Konu: [04.01.2021 - Paul Edgard] NON-RP, K&A  (Okunma sayısı 202 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.01.2021 19:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Paul Edgard @ziyauslu24

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Erron Brewster, Jackal Price @LahmacStar

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Anlatmaya gerek yok zaten videoda her şey gözüküyor. O yükseklikten uçtuktan sonra hiçbir şey olmamış gibi devam etmesi saçma.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu bizim şahit olduğumuz ihlaliydi. Başka bir kovalamacada da bu arkadaş aynı şekilde non-rp yapmış. LahmacStar videonun yüklenmesi bitince bırakıcak linkini. Gerekli cezayı almasını istiyorum. Videoyu biraz kestim uzun olmasın diye, istenilirse editlenmemiş halini de atarım.

« Son Düzenleme: 05.01.2021 19:26 Demolished »

#1 - 04.01.2021 19:20
 :P :P :P :P :P Yetkililer 1:54'den sonrasını izleyebilir

Ğ

#2 - 05.01.2021 15:00
On iki saati geçeli çok oldu. Arkadaşın savunma yapacağı yok sanırım. Yetkili bekleniyor.

#3 - 05.01.2021 19:17
Savunulmayacak birşeyin nesini yapayımki yaptıgım hatanın bedelini cekerim yapacak başka birşeyim yok sucumu kabulleniyorum @Demolished Benim suçlu olduğum her şekilde görülmüştür ben suçumu reddetmiyorum kendi hatam yapacak birşey yok itiraz edip haksız yere kendimi yırtmama gerek yok diye düşünüyorum iyi oyunlar yapacagım rollere kural ihlallerine ceki düzen verme kararı aldım cezamın verilmesini bekliyorum

#4 - 05.01.2021 19:26
Savunulmayacak birşeyin nesini yapayımki yaptıgım hatanın bedelini cekerim yapacak başka birşeyim yok sucumu kabulleniyorum @Demolished Benim suçlu olduğum her şekilde görülmüştür ben suçumu reddetmiyorum kendi hatam yapacak birşey yok itiraz edip haksız yere kendimi yırtmama gerek yok diye düşünüyorum iyi oyunlar yapacagım rollere kural ihlallerine ceki düzen verme kararı aldım cezamın verilmesini bekliyorum
Kimseyi OOC jail'e attırarak kendimi tatmin etme gibi bir durumum yok. Arkadaş da hatasını anlamış. Gönülden inanarak şikayeti geri çekiyorum. Hiçbir zaman şikayet açma taraftarı değilim. Ve forumun bu kısmına konu açarken gerçekten üzülüyorum.

Benim şahit olduğum ihlali yaptığın sırada da şikayet açmayacaktım fakat LahmacStar'ın da aynı şekilde böyle bir ihlalle karşılaştığını öğrenince şikayet açma gereği duydum. Senden veya bir yerlerde ihlal yapıp aynı ihlalleri devam ettiren arkadaşlardan ricam, kurallara uyulması. Tekrarının yaşanmaması dileğiyle. K&A.

#5 - 05.01.2021 19:41
Şikayet geri çekilse dahi yetkili olarak insiyatif kullanıyor ve bu NON-RP driving kapsamındaki konuyu cezalandırıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda/aylarda yaptığımız yeni kural düzenlemelerini ve NON RP Driving konusundaki kesin uyarılarımızı defalarca duyurduk.

K&A.