Konu: [Car Ramming(Beshir Zaharia) - Yaralı Kural İhlali(Arslan Zahir)]  (Okunma sayısı 216 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2020 03:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Arslan Zahir @Kawasexi - Beshir Zaharia @AMCAOGLİ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Thief (Parnell Love) @SloVe (Cyan Arkwood)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Ramming, Yaralı Kural ihlali.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece saatlerinde Palomino Creek'te soygun yapıyorduk. Las Colinas taraflarında aracımız bozuldu ve arkadaşlar gelip "benim mahallemi soymak?" gibisinden şeyler söyleyip kavga çıkardı. Her neyse bu sorun değil, Arslan karakteri düştüğükten sonra Beshir karakteri arabaya binip CR atıyor, video da apaçık belli. Arslan ise yaralı süresi bittikten sonra kalkıp tekrardan vuruyor, araç sürüyor. Gerekenin yapılmasını arz ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

RK İHLALİNİN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ;

Ek açıklamalar(varsa): ...

#1 - 31.12.2020 03:25
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 31.12.2020 03:26
Şahitliği onaylıyorum.

#3 - 31.12.2020 03:33
Orada sadece bir kişi üstüme saldırdı ve sürem bittikten sonra emotemi verip araca doğru ilerlerken sizin bana tekrar saldırmanız durumunda bende vurmak zorunda kaldım ve aynı kural ihlalini il öncelikle siz yaptınız orada aracıma binmem çok normal bir kişiden dayak yiyip sakat rolü yapmamın ne mantığı var 15 dayanıklılığım var ayağa kalkıp araca binmek gayet normal

#4 - 31.12.2020 03:40
Orada sadece bir kişi üstüme saldırdı ve sürem bittikten sonra emotemi verip araca doğru ilerlerken sizin bana tekrar saldırmanız durumunda bende vurmak zorunda kaldım ve aynı kural ihlalini il öncelikle siz yaptınız orada aracıma binmem çok normal bir kişiden dayak yiyip sakat rolü yapmamın ne mantığı var 15 dayanıklılığım var ayağa kalkıp araca binmek gayet normal
Peki bu kanıtlar öyle demiyor?

Arkadaşı gelip vuruyor onu tam düşürecem, düşürdüm rklı olduğun halde gelip vurdun.

#5 - 31.12.2020 03:44
Ayrıca kırmızı üstlü şahıs mix yolu ile geldi ve 20 kas güçlü dostum bu sunucuda gayen önüne geleni tokatlamak, sadece buna meyillisin, fakat o kas gücü seni kurtarmadı
« Son Düzenleme: 31.12.2020 10:28 SloVe »

#6 - 31.12.2020 04:16
 ;D Kas gücünün beni kurtarmasına ihtiyacım yok dostum içerlemişsin galiba bu cümleleri kurduğuna göre oyun bu kantıları keşke ss alsayım çıkarırdım ortayada sizin böyle bir rol yapıp şikayet açacağınız aklıma gelmedi neyse.

#7 - 31.12.2020 10:30
Biz her hangi bir beyanda bulunmuyoruz dostum? Siz gelip bizim mahallemizde hırsızlık yapıyorsunuz diye tabir görüp, bize yumruk sallıyorsun? Sana anlattığımız ise ; *Aracımız bozuldu, buradan bir şey soymadık* ne gayret ne çaba demeden o kas gücüne güvenip, bilemeye çalıştın.

#8 - 31.12.2020 10:36
Dostum burada nitelikli yalanın epey ortada, doğru'yu söylesen senin için ve ya benim için çok nafile geçerdi, fakat yalanların la  bizi avutmaya çalıştın, dilsiz  ol ama yalancı olma dostum, büyüklük bizde kalsın, doğruyu becermen dileğiyle, şikayetimi kendimce geri çekiyorum.

#9 - 31.12.2020 12:29
Arkadaşın gerekli savunmasını yaptığını gördük, admin kararını bekliyelim.