Konu: [03.01.2021]Leroy Pall @Shonly Refuse RP Retarted RP  (Okunma sayısı 102 defa)

#0 - 03.01.2021 20:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leroy_Pall @Shonly

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Quinn_Carter Cornell_Maliq

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP Retarted RP

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs aracıyla bize arkadan çarparak "APTAL" diyor sonra iniyoruz emote vermeden bana vurmaya başlıyor sağ üstte canımın gittiğini görebilirsiniz sonra emote vererek karşılık veriyorum karakter kendini savunuyor sonra canı azalınca aracı kilitli olmamasına rağmen emote ile onu araçtan dışarıya çekiyorum beş dakika boyunca araçtan inmedi zamanımızı çaldı rolümüzü baltaladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını istiyorum, iyi forumlar.

#1 - 03.01.2021 23:11
Ortada rol yok, araçtan inince direk saldırdılar. Ben saldırmadım, saldırdıysam kanıt atsın.
« Son Düzenleme: 03.01.2021 23:14 Shonly »

#2 - 03.01.2021 23:13
https://i.hizliresim.com/Ho2b1W.png
Ortada rol olmadığı için aracın içinde rapor atmıştım, admini bekliyordum. /b chatten rapor attım diyince admin arkadaş gelene kadar kaçtılar hemen.

#3 - 03.01.2021 23:15
*APTAL!* Dememin sebebi ise, kazada haksız oldukları çok belli zaten, tersten geliyorlar. Bana çarptılar benim şeridimde. Aptal diyince direk saldırdılar.

#4 - 04.01.2021 00:46
Sürekli roleplay kuralına uymanız gereken bir durum mevcutken araçta beklemiş ve role karşılık vermemişsiniz, Refuse RP kapsamından cezalandırılacak.