Tekrardan selam, günaydın. Şimdi kanıtlarımla son kez savunma yapacağım.
Biz yalancıyız, yetkili kandırmaya yöneliyoruz ya hani..(!) Evi soymaya çalıştığınız ile ilgili ekran görüntüsünü buraya bırakıyorum ve hatta size bu yüzden ekibim tarafından şikayet oluşturulmuş. Chatlogu okursanız kişilerin oraya ne amaçla geldiklerini ve sonrasında orada ne amaçla bulundukları bariz ortada. Hatta bu ekran görüntüsünde bile yapılan kural ihlalini görebilirsiniz.
Baygın rolünü VCPD geldikten sonra yaptık ve hatta buna VCPD ekipleri şahit, yetkililerimizin isteğine göre etiketleyebilirim. Roshan_Kuznetsov isimli arkadaşım bağlı değildi ve siz ortalıktan kaybolduğunuz sırada gelip iplerimi çözdü, bunda bir sorun olacağını sanmıyorum.
Roshan tekrardan belirteceğim üzere illegal bir faaliyette bulunmuyor, polisi arayabilmek en doğal hakkı. Taras Roshan'a değer ve özen gösteriyor ona zarar gelmemesini isteyen bir karakter. Kendisini düşünmeyerekten Roshan'a polisi aramasını söylüyor ve Roshan bunun üzerine arıyor.
Telefondaki titreşimi nasıl ayırt ettiğimi sizin /do ile sormanız gerekirdi ve ben de orada size gerekli şekilde cevabımı verirdim. Demek ki siz de bir sorun görmediniz ve devam ettiniz. Ayrıca size forum PM yolu ile titreşimli telefonlar hakkında bilgi vereceğim, bundan emin olun.
Benden CR dolayısıyla şikayetçisiniz fakat beni çekici ile ezdiniz ve bunu rol boyu devam ettirdiniz. Yine aynı şekilde benden CR dolayısıyla şikayetçisiniz fakat benim arabamın üzerine koşup, resmen arabayı kovalayan ve ezilmekten hiçbir şekilde korkusu olmayan sizlersiniz. Araca kendiniz çarpıp yere düşüyorsunuz ve sonrasında sanki sizi ben ezmişim gibi gösteriyorsunuz. Yaptığınız rol burada sizce de çok saçma değil mi? Roshan_Kuznetsov gerekli kanıtı atmış fakat ben de gerekli kanıtları buraya bırakıyorum. (( Telefon görüşmesini birlik arkadaşımla yapıyorum, incelenebilir. ))
(( OOC bölme sebebim artık yaptıkları kural ihlalini farkına varmaları ve eğlendiğimiz rolü devam ettirmek istememiz fakat dediğim gibi nafile. Kişi sürekli OOC bölmüş demiş fakat attığı bir tane ekran görüntüsü var ve her savunmasında birden fazla yapmışım gibi onu göstermeye çalışıyor.Roshan'ın arabasının re-spawn olduğunda oluşan açıktan yararlanıp onu yaralamaları ve kullanılan Türkçe Terim ile ilgili ekran görüntüsünü de paylaşıyorum. Aynı zamanda görüldüğü gibi telefon rolünden şikayetçiler fakat telefonu açmadığım da ekran görüntüsünde anlaşılmakta. Ayrıca Ivan_Kleiman adlı oyuncunun yanlış emote kullanımını da görebilirsiniz.
Gerekli tedavi rollerini CPH ile yaptık hatta ekran görüntüsünde de saat diliminden anlayabilirsiniz. Valeria_Mishenka adlı oyuncu chatlogta gözüktüğü üzere yeni tedavi olduğum için ve dinlenmem gerektiği için beni bırakmıyor.
Değerli yetkililerim benim savunmam bu şekilde. Oyuncu Şikayetleri kısmına baktığımda dün kişiye açılan bir şikayeti
@Thorin isimli yetkilimiz incelemiş ve oyuna yeni başladığı için kuralları özenle ve dikkatle okuması gerektğini ve yönetimin bu kadar kısa sürede adına açılan şikayetlere sıcak bakmadığını söylemiş. Birçok oyuncumuz aynı şekilde kişiden şikayetçi. Kurallarla ilgili öğrenmek istedikleri veyahut herhangi bir yardıma ihtiyaçları varsa şikayete rağmen ben yardımcı olmak isterim. Bu sunucuda yaklaşık 1000 saatten fazla oynadım ve oynamaya devam ediyorum. En ufak hatam bile olmadı şu zamana kadar, bu rolde de hata payımın olmadığını düşünüyorum. Oynama saatlerini göz önünde bulundurarak oyundan soğmamaları adına ben şikayet oluşturmak istemiyordum fakat arkadaşlarımızın şikayeti üzerine savunma yapmak için ekran görüntülerini paylaşıyor olmam beni sevindirdi. Kararı değerli yetkililerimiz en iyi şekilde verecektir, iyi forumlar.