Konu: Katarina_Romano Myoong_Yoon  (Okunma sayısı 354 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2021 13:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Katarina_Romano  @Katarina_Zakta    Myoong_Yoon  @Serenity_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harry_Arriew  @Jhon_Martin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.52 // 09.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek aracında uzun süreli afk kalıp aracı gasp etmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kamyonculuk mesleğinde Mule model araçların olduğu meslek kısmındaki araçları alıp kenarı çekip içinde afk kaldılar. Meslek bölgesinde başka meslek yapabilecek araç yoktu. Ben de afk kalcaksanız araçtan inin  milletin hakkını çalmayın diye uyardım. sonrasında bana pmden laf attı ve '' Umarım seni  bir yerde meslek aracında afk görürüm o zaman ne diyeceksin'' ve '' Elbet denk gelir yargısız infazı o zaman görürsün'' şeklinde tehdit etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): SS leri aldığım video kaydından aldım. Gerekirse videoyu da yüklerim.

#1 - 09.01.2021 13:36
5 ss'in hepsi aynı dakika içinde alınmış(?) anlık afk durumları olur, herkesin özel hayatı var seni "bir" dakika içerisinde rahatsız eden ney? 

#2 - 09.01.2021 14:01
Anladım.. Benim yaptığım tehtit olarak algılaman değişik bir olay bilirsin herkesin hayatı var Örnek olarak "Kapı zili çalabilir,Acil bir işin çıkmış olabilir, Hastasındır ve lavaboya gidicek olabilirsin... vb." işler yani  Ben orda  Laf olayına gelirsek  orayıda yanlış anlamışsın dostum  /b'den  yazmışsın ve ben seni pmden uyardım sen ise "Sen meslek aracında afk kal sorun yok ben b'den yazınca sorun" yazıyorsun. Dediğim gibi herkesin özel bir hayatı var her dakika her saniye oyunda duramayabiliriz Hiç bir olayı bilmezden beni yargısız infazlaman ve bende seni öyle gördüğümde aynısını derim olarak görüşürüz dememi  OOC Tehtit algılamanı anlamıyorum dostum... Konuşmalara gelirsek Düzgün uyarmak yerine kışkırtıcı gözükücek şekilde benim neden anlık afk kalmak zorunda kaldığımı bilmeden yargısız infaz yapman bilemiyorumm dostumm... Başta pm'den sana dediğim gibi herkesin özel hayatı var hiç bir insan kasten afk kalmaz Kişisel hastalıklarım olabilir bu yüzden zorunlu anlık afk kalmış olmam ve bir dakika sürmeden gelmem ne yapıcağım sen bilirlemen çok saçma  pm'de dedim bunu   bende gerekli ss'i sunucağım..
 https://cdn.discordapp.com/attachments/793194747514454016/797418103717756978/unknown.png

Kusura bakmayın.. Tekrarlamayı sevmem ama   "Herkesin özel hayatı var"  sadece bir dakikalık olaydan şikayet açılması ve dediğim şeyi tehtit olarak algılaman  bilemiyorum artık dostum. Gereksiz infaz yaparak beni zaten kışkırtıyorsun ben öyle diyince  OOC Tehtit sayıyorsun, İyi günler dilerim gerisi Yetkilinin kararı..
« Son Düzenleme: 09.01.2021 14:27 Katarina_Zakta »

#3 - 09.01.2021 14:16
5 ss'in hepsi aynı dakika içinde alınmış(?) anlık afk durumları olur, herkesin özel hayatı var seni "bir" dakika içerisinde rahatsız eden ney?

İsterseniz video da atabilirim. Sürekli afk kaldınız. Gittim geldim yine afk idiniz.

#4 - 09.01.2021 14:21
Atabilirsin bekliyorum, her geldiğim de meslek bölgesinde bisikletle geziyorsun veya etrafta geziniyorsun yerinde durup araç beklesen böyle şeyler yaşamazsın, videoyu atabilirsin uzun süreli afk durumu olmadı. Açık aramayı kesin artık, aşırı toxicsiniz.

#5 - 09.01.2021 14:25
İlk 5 ScreenShot'a gelirsek hepsi aynı zaman içinde alınmış ama sen alıntı yerine " Meslek aracında uzun süreli afk kalıp aracı gasp etmek." diye yazmışsın   Ekran görünütlerine bakarsak Hepsi saat 12:52'de alınmış görüntüler  uzun süreli bir olay bulunmamakta. Bir nevi bu sadece Yönetimi kandırmaya giriyor hiç bir attığın ss'de öyle bir durum geçmemekte.

#6 - 09.01.2021 19:02
Sayın adminlerim ben şahitliğimi onaylıyorum. Bugün afk kalanlara rapor ata ata oyundan sıkıldım. Hatta bazı arkadaşlar var oyun içinde aktif gözüküyor ama kamyona binmiş hareket etmiyor, ben yanına gidince basıyor gaza... Gerçekten bu duruma bir çözüm gelmeli. Resmen truckerleri işgal ediyorlar.

#7 - 09.01.2021 19:18
Sayın adminlerim ben şahitliğimi onaylıyorum. Bugün afk kalanlara rapor ata ata oyundan sıkıldım. Hatta bazı arkadaşlar var oyun içinde aktif gözüküyor ama kamyona binmiş hareket etmiyor, ben yanına gidince basıyor gaza... Gerçekten bu duruma bir çözüm gelmeli. Resmen truckerleri işgal ediyorlar.

Biz gerekli sebeplerimizi belirttik, uzun süreli afk durumu olmadı, senin dediğin gibi yapanlar var ama biz öyle birşey yapmadık iyi günler dilerim :)
« Son Düzenleme: 09.01.2021 19:24 Katarina_Zakta »

#8 - 11.01.2021 02:46
Arkadaşlar meslek aracında uzun süreli, buna dikkat edin orta-uzun süreli afk kalmanız doğru değildir. Uzun bir işiniz çıktıysa sonlandırır, öyle afk kalırsınız. Bu şikayeti açan kişi de haklı tamamen. Ceza vermeyeceğim ancak daha dikkatli olup tekrarını yapmayın. @Katarina_Zakta, @Serenity_.