacağım bir şey yok yönetici kararını bekleyelim.

Bana 400.000 + 2 deagle vereceğim dediğim ekran görüntüsünü atar mısınız? Paşa paşa vereceğim.
  :o

#17 - 10.01.2021 15:07
Biz discord üzerinden mi rol yapıyoruz arkadaşlar? Discord konuşmalarımdan başka bir kanıtınız yok. Söz verdiysem eğer vermem gerekeni verirdim, 400.000 vermem gerekiyordu ve verdim. Neden kodları teslim ederken silahları ne zaman vereceksin diye sormadın? İki hafta sonra deagle nerede diyorsun. Başka bir yorum atmayacağım.

#18 - 10.01.2021 15:28
Biz discord üzerinden mi rol yapıyoruz arkadaşlar? Discord konuşmalarımdan başka bir kanıtınız yok. Söz verdiysem eğer vermem gerekeni verirdim, 400.000 vermem gerekiyordu ve verdim. Neden kodları teslim ederken silahları ne zaman vereceksin diye sormadın? İki hafta sonra deagle nerede diyorsun. Başka bir yorum atmayacağım.
Önce discord konuşmaları kanıt olarak sayılmaz diyordun. Şimdi discord konuşmalarından başka kanıtınız yok diyorsun. Senin için delikanlı, mert, olgun birisidir diye düşünmüştük, oyun içinden SS alma ihtiyacı duymadık. Discord konuşmalarını da kanıt olsun diye saklamadık. Sadece discord üzerinden konuştuğumuz için elimizdeki kanıtlar bu konuşmalar. Borç ödemek şeref meselesidir. Dolayısı ile bu 2 deagle mevzusu da senin şerefine kalmış. Adminlerden konuyu sonuçlandırmalarını bekliyorum.

Edit: Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için açıklama yapıyorum. Yukarıdaki yorumumda Ferhat'a hiçbir şekilde hakaret etmedim. Geleneklerimize göre borç ödemek şeref meselesidir, bunu belirttim.
« Son Düzenleme: 10.01.2021 15:47 Fatih »

#19 - 10.01.2021 15:54
Sarsılmaz her türlü haklıdır.

Bir insan birini dolandırsa ceza yememek ban yememek için kendini korur tabikide...

Hiç bir dolandırıcı gelip ben bu şahısı dolandırdım yada onu bunu yaptım diye suçunu kabullenemez.