Konu: CJ,NOOBDM,SAÇMAROL,FEARRPİHLALİ  (Okunma sayısı 245 defa)

#0 - 07.01.2021 02:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Baryton_Rockefeller @Error

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ren_Kimura, Jacky_Joe

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Farklı zaman aralıkları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Merhaba kuralı vtrl+f atmama rağmen forumda bulamadım üzgünüm.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bu şahıs oyunda ne zaman beni görse yanıma gelip CJ atıyor yada aşırı agresif rol sergileyip saçma sapan emotelerle noobdm atıyor attığım sslerin tarihlerindede göreceğiniz gibi kanıtlarımı sabrım taşana kadar biriktirdim,yaklaşık yarım saat önce içinde bulunduğum birliğin onaylı hooduna gelip küfür edip kaçana kadar,özelden yazdığımdada "pm -" yazıyor bu kişinin mutlaka ceza almasını istiyorum kendisi tam bir kural ihlali canavarı ssleride açıklamalı bir şekilde bırakıyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Bu sslerde şahıs 22:04:38'den 22:05:06'ya kadar 4 defa CJ atıyor (CJ)

Sıradaki ss'de İddlewood'da motorumu tamir ettirken alt taba atmıştım,oyuna geldiğimde CR yemişim ve adam beni sebepsiz bir şekilde dövmeye başlamış yine malum kişi . (CJ+NOOBDM)

Buda sabrımın taşmasına sebep olan olay,adam illegal birliğin hoodunda korkusuzca küfür edip kaçıyor(FEARRP ihlali+Aşırı agresif rol+saçma rol)

Ek açıklamalar(varsa): Bu adama acınmamasını istiyorum,attığım bütün ihlalleri farklı tarihlerde yapmış olup özelden uyardığımda ise sanki ben onu rahatsız ediyormuşum gibi (pm- pm-x2) falan yazıyor ve inatla günler haftalar sonra ihlal yapmaya devam ediyor.

#1 - 07.01.2021 13:31
Merhaba savunmam şu şekilde:

Olayı neden bu şekilde sunduğunu anlamadım, Klaus'da oluşumundaki adamlarla beni tek başıma kıstırıp brawl sergilemişliği var. Sanki Klaus'la karakterim hiç tanışmamış ve bunların hepsini sebepsiz yapıyormuş gibi anlatmışsın. İlk olaya geliyorum, olayı kesik kesik atmışsın o olayda iki kişi bana saldırmamış mıydınız yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? İkinci olayda sebepsiz yere dövmeye başlıyor demişsin, nasıl sebepsiz oluyor? Sen üç kişi kıstırıp brawl sergilememiş miydin? En son olaya geliyorum sokağa gelip birşey soruyorum küfür yiyorum, sokakta iki kişi var, karakterimde sinirlenip küfür ediyor. Yani bunların hiçbiri sebepsiz değil, son ekran görüntüsünde arkadaşına fısıldadığı sözcüklerden anlayabilirsiniz. Savunmam bu kadar.

#2 - 07.01.2021 14:22
Yaptığın kural ihlallerini kanıtlarıyla beraber attım,inatla yapmaya devam ediyorsun Vip satın almışsın dövüş stili 1 yapınca yer altı dünyasının kralı olduğunu düşünüyorsun uzi varmı diye sormamın sebebi İtalyanlar ile silah ticareti yapıyor olmam ve Jackynin yeni hapisten çıkması,o attığın Cj leri yaptığın agresif rollerin fearrp ihlalinin cezasını ödeyeceksin normalde sana şikayet acmayacaktım ama acmadikça daha fazla ihlal yapmaya başladın, rolün ortasında /q  atıp sana şikayet açmak için foruma girdim ihlallerinde belli zaten savunma yapcaksan kanıtın ile yap.

#3 - 07.01.2021 14:35
Yaptığın kural ihlallerini kanıtlarıyla beraber attım,inatla yapmaya devam ediyorsun Vip satın almışsın dövüş stili 1 yapınca yer altı dünyasının kralı olduğunu düşünüyorsun uzi varmı diye sormamın sebebi İtalyanlar ile silah ticareti yapıyor olmam ve Jackynin yeni hapisten çıkması,o attığın Cj leri yaptığın agresif rollerin fearrp ihlalinin cezasını ödeyeceksin normalde sana şikayet acmayacaktım ama acmadikça daha fazla ihlal yapmaya başladın, rolün ortasında /q  atıp sana şikayet açmak için foruma girdim ihlallerinde belli zaten savunma yapcaksan kanıtın ile yap.
Zaten kural ihlali varsa jail yerim, admin kararı. Dediklerimi yalanlayıp kanıt istemende OOC yalana girer, böyle şeylere gerek yok, savunmamda söylediğim herşey doğruydu. Bu kadar iğneleyici konuşman da rahatsız etti, düzgün bir üslupla konuşmayacaksan OOC muhattap olmayalım.

#4 - 10.01.2021 16:23
Kişiler arasında husumet önceye dayanıyor gibi görünüyor, bu sebeple agresif rol kapsamında ceza almayacak. Lakin Car Jack konusu için cezai işlem uygulanacak, K&A.