Konu: Jahson_Hoffman - @GeberemeyeJackson G.B.İ,Noob DM,Hatalı emote,/b  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2021 18:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Jahson_Hoffman - @GeberemeyeJackson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı Emote,Boş boş /b kanalını rahatsız etme,Güvenli bölge kural ihlali,Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker yapıyordum G.B.İ'da arkadaşın Noob DM attığını ve hatalı emote gibi kural ihlalleri yaptığını gördüm böyle şeylere dayanamıyorum arkadaşların yetersiz rol bilgisi oldukları zaten sslerde anlaşılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Burada Hatalı emote veriyorlar.

Burada Jahson arkadaşımız Noob DM atıyor ve G.B.İ yapıyor.

Burada ise en sevmediğim şeyi yapıyor /b kanalından ss yazıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını talep ediyorum ek olarak arkadaşa yanlışlıkla vurduğum için bana pmden forumda görüşürüz dedi ve ben ona şikayet açacağımı söylediğim zamanda bir anda fikri değişti kendiside cezalandırılacağını biliyor sanırsam.

#1 - 06.01.2021 18:57
Kesinlikle katılıyorum, Trucker mesleği yaparken kişisel aracıma çarpıyor, önüme kırıyor, aşırı trolling yapıyor. Arkadaşın sunucudan yasaklanmasını veya  rol bilgisinin yenilenmesini istiyorum. @GeberemeyeJackson

#2 - 06.01.2021 19:47
Merhabalar lütfen banlanmamı istemeyin rollere girmeye çalışıyorum kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum size yalvarırım ilk kez güzel sunucu buldum lütfen size yalvarırım

#3 - 06.01.2021 19:48
Lütfen abi yalvarırım rol öğrenmeye çalışıyorum baya çeki düzen veriyorum kendime yapm lütfen banlatma beni.

#4 - 06.01.2021 23:21
Bak canım kardeşim hem böyle haraketler yapıp insanın rol zevkini düşürüyorsun sonrada ceza alacağını anlayıncada böyle yalvarırım gibi kelimeler kullanıyorsun sen kendine nasıl çeki düzen veriyorsun ben anlamıyorum bu şikayet dışında 3-4 tane daha şikayetin var ooc küfür desen var hele trucker yaparken millete durduk yere car ramming var varda var ben şimdi sana ne diyeyim ne yapayım eğer kendine gerçekten çeki düzen vermek istiyorsan git vice roleplay discord sunucusuna destek kısmından ben rol desteği almak istiyorum de ve en son olarakda sunucu kurallarını tamamen oku.

#5 - 07.01.2021 01:43
Başkaları arasında olan rollere girişip uzaktan ekran görüntüsü alıp şikayet açmayın, insanların hatalarını arıyor gibi görünüyorsunuz sadece. Kendileri bu olayla ilgili zaten listemizde ve durumla ilgileniyoruz.

Cezai işlem olmayacak.