Konu: [09.01.2021 - Isaac_Reece] - CJ  (Okunma sayısı 275 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2021 17:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaac Reece @Clay

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.01.2021 - 16.46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs gördüğünüz üzere ilk resimde net bariz açık beni araçtan attı ve hızlıca basıp gitti. Hakkında şikayet açmayıp hakkını aramayacağını sanan böyle bir sürü kişi var ama ben hakkımı sonuna kadar savunurum ve o yüzden o esnada hak sahibi ben olduğum için kişinin cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 09.01.2021 19:14
Merhabalar kolay gelsin, tabii kide savunmamı yapacağım. Şahıs benim mesleğe başlıyacağım Trucker aracıma gelip "f" tuşuyla beni araçtan attı, daha sonrada aracın içinde hareketsiz beklediği için bende onu araçtan attım bana yaptığı gibi. Hep böyle yapan kişilerle karşılaşıyoruz ve aldığı "screenshot"larda yalnızca benim onu indirdiğim kısımlar mevcut. Hakkını arıyorsun ama olmayan hakkını. İsterseniz ChatLog'a da bakabilirsiniz.

#2 - 09.01.2021 19:36
Ve ayrıca eklemek istiyorum ki;

Olayın kesinlikle tek yönlü dinlenmesini istemiyorum olayın kısa özeti;
Trucker mesleğini sürdürürken bitirdim ve yeni araca gittim, o sırada bu şahıs yoktu ve araca bindim. Tam /truckerbasla yazarken geldi beni araçtan attı. (Başka hiç trucker aracı bulunmamakta.) Daha sonra hemen başlamadan bende bu arkadaşı araçtan attım ve tam benim araçtan attığım kısımı ss almış. Daha sonrasın da ne bir pm ne bir şey bulunmamakta. Aklı sıra kendini haklı gösterip ceza yememi sağlayacak ama sicilimi temiz tutmaya çalışıyorum ve emin olun araba sürerken bile şerit ihlali yapmıyorum ki sicilimede bakabilirsiniz (IC/OOC).

Olayın kısa özeti bu ve dediğim gibi olayın tek taraflı bakılıp cezalandırılma yapılmasını istemiyorum, Teşekkürler.

#3 - 09.01.2021 22:09
Yorum yazarken bile ooc yalana başvuruyorsun madem öyle bir şeyler yaptım durup ic bir konuşma yapsaydın ilk dediğin yorum tamamen benim açımdan yalandır çünkü ben orda afk kalacağım zaman kenara çekilip kalıyorum. Ayrıca orda sürekli aktiftim yani yeni araç gelmesini bekledim yeni araç gelir gelmez bindim ben seni atmadım sen hırsın yüzünden beni attın dün de aynı şeyden dolayı başkasını şikayet ettim dün kendini aynı senin gibi yalanlara sığınarak savunuyordu kişi, bugün pm atıyor şikayetini çekermisin bilerek yaptım diye.. Lütfen hassas olun sadece oyun onuru değil diğer onurlarınız içinde geçerli şeffaflık

#4 - 10.01.2021 18:51
İhlale ihlalle karşılık verirseniz hatalı taraf siz olursunuz. Cezalandırılacak.