Konu: [07/01/2021] Cyrus Laslow | GBİ - Trolling |  (Okunma sayısı 110 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.01.2021 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: [ Cyrus Laslow | @RiaStar ]

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [ 07/01/2021 - 00:23 ]

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GBİ - Trolling |

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Hapishanede AFK duruyordum ve süremin bitmesini bekliyordum. Yumruk/tekme seslerini duydum ve oyuna giriş yaptım. Şahıs durduk yere bana vuruyordu ve beni yere düşürdü. + olarak şahıs ile rolde değildim ve aramızda diyalog bile olmadı, neden saldırdığını anlayamadım.
Trolling ve GBİ ihlallerinden şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs bundan ne türlü bir zevk aldı acaba, anlamış değilim.

#1 - 07.01.2021 01:33
Merhabalar, neden bukadar aksiyona giriyorsunuz bilmiyorum ama anlattığınız şeyi siz bana yaptınız alt tabda discorddaki ViceTube kanalından videolar izliyordum oyuna döndüğümde bana saldırıyordunuz bende karşılık verdim, yani böyle yalan iftira dolu bir şikayeti neden açtınız açarken amacınız neydi anlamadım tam olarak benim size şikayet açmam gereken yerde siz bana açıyorsunuz komik bir durum, bu ssde arkadaşın emote verme ihtimalini düşünerek role girmeyi deniyorum fakat başarılı olamıyorum hiç bir cevap vermeden şikayet açmış şaşırtıcı savunmam bukadar böyle şeyler yapma dostum gerek yok. https://prnt.sc/whu7mq

#2 - 07.01.2021 01:40
Cezai işlem yok K&A.