Konu: Theo_Lorento -- God Mode  (Okunma sayısı 635 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2020 19:15
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Theo_Lorento @TheoLorento
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tim_Blackford @Schmitz Falk -  Alvina_Morgan @Umut_K1
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.12.2020 -- 18.38

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   God Mode

Ek açıklamalar: Adama vurduğuma dair daha fazla kanıt atabilirim. Karakterinden oyunun orijinalinde olan hasar alınca çıkan ses de çıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

#1 - 31.12.2020 19:47
Öncelikle bölgeye yöneldiğimizde iki kişi kavga ediyordu ve ayırmak için megafon verdik. Ardından /b kanalından Theo_Lorento adlı karakterin canının gitmediği söylendi ve Admin çağırıp role devam etmelerini söyledim. Şahitliğim bu kadardır, kavga ederken gördüm fakat canı gerçekten gitmiyordu.

#2 - 01.01.2021 00:29
Merhaba, böylesine saçma bir ithamla karşı karşıya kalmak beni hayli üzdü. Oyunumu orjinal kullanıyorum, " hile " gibi aciz bir programın yanı sıra araba modum bile yok. Yanlış anlayıp şikayet açtığın konu SAMP'ta var olan bir bug. Otuz küsur levelsin fakat sana bu bugu anlatayım ki bir daha böyle bir olay başına geldiğinde insanları böylesine irtica edici büyük bir ithamla suçlama. Brawl'da bug ve arkadaşlarımız arasında " Samp Bugu " olarak adlandırdığımız şey, iki kişi dövüşürken iki tarafında canının gitmemesidir, ben de ben seni dövüyor olarak gözükürüm, aynı şekilde bende de sen, bunu sunucudaki bir çok oyuncunun ve ilgilenecek adminin de bildiğine eminim. Tek niyetim seni bu konuda aydınlatmak ve bir daha insanların hile kullandığını düşünüp şikayet açmaman niteliğinde bu bugu anlatmak. Bunu en iyi şekilde şu videoyu atarak özetleyebilirim ve senin de kafandaki soru işaretleri böylelikle kaybolur:
&t=113s                                                                                                                                                                   Umarım seni hile kullanmadığıma dair ikna etmişimdir dostum. Aynı zamanda eminim ki şikayeti inceleyen yetkili böyle bir bugun herkeste var olduğunu bilmektedir. Dediğim gibi üçüncü bir parti yazılımın yanı sıra oyunda herhangi bir yol modu, enb, araba modu, gibi şeyler de kullanmıyorum. İyi roller, umarım bu konuda aydınlanmışsındır.

#3 - 01.01.2021 02:20
''iki kişi dövüşürken iki tarafında canının gitmemesidir'' demişsin fakat benim canım gayet de gidiyor ama senin canın 1 bile azalmıyor. Ayağa kalkıyorsun ilerliyorsun zıplıyorsun vs. yine yumruklaşıyoruz senin canın 1 bile  gitmiyor ben yaralıya düşüyorum. Video açık, yetkililerin kararına kalmış sonuç.

#4 - 01.01.2021 13:09
Tekrardan merhaba dostum, seni aydınlatamamak ve 31 level olmana rağmen neredeyse herkesin bildiği bu samp bugunu bilmemen beni hala üzüyor. Zaten ilgilenecek yetkili böyle bir bugun var olduğunu biliyordur, o yüzden daha fazla savunma yapmayacağım. Ek olarak seninle geçen rolümüzde bir çok kural ihlali yaptın, birincisi. İl-legal bir karakter yönetiyorsun, bundan dolayı beni polise şikayet etmen yasak fakat sen " POLİS! " diye bağırıyorsun. İkincisi, rolün bitmesini bekleyip şikayet oluşturma özgürlüğünü kullanmak yerine direk /b bölüyorsun, bu da bir nebze seninle olan rolümüzü ve diğer aktif rolde olan arkadaşlarımızın da rolünü baltalamana sebep oluyor. İlgilenecek adminin buna da değinmesini talep ediyorum.

#5 - 01.01.2021 13:23
Tekrardan merhaba dostum, seni aydınlatamamak ve 31 level olmana rağmen neredeyse herkesin bildiği bu samp bugunu bilmemen beni hala üzüyor. Zaten ilgilenecek yetkili böyle bir bugun var olduğunu biliyordur, o yüzden daha fazla savunma yapmayacağım. Ek olarak seninle geçen rolümüzde bir çok kural ihlali yaptın, birincisi. İl-legal bir karakter yönetiyorsun, bundan dolayı beni polise şikayet etmen yasak fakat sen " POLİS! " diye bağırıyorsun. İkincisi, rolün bitmesini bekleyip şikayet oluşturma özgürlüğünü kullanmak yerine direk /b bölüyorsun, bu da bir nebze seninle olan rolümüzü ve diğer aktif rolde olan arkadaşlarımızın da rolünü baltalamana sebep oluyor. İlgilenecek adminin buna da değinmesini talep ediyorum.

Aktif rol dediğin gelip bana saldırman ve üzerine canın 1 bile azalmamasına rağmen benim 10 canımın kalması sonra da diğer arkadaşının hiçbir şey demeden gelip bana saldırıp öldürmesi mi? Güzel rolmüş

#6 - 01.01.2021 15:42
Öncelikle Selam, bunun bir SAMP BUGU olduğunu ve THEO LORENTO adlı karakterin herhangi bir hile kullanmadığını açıklamak/göstermek için savunma yapma ihtiyacı duyuyorum.

Theo ile SAMP BUGUNU göstermek amaçlı karşılıklı bir video çektik video da görüldüğü gibi karşılıklı saldırmadan, ben vurduğumda o hamle yapmadığında canı gidiyor veya ben durduğumda, hamle yapmadığımda o bana vurduğunda benim canım gidiyor. Fakat, karşılıklı brawl atılınca ben onu yere vuruyorum, ekranımda yerden kalkmıyor, hep hep ben vuruyorum ama yine de canı gitmiyor, tam olarak onun ekranında da o size yerde vururken sizin canınız gitmemiş oluyor. Bunu belirtildiği gibi SAMP BUGU olarak değerlendirebiliriz.

Bu video THEO LORENTO tarafından çekilmiştir, 5. saniyeye özellikle dikkat etmenizi istiyorum, beni yere düşürüyor, vuruyor ama canım gitmiyor. ( Theo'nun ekranında.)

Spoiler: GösterGizle

Bu video ise RAGHNALL ROLLAND tarafından çekilmiştir, 35. saniyeye özellikle dikkat etmenizi istiyorum, onun ekranında o beni yerde vururken benim ekranımda ben onu yerde vuruyorum ve görüldüğü gibi canı gitmiyor. ( Raghnall'ın ekranında.)

Spoiler: GösterGizle

Ek olarak söylemek istedeğim, belirttiğim saniyeler dışına da dikkatlice bakmanız dediğim gibi hamle karşı taraf hamle yapmadan ben vurduğumda karşı tarafın canı gidiyor fakat ben hamle yapmayıp karşı taraf vurduğunda benim canım gidiyor.

Sırf şikayet açmak için şikayet açmayalım, sunucuda 1000 kusür saatiniz bulunmakta ve söz konusu SAMP BUGU'ndan bi haber olabileceğinizi sanmıyorum. İyi roller, iyi forumlar dilerim.

#7 - 10.01.2021 19:48
SA:MP'da brawl atarken taraflar birbirine tutulup iki kişi de kendi ekranından karşısındakini dövüyormuş/canı gitmiyormuş gibi görüyor. Yıllardır olan ve SA:MP developerlarının çözmediği bir bug. K&A.