Konu: Leroy_Pall Samuel_Pall | Emotesiz İşlem,GBI  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 03.01.2021 22:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leroy_Pall Samuel_Pall @Berkcelep @Shonly

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran Görüntülerinde Mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

NOOB DM VE EMOTESIZ İŞLEM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir arkadaşıma vuruyorlar niye vuruyorsunuz diyorum ardından sanane diyor ikile diyorum kaybol diyor ve ilk ihlal olarak emotesiz saldırıyorlar ikinci ihlal ise GB izni istemediler, NOOB DM ihlalide var emotesiz saldırı olduğundan.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 04.01.2021 00:16 Caillaus »

#1 - 03.01.2021 23:09
https://hizliresim.com/7GPKRG
GBİ'da chat'e bakarsanız iki kişiye karşı fear yapmayıp ikileyin diyor. Agresif rol yapıyor.

#2 - 04.01.2021 00:15
Orada teksin o arkadaş sonradan geliyor dostum Agresif rol ikileyin kelimesinden ibaret değil ayrıca ben agresif rol ve fear için açmadım şikayeti diğer emotesiz işleme cevap vermeni bekliyorum.

#3 - 04.01.2021 00:56
Tek değilim IC karakterimin kardeşi zaten Spor salonundaydı, arkamdaydı. Sen ikile deyince yanıma geldi.

#4 - 04.01.2021 00:59
Admin kararı Emotesiz İşlemden ceza işlemi uygulanmasını istiyorum,çünkü arkadaş bu soruya bir cevap vermiyor savunması yok sanırım. 8)

#5 - 04.01.2021 03:40
Karşılıklı bir laf atışması var, olabilir ama bölgenin güvenli bölge olduğunu unutmayarak ilerisine gitmemeliydiniz. Kavga durumları kuralın ihlaline girer, sözlü durumlarda aranızda atıştığınız için yine bir sorun olmazdı. Karakterlere Güvenli Bölge İhlali ve Emotesuz İşlem'den dolayı ceza verilecek.