Konu: [08.01.2021 - Fabrizio_Larucci ] - CJ  (Okunma sayısı 196 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.01.2021 21:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fabrizio_Larucci @Ascalon25

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tam araca bindim o esnada geldi ve CJ yaparak aldı gitti daha sonrasında ooc yalanda söyleyerek şikayet açmayacağımı sanan bir şahıs kendisi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 08.01.2021 21:54 Jewellery »

#1 - 08.01.2021 22:06
Öncelikle şunu söylemek istiyorum araca önce ben bindim ve kendisinde lag da olduğunu söylemişim araca bindim şikayetide atıyorsan at dedim ooc yalancı şahıs falan diyor ben kimseye yalan söylemem ne olduğunu gördüm, gördüğümü söylerim. Diğer bir mesele ise malesef sunucuda meslek aracı kalmıyor ve bu meseleler bu yüzden çıkıyor.

#2 - 08.01.2021 22:30
Gördüğünü söylemek önemli değil. Bende gördüğümü söylesem şikayeti oluşturmazdım. Malesef oyun şikayetler değerlendirmesinde görülenler değil kanıtlar işe yarıyor.Dediğin son konu haklı herkes yakınıyor araçların az olduğundan.

#3 - 09.01.2021 00:05
Şimdi arkadaşın kanıtları ortada doğrudur ancak malesef bende o araca onun bindiği sonradan görüldü bende onda lagın olduğunu söyledim eğer böyle bir şeyin olduğunu görseydim aracı ona teslim ederdim. Sunucuda 4.ayım ve daha ooc bir ceza kaydım bile yok dediğim gibi bende gözükmedi ondan dolayı aracı vermedim.

#4 - 10.01.2021 18:22
Bir çeşit ping farkı / lag sorunu söz konusu olmuş. Ekranda "CAR JACKED" yazısı görmüyoruz, aracın üzerinde spawn olunmuş evet lakin bir çeşit lagdan kaynaklı olduğu gerekçesi söz konusu, bu bağlamda K&A.