kayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rafael Cabezas
@Caillaus Olaya dahil olan şahit karakter adı: -Rich Lef Pizzacıya girmişti o sırada tam çıkarken bunny ve combattan kaçmayı görmüş bulunmakta.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.01.2021 18:30
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI - LOW RP
k— aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pizzacı'da herzamanki gibi aracımın yanında müzik açmış bekliyordum yan tarafımda araçta konuşan 2 kişi vardı ve aracın sahibi oyunan düştü, adam aracın arka tarafına ve ön tarafına vurmaya başladı ben'de "Neden vuruyorsun dostum?" Dedim karşı taraf nedense direk Boş agresif (Retarted RP) Yaparak Bana "Sanane Değişik" Tavrını takındı, Uyarmaya başladım yanıma geldi değişik demeye devam etti, aynı anda braw başlattık, ve karşı tarafı neredeyse döverken çitlerden "Bunny" Yaparak kaçtı ss alamadım ama şahitlerim var. Yine geldi ve bu sefer emotesiz saldırmaya başladı yine dövdüm ve yine. Bunny yaparak kaçtı İlk başta uyardım fakat yanlışıkla "/b yazmadan yazdığım yazıyı suç delili olarak atmış" o sırada arkadaşımla konuşuyordum yine saldırdı fakat yine dövdüm, döverken araba sahibi sunucudan düşmüştü ve bu arkadaşımız direk araca atlayıp kaçmaya başladı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -
https://i.hizliresim.com/A8O8q2.png (Özelden çok konuştuğu için elimde sadece bu var)
Ek açıklamalar(varsa): - Adam LOW RPci Sicili OOC, noktalama işaretlerine uymayan low rpcinin teki.