Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Baryton_Rockefeller
@ErrorOlaya dahil olan şahit karakter adı: Cody Collins
@illeqal, Rafael Cabezas
@CaillausOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.01.2021 - 07.01.2021
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Hile kullanımı
GYM'deki videolarda kişinin brawl rolünde hiçbir şekilde canı gitmediği belirtliliyordu. İlk başta klasik SAMP bugu sandık Cody karakteri (Kas seviyesi 7) ringe girip Baryton'u yumruklamaya başladı, canının gitmediği fark edince ben de ringe girip yumruklamaya başladım (Kas seviyem 20 her bir vuruşum -17 ile -20 arası can götürüyor) bende de hiçbir şekilde canı gitmedi, sonra 3 kişi araya alıp yumrukladık tekrar canı gitmedi sonradan canı gitmeye başladı, sanırsam hileyi kapattı. Aradan bir süre geçti, kişinin sabit bir şekilde öylece beklediğini fark ettim ((AFK olmadığı her türlü anlaşılıyor)) kişinin yanına gidip aralıksız 8-10 saniye boyunca yumrukladım, hiçbir şekilde canı gitmedi. Kişide sanırsam ya GOD mode veya hasar emen herhangi bir hile var. Videoyu izleyince her türlü anlaşılıyor.
2. Videoda ise Mira_Jensen ile Palomino'da gezinirken kişi Admiral ile bize çarparak taklalar attırdı, ben de hile olduğunu düşündüm video kaydını açtım ve Mira Jensen'a onu takip etmesini söyledim. 2. Attığım videonun son kısmını dikkatli bir şekilde incelerseniz, biz sabit bir şekilde duruyoruz kişi bize çarparak kaldırıma kadar uçuruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
KANITLAR:
Ek açıklamalar(varsa): Karşı tarafla herhangi bir ikili tartışmaya girmeyeceğim, karşı traftan da tek istediğim sadece "savunma" yapması. Kişinin uyuşturucu kullandığını düşünmüyorum, çünkü ilk videoda görüldüğü üzere bağımlılık 0'dı, bağımlılığının 0 olmasına rağmen bu kadar az hasar yemesi normal değil. Gerekirse loglara bakılmasını istiyorum, kişinin o zaman diliminde uyuşturucu kullanıp kullanmadığının kontrolü yapılması için. + Olarak kişi ban yiyeceği korkusuyla levelini ve mal varlığını alt karakterine devretmiş. Devrettiği karakteri de CK'latmış.
https://prnt.sc/wlop7t