Konu: Lucas West / @jenizaro  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2020 11:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas West / @jenizaro

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crawln McMurphy @CornettoRX

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31/12/2020 / 00:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM / Brawl Kuralı İhlali / Hatalı /do kullanımı. / YKI

Alıntı
BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar ile aramızda husumet oldu ve brawl rolüne girdik, düştük. Şahıs emote vermeden kalktı. Sonrasında emote vermeden bana tekrar saldırmaya başladılar. Düştüm /do dan diğer kişilere Fear RP? diye sordular, bununda hatalı kullanım olduğunu düşünüyorum. Birşey yaparken birisine yumruk atarken yada kalkarken emote zorunludur, yaralandıktan sonra 4 saat geçmesi lazım birisine vurması için, buda bir ihlal. Gereken cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 31.12.2020 15:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.12.2020 17:46
https://hizliresim.com/bCNhTv
https://hizliresim.com/43VOd2
Ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim. Imran isimli arkadaşı ben brawl rolünde düşürdüm.Adam yeraltına düştü.Geri gelmeyeceğini bildiğim için admine Imran'ın id sini rapor attım yeraltına düştü geri atar mısınız dedim.Admin yanıma attığı gibi saldırmaya başladı.Eğer loglardan attığım raporlara bakabilme şansınız varsa görebilirsiniz.Şahısa yanıma ışınlandığı gibi tekrar kalkıp bana saldırdı ve düşürdü.Ayağı kalktığı sırada etrafında 4 kişi olmamıza rağmen yaralı rolü yapmadı.Fear Rp yi reddedip küfür etti.Fotoğrafta göründüğü gibi maske takan şahıs ise arabayla gelip Imran'ı arabasının ucuna taktı yaralıyken ve götürdü.Role uymadı,yaralıdan kalkıp yürüyerek uzaklaşmaya çalıştı.Ben de rolü bozmaması adına /do Fear RP yazdım.Kabul etmedi yürüyerek gitmeye devam etti.Ben de rolün akışı için arkadaşı tekrar yaraladım.Sonrasında ise dediğim gibi arkadaş arabayla geldi adamı önüne taktı gittiler.Savunmam bu kadar.Hakkımdaki suçlamaları reddediyorum. Şahitlerim ; @Ellzero - @Sado

#3 - 31.12.2020 17:58
Olay yerinde Imran ile kavgaya girdik,Arthur ve beni düşürdü Lucas o sırada arabada AFK'ydı sonra geldi baktı ve bize ne olduğunu sordu.Biz olayı anlattık adamları tekrar görünce Lucas Imran'a /incele yaptı.Adamda ''ne bakıyorsun'' dedi.Ondan sonra kavgaya başladılar daha sonra Lucas Imran'ı düşürdü adam buga girip yer altına gitti.Lucasta bize adam yer altına düştüğü için rapor attığını söyledi.Sonra admin Lucasın yanına çektiği gibi tekrar Lucasa saldırıp düşürdü.Olay yerinde olan başka bir kadında gelip Imran'ı düşürdü.Biz Imranın başında 4 kişi beklememize rağmen Fear RP yapmadı.Küfür etti,hiçbir şey olmamış gibi kalkıp yürümeye çalıştı.Fear RP'yi reddetip bizde arkasından koştuk rolü bozmamak için tekrar düşürdük.Lucas adlı şahıs brown rolünde düşmedi kendisi ihlal yapıp teleport olduğu gibi arkadaşımı yere düşürdü Lucas bu durumda yaralı sayılmaz.Biz kendisini yere düşürdüğümüzde arkadaşı adamın yanına gelip arabanın ucuna takıp kaçırdı.
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 01.01.2021 14:51
Merhaba,

Ekran görüntülerinden de yapılan ihlal apaçık görülüyor. Her ne olursa olsun, Sürekli Roleplay kuralına uyum sağlayarak role devam etmeniz gerekir. Olayın özeti "böyle oldu, ben yaralı sayılmam." diye bir şey yok. İhlal varsa şikayet oluşturabilirsiniz. Bir rolü sadece yetkili iptal edebilir, aranızda anlaşarakta eğer hatalı bir rolse iptalini sağlayabilmeniz mümkün.

Bunun üzerine Lucas West karakteri, Yaralı Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.