Konu: Emote'suz Saldırı. @h4rley 01.01.20201  (Okunma sayısı 125 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.01.2021 02:36
Arkadaş durduk yere tam mekana giricekken bana Emote vermeden vurmaya başladı ve beni yere düşürdü.  Lütfen gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 01.01.2021 02:39
Spoiler: GösterGizle

Samp Addon kullandığımdan Alt TAB almıştım bu yüzden AFK durumda gözükmediğim için  arkadaş bana vuruyor canımın hali ap açık ortada. Oyuna döndüğümde önümdeydi yanlışlıkla oyuna döndüğümde sol tık bastım direkt yere düştü, hata varsa ceza verilebilir. Gerekli sonucu yetkililere bırakıyorum.
« Son Düzenleme: 01.01.2021 02:52 h4rley »

#2 - 01.01.2021 03:18
Spoiler: GösterGizle

Samp Addon kullandığımdan Alt TAB almıştım bu yüzden AFK durumda gözükmediğim için  arkadaş bana vuruyor canımın hali ap açık ortada. Oyuna döndüğümde önümdeydi yanlışlıkla oyuna döndüğümde sol tık bastım direkt yere düştü, hata varsa ceza verilebilir. Gerekli sonucu yetkililere bırakıyorum.

Güzel dostum yalana hiç gerek yok bence eğer yanlışıkla vursaydın bir kere vurup geri çekilirden ama sen vurmaya devam edip beni yere düşürdün ve ben sana hiç vurmamıştım bu ayrı bir konu daha fazla uzatmaya gerek yok ss'de zaten herşey gözüküyor. Adminlerimizin en doğru kararı vereceğini düşünüyorum. İyi oyunlar /İyi roller.

#3 - 01.01.2021 13:59
Merhaba, @barrylex

Konu başlığı ve içeriği, oyuncu şikayeti kurallarına uygun olmadığı sebebiyle geçersiz sayılmıştır. Oyuncu şikayeti kurallarını dikkatlice inceleyip, formata uygun olacak şekilde tekrar şikayet konusu oluşturabilirsiniz.
> https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=93177.0

Yardım almak isterseniz bana Forum PM atarak ulaşabilirsiniz.