Konu: Daddy_Dwayne, Harry_Dwayne  (Okunma sayısı 204 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.01.2021 18:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daddy_Dwayne, Harry_Dwayne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Luis_Marquies, Jack_Knazz, Felix_Francesco, Andison_West

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kayıtta gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis. 10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş aktif kavga rolünde iken güvenli bölgeye kaçtı ve aracıma biniyorum diye yalan söyledi. Diğer bir kayıtta ise bu iki arkadaş emote vermeden araba ile ezmeye kalktı ve beni bayılttı, kayıtta her şey gözüküyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://dosya.co/a3300awe1tny/gta_sa_2021-01-05_14-38-19-474.avi.html  https://dosya.co/mx19ydyvo3kh/gta_sa_2021-01-04_19-08-11-295.avi.html

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı alsınlar istiyorum.

#1 - 05.01.2021 18:27
doğru söluyor o anda bende şahit oldum

#2 - 05.01.2021 20:00
@ALpha64 @Zulma123 savunmalarınızı yapın.

@Emre77x siz ise lütfen kanıtları upload dosyası olarak değil, görülebilecek, direkt tıklayarak açabileceğimiz link olarak düzeltin, bunun için hızlıresim.com vs. kullanabilirsiniz.

#3 - 06.01.2021 18:43
Şahıslar bizde dm atıyordu silahla bende kaçarken onlara çarptım yanlışlıkla bunda birşey görmüyorum

#4 - 06.01.2021 18:48
Videoyu izledim şimdi ordaki olay Harry Dwayne benim aracımdan düşüyor ona ateş ediyorlar bende onu almak için geri geliyorum tam kaçacakken yanlışlıklada adamı eziyorum orda zaten 50 tane adam var yanlışlıkla eziliyor

#5 - 06.01.2021 18:50
Gbi bölgeyede kaçmıyorum orda aracımı almak için giriyorum orası gb değil zaten iskele gb sanırım az ileri gidip durmamın sebebi ise aracın kilitini açmak için komutu hazırlıyorum

#6 - 06.01.2021 18:51
Adminim birde şahısların neden bize saldırıp silahla ateş ettiklerini sorarmısınız?

#7 - 08.01.2021 01:46
Kanıtlar indirme linki olarak koyulduğunda maalesef işlem yapmıyoruz, direkt link olmalı. Video ise örneğin youtube'dan tıkladığımızda ulaşabileceğimiz linkler olmalı, bu kapsamda K&A.