Konu: Tom_Markov (Geri Çekildi)  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 07.01.2021 18:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tom_Markov @akkaya58
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jacob_Wallace @lazarat

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: (Tam bilmiyorum afk olduğum için benim fark ettiğim saat):18:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir süre afk kaldım, bu sırada aracın motoru açık şekilde esc basmışım.
 Şikayet edilen şahıs aracı cj'lemiş diye düşündüm çünkü Jacob Wallace karakteri ic rolde aracımı çaldığını görüp, aracını çaldı diye aradı, karakterim dalga geçiyor veya başka araçla karıştırıyor sanıp (o sırada aracı kullanıyor gözüküyorum)  ic olarak gülme tepkisi verdim sonra pm den sorunca emin oldum.

Oyuna döndüğümde bir bug oluştu galiba aynı araç hem bende, hem onda vardı sanırım. Sonrasında hile şüphesi uyarısı alıp ben oyundan atıldım ve geri döndüğümde sste görülen konuşma gerçekleşti. Ben afk iken buga düşmüş ve araç yukarısında gözükmüş olabilir karakterim, yine de çalması doğru mu ve ben geri dönünce aracın bende ve Tom Markov'da olması ne kadar olağan bilmiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayeti özellikle ceza aldırmak için açmadım haklı olduğum bir şikayette yine haksız gözükmek istemiyorum, ben afk iken bir bug oluşmuş ve araç dışında olduğumu sanıp çalmış olabilir ona bir şey demiyorum, şikayet edilen kişinin savunmasından anlarız ancak ettiği hakaret ortada. Kişi afk olduğumu biliyor ancak araç dışında olduğumu iddia ediyor ve ss'i olduğunu söyledi.

« Son Düzenleme: 07.01.2021 20:00 Brownie »

#1 - 07.01.2021 18:53
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.01.2021 19:18
Kişinin özür dilemesi üzerine şikayet geri çekilmiştir.

#3 - 10.01.2021 16:30
Geri çekilmesiyle, K&A.