Merhaba. Ben de gerek yaşadığınız rol, gerek kendi düşüncelerimi konu altından herkese açık bir şekilde paylaşmak isterim.
Bu rolde her iki taraf da bir nebze olsun eğlenecektir diye düşünüyordum ama işler bazen istenildiği gibi gitmeyebiliyor.
Aklınızdaki soru işaretlerini cevaplamaya çalışacağım.
“Fakat araba değiştirdikten sonra yola çıktık ve yine polis arabaları peşimizde belirdi.” Bu konudan başlıyorum.
Ekran Görüntüsü 1: Bu ekran görüntüsünde kaçtığınız araç olan Premier ile sıkıştığınızı görüyoruz. Rolün öncesinde bir Huntley koyduğunuz için araç değiştirip kaçışınıza devam etmişsiniz.
Ekran Görüntüsü 2: Premier'den inenleri görünce Jessica Chadwick karakteri aracıyla farklı bir yol izliyor. Neticesinde de bu yolun hemen aşağısından Huntley'i görüp takibe alıyor.
Ekran Görüntüsü 3: Burada Huntley'in kaçtığını, Jessica Chadwick karakterinin de aracı takibe aldığını görebiliyoruz. Peki nasıl oldu da bu aracı takibe aldı, nasıl tanıdı, nasıl oraya gideceğini anladı sorularına bir açıklık getirmek istiyorum.
Sol alt, radardan da görebileceğiniz üzere o anda diğer ekip araçları da Huntley'in peşine takılıyor ama bir hayli uzaktalar. Burası zaten açık ve net çünkü radardaki mavi simgeler (polis araçları) Huntley'in olduğu bölgeye doğru yönelim sağlıyor. Kaldı ki Jessica karakterinin arayüzünden Vinewood bölgesinden kendi tarafına doğru gelen ekipleri görmek de mümkündür. Bu konudaki anlatımım bu kadar. Konuşmamın sonunda dediklerimin üzerine ilgili Youtube yayınının linkini paylaşacak, dakikayı da söyleyeceğim. Bu şekilde Huntley'in nasıl bulunup takibe alındığını daha iyi gözler önüne sereriz.
“Rolden sonra avukatımı istedim ve rol kaçta oldu onu bile hatırlamıyorum açıkçası ama en az iki-üç saattir kodeste boş boş bekliyorum.”
Bir avukat talebinde bulunursanız barodan aktif bir avukat talep edilir. O anda hiç çevrim içi avukat yoksa bir avukat gelene kadar bekletilebilirsiniz. Bekletilmenizin sebebini en iyi bu şekilde açıklayabilirim.
“O sırada gelen LSPD üyelerine ''telefon hakkımı kullanmak istiyorum'' dediğimde kimse beni umursamıyor.”
Gözaltına alınan şüpheli/zanlıların telefon kullanım hakkı yoktur. Sadece avukat geldiğinde insiyatife göre de hak tanınırsa telefon hakkı kullanılabilir.
Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Aklınızdaki soru işaretlerini bir nebze olsun açıklığa kavuşturmak istedim.
İlgili Youtube yayını:
Premier-Huntley arasındaki araç değişikliği için ilgili dakika: 57:55
Huntley'in görülüp takibe alındığı an için ilgili dakika: 58:10