Konu: Joey Cervantes Car jack  (Okunma sayısı 214 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2021 16:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joey Cervantes @Andrean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Cesar Hacorta

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.01.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birden araçtan attı, emote falan vermeden basıp gitti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://hizliresim.com/aMkpfy

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.01.2021 16:37 Ey3s »

#1 - 03.01.2021 16:27
Merhabalar savunmamı yapıyorum. Sizler yalan konuşuyorsunuz ben orada car jack yapmadım bu arada kuralın adı ''Car Jack'' ''Carl'' değildir. Her neyse, aktif bir roldeydik sizinle siz araçtan inip adamı kovaladınız ben sizi kesinlikle araçtan atıp aracınızı çalmadım. Eğer ki sizi araçtan atmış olsaydım ekranınızda kocaman bir şekide ''Car JACK '' yazısı çıkardı. İC olayı OOC'ye taşımak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Herhangi bir kural ihlali yapmadım, sunucu kurallarını çok iyi biliyorum. Eğer ekranınızda ''CAR JACK'' yazısı varken bir ekran görüntüsü varsa şikayetinizi böyle desteklemenizi istiyorum. Eğer yoksa da adminler ''Car Jack'' kayıtlarına bakabiliyorsa bakabilirler, savunmam bitmiştir Teşekkür ederim. :)

#2 - 03.01.2021 16:38
Merhabalar savunmamı yapıyorum. Sizler yalan konuşuyorsunuz ben orada car jack yapmadım bu arada kuralın adı ''Car Jack'' ''Carl'' değildir. Her neyse, aktif bir roldeydik sizinle siz araçtan inip adamı kovaladınız ben sizi kesinlikle araçtan atıp aracınızı çalmadım. Eğer ki sizi araçtan atmış olsaydım ekranınızda kocaman bir şekide ''Car JACK '' yazısı çıkardı. İC olayı OOC'ye taşımak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Herhangi bir kural ihlali yapmadım, sunucu kurallarını çok iyi biliyorum. Eğer ekranınızda ''CAR JACK'' yazısı varken bir ekran görüntüsü varsa şikayetinizi böyle desteklemenizi istiyorum. Eğer yoksa da adminler ''Car Jack'' kayıtlarına bakabiliyorsa bakabilirler, savunmam bitmiştir Teşekkür ederim. :)

Yanlışlıkla aldığını düşünerek ekran görüntüsü almadım, daha sonrasında sana mesaj yoluyla ulaştım fakat getirmemekte ısrarcı oldun bende şikayetimi açtım. Herhangi bir emote vermedin, bu durumda senin kanıt atman lazım arabayı emoteyle aldığına dair. Şuan on beş dakikadır senin yüzünden yolun ortasında bekliyoruz, arkadaşlarımız konum attı gidemiyoruz.
« Son Düzenleme: 03.01.2021 16:41 Ey3s »

#3 - 03.01.2021 16:40
Şunu da belirtmek istiyorum kişi ile PM konuşmamızda kişi araçtan attığımı söylüyor.(SS1) Kişiyi eğer araçtan atsayım, ben aracı sürerken yanında bulunan kişide benim yanımda olmaz mıydı?(SS2) Sadece bunu soruyorum kişinin yalana başvurduğu çok açık ve net zaten rollerden de anlaşılıyor.

SS1
Spoiler: GösterGizle

SS2 ( Kişinin çekmiş olduğu ss)

Car Jack kayıtlarına veya log kayıtlarına bakabilirsiniz.

#4 - 03.01.2021 16:41
Şunu da belirtmek istiyorum kişi ile PM konuşmamızda kişi araçtan attığımı söylüyor.(SS1) Kişiyi eğer araçtan atsayım, ben aracı sürerken yanında bulunan kişide benim yanımda olmaz mıydı?(SS2) Sadece bunu soruyorum kişinin yalana başvurduğu çok açık ve net zaten rollerden de anlaşılıyor.

SS1

SS2 ( Kişinin çekmiş olduğu ss)

Car Jack kayıtlarına veya log kayıtlarına bakabilirsiniz.

Dostum zaten arabayı arkadaşım sürüyor diyorum önde olan oydu, sen arabayı aldıktan sonra nasıl önde olsun?

#5 - 03.01.2021 16:47
Savunmana göre Car Jack yapmadan aracı alıp gittiğini söylüyorsun, emotesiz bir aracı durduk yere alıp gitmekte yasak diye biliyorum.

#6 - 03.01.2021 16:49
Bakın şimdi demek istediklerinize ve demek istediklerimi tane tane ve maddeler halinde yazacağım;
1) Aracınızın motoru açık bir şekilde duruyordu, siz aracınızdan uzaktaydınız.
2)
Alıntı
Dostum zaten arabayı arkadaşım sürüyor diyorum önde olan oydu, sen arabayı aldıktan sonra nasıl önde olsun?
Aracın sürücüsü içerideyken ben aracı çalsam sürücü benim yanıma düşer bunu deneyebiliriz oyunda.
3) Car Jack yazısı gözükmüyor SS'de yanlışlık yaptığımı falan söylüyorsunuz. Bu da bir yalan.
4) Çok gereksiz bir şikayet açıldı, İC olayı OOC'ye taşıdınız.
5) Adminler loglara bakarsa (bakmaya gerek yok) her şey açığa çıkar.
6)On beş dakikadır yolun ortasında beklemen benim suçum değil bu araçların kilit sistemi var. Roleplay oynuyoruz nasıl gerçekte evine giderken veya araçtan bakkala giderken aracının motorunu kapatıp kilitliyorsan Roleplay serverinde de bunu yapman gerekiyor.
7)Arkadaşının SS'i varsa atabilir. Tekrardan söylüyorum aracın içerisinde değildiniz, koşuyordunuz.

Başarılar diliyorum sizlere, iyi günler. Yetkili bir admin bakabilir konuya.

#7 - 03.01.2021 16:50
Savunmana göre Car Jack yapmadan aracı alıp gittiğini söylüyorsun, emotesiz bir aracı durduk yere alıp gitmekte yasak diye biliyorum.

Az önce çaldı diyordun, şimdi ne diyorsun. Konuşmak yetkili admin bekleyeceğim

#8 - 03.01.2021 16:55

Savunmana göre dedim dostum gördüğün gibi, iki türlüde ihlal yapmış oluyorsun onu demek istiyorum ben.

#9 - 03.01.2021 16:57

Savunmana göre dedim dostum gördüğün gibi, iki türlüde ihlal yapmış oluyorsun onu demek istiyorum ben.

Yetkili admin bekliyorum eğer kanıtınız varsa atabilirsiniz, :)