Konu: Andres_Hernandez GBI+NOOB DM+ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 229 defa)

#10 - 07.01.2021 14:20
Bizi kışkırtıyorsun tepkilerimizi SS alıyorsun sonrada kendini haklı çıkarıyorsun. Bak 10 levelim bir OOC sicilim yok sen 8 levelsin dolu OOC sicilin var. Ben şu ana kadar böyle birşey yaşamadım ya bizi çileden çıkarıyorsun ya. @Heavenly ve @Thorin ŞAHISA SSLERDE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE ŞAHSİ BİR KÜFÜR ETMEDİM EMİN OLUN AZ EMPATİ KURUN VE BENİM SSLERİME BAKIN KONUMA BAKIN. ADAM DM ATIYOR SONRA BENİ YUMRUKLAYIP "neden vuruyorsun lan"  DİYEN BİR ARKADAŞ YA. allahın aşkına admin abiler bakın adam vallahi kışkırttı ya. Kendimi savundum. Az empati kurun lütfen.. Benim konumuda inceleyin ve onun çıldırtmalı şeylerine bakın. hıhıhı diye dalga geçsin benimle bende.. Peygamber sabırı derler ya; Peygamberdede bir sabır vardır be. Yetti artık banlayın şunu allahın aşkına. Şahsi bir küfürde bulunmadım arkadaş hala benim açığımı aramaya çalışıyor. Genel Yetkili abilerimizin adaletine güveniyorum. Gereken yapılsın!

#11 - 07.01.2021 14:23
Ben caps açmadığım halde kendisi açtığı halde "CAPS AÇMA CANIM" yazmasıda ayrı birşey. Kendisi ceza yiyeceğini biliyor bizide kendi yanında götürmek için çıldırtıyor ve sabırımızı zorluyor. Biz patlayınca SS alıyor beraber jail yeriz düşüncesi ile hareket ediyor. Ama ben bu şahısa şahsi bir küfürde bulunmadım beni deli etti ve kendi kendime küfür ettim. Burada herkese saygım sonsuz. Bu bana şikayet açan şahısada sonsuz saygım ama yaptığı ayıptır ayıp.

#12 - 07.01.2021 14:26
"AÇ BAKAM ŞİKAYET ÖPÜYORUM SAHNEDEN ALIYORUM SENİ" gibi cümleler kurup beni kışkırtmış bende kendimi savundum.

#13 - 07.01.2021 14:45
Öncelikle onları dememin sebebi Artık Beni Bi Bırak pm den yazma bıktırdın kendinden demek istedim yazma bana diye

#14 - 07.01.2021 15:05
ya hı hı! ne abi flood spam yapıp duruyordun bahane arama şimdi

#15 - 10.01.2021 16:29
Andres, karakterin OOC olarak söylediği kelimelerden dolayı uyarıcı bir cezai işlem görecek. Tekrar bu davranışları sergileme ve karşı tarafla PM'lerden iletişimini kes.