Konu: 09.01.2021 | Dmitri_Zaytsev | YKİ  (Okunma sayısı 281 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.01.2021 13:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dmitri_Zaytsev @Balloni_Rick

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Dexter_Lex @memistheking Lucas_West @jenizaro

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video kaydında mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşın numarasını arkadaştan alıyorum numaradan bara davet ediyorum kavga çıkıyor arkadaşa geçici hasar rolü yapıyoruz yaralıyoruz yaralı olduğu halde kalkıp koşa koşa gidiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/u5osnp

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını arz ediyorum,rollerin süresi 30-40 dakikaydı ve o kadar kayıt almıştım videoyu kırptım gereksiz olmasın diye.

#1 - 09.01.2021 13:09
Videoyu kırptım arkadaş bizim gittiğimizi sanıp direk kalkıyor bulabilirsem atacağım.

#2 - 09.01.2021 13:39
Selam, savunmamı yapıyorum:
Şahıslar geçici hasar rolünde alnıma bıçak ile bir çizik atıyor zaten bunun rolünü çeviriyorum. Mekanın kapısını kilitliyorlar, açılınca ise çıkıyorum ve koşa, koşa kaçıyorum sadece alnımdan çizik alıyorum ve arkadaş bana şikayet açıyor orada çoğu kişi yere düştü kendileri yaralı rolü sergilemediler sadece /do'dan geçtiler ve daha da eklemediler.

Yaralı rolü yaptığıma şahit olanlar : @GeberemeyeJackson @Jahson_Hoffman (Telefon görüşmesinde söyledim, yeni şahitler eklenecek forumlarını arıyorum.)

#3 - 09.01.2021 13:49
Merhabalar.Şahısa bıçakla hasar verildiğini zaman sesini bile çıkarmıyor,öncesinde sorulduğunda ise /do kanalından baygın olduğu belirtiliyor.Ben mekandan çıkıp kapıyı kitliyorum.Arkadaşım Rafael içeride kalıyor.Telsizden bana içeride kaldığını bildiriyor.Kapıyı açacağım çık hemen diyorum ve Dmitri karakteri kapıdan çıkıp BUM! yazarak koşarak uzaklaşıyor.OOC arkadaşlarınızı şahit olarak eklemenizin bir şey değiştireceğini sanmıyorum.Videoda herşey ortada.Başka bir cevap eklemeyeceğim.Admin kararına bırakıyorum.

#4 - 09.01.2021 14:41
Şahitler bir şey değiştirmez Yaralı kural ihlali yapıldı,yaralı rolü yaptıysan herhangi bir kanıt paylaş bir kaç dakika geçiyor ardından araç ile geliyorsun aynı yere yaralı iken bu nasıl oluyor çok merak ettim.

#5 - 09.01.2021 14:45
https://streamable.com/b58gqz Videoyu lütfen incelemenizi öneririm.

#6 - 09.01.2021 15:01
Merhabalar biz uzlaştık ben yaptığım hataları deelledim benlik bir problem varsa söyleyin lütfen.

#7 - 09.01.2021 15:24
@GeberemeyeJackson Olayla alakası yok biz geçici hasar rolünden bahsediyoruz.
« Son Düzenleme: 09.01.2021 15:28 Caillaus »

#8 - 09.01.2021 15:29
@Balloni_Rick İkinci videoya savunmanı bekliyorum iyi forumlar.

#9 - 09.01.2021 15:39
Selam, savunmamı yapıyorum:
Şahıslar geçici hasar rolünde alnıma bıçak ile bir çizik atıyor zaten bunun rolünü çeviriyorum. Mekanın kapısını kilitliyorlar, açılınca ise çıkıyorum ve koşa, koşa kaçıyorum sadece alnımdan çizik alıyorum ve arkadaş bana şikayet açıyor orada çoğu kişi yere düştü kendileri yaralı rolü sergilemediler sadece /do'dan geçtiler ve daha da eklemediler.

Yaralı rolü yaptığıma şahit olanlar : @GeberemeyeJackson @Jahson_Hoffman (Telefon görüşmesinde söyledim, yeni şahitler eklenecek forumlarını arıyorum.)
Bıçak ile bir çizik atıyor demişsin videoya tekrar göz at dostum beni gitti sanıp hemen kalkıyorsun kapıya koşa koşa kaçıyorsun bir kaç dakika sonrada yaralı haldeyken araç sürüyorsun..