Konu: [05.01.2020 - Jahson_Hoffman] Non-RP + Car Ramming + N. Jacking + Hatalı Emote  (Okunma sayısı 245 defa)

#10 - 05.01.2021 20:58
CR Konusuna gelicek olursam:Karşı tarafa cr yaptığma dair herhangi bir kanıt yok Non Rp:Zaten retarted rp olarak admin tarafından rol sonrası cezalandırıldım. Hatalı emote gelicek olursam:Bana truckerin orada vurmaya çalıştılar /b den bölmek istemedim Araç çalma Cj gelicek olursam:Şahısa arabasını geri getirip bırakıyorum Ek Not:Zaten admin izliyordu ve beni rolden sonra cezalandırdı hatta attığım ssde rolden sonra cezalandırıldıktan sonra admin çağıran kişi admin cezalandırdı diye gülüyor admin izlediğine dair kanıtım ve adminin beni cezalandırdığının kanıtı:https://hizliresim.com/VvL1Cy

#11 - 05.01.2021 21:03
Özel mesaj olarak sana random atan şahıs benimle hiçbir ilgisi olmayan bir arkadaş, hatalı olarakta atmış olabilir. Bu arkadaş konusu beni ilgilendirmiyor, hakkında şikayet açabilirsin. Araçtan beni aşağı atmadan önce kamyonet görevini bitiriyorsun ve daha sonrasında gereksiz yere hakaretler savuruyorsun. Daha sonrasında aracı "kullanılamaz" hale getirip, direklerin arasında sıkıştırılmış bir şekilde bırakıyorsun. Hatalı emote bile olsa bu bir kuraldır yani "Roleplay"de yaptığın bir kuralı çiğnemek bile olsa onun cezasına katlanmak zorundasın, bu kurallar boşuna yazılmadı.

#12 - 05.01.2021 21:09
Sana cr yaptığma dair bir kanıt yok aracı patlattığıma dair kanıt yok!

#13 - 06.01.2021 16:21
Kişi halihazırda bu olayla ilgili olarak cezalandırılmış durumda.

Ek olarak; @GeberemeyeJackson sunucuda henüz sekiz seviye bir karakteriniz varken bu kadar çok oyuncu şikayetleri klassmanına düşmeniz hoş değil. Durumun ve gelecek davranışlarınızın takibindeyiz. Daha ağır yaptırımlar/platformdan uzaklaştırılma söz konusu olabilir.