Konu: [29.12.2020] Alexander_Arriew, Michael_Frak | Yeteriz Rol Bilgisi veya Trolling  (Okunma sayısı 205 defa)

#0 - 29.12.2020 20:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alexander Arriew @ATAKANMERYEM  , Micheal Frak @AtakanGüler

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.12.2020 19.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yetersiz Rol Bilgisi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Lobi talebi yanıtladım, gelen ikili ile role girdik. İfadelerini almak için yukarı kata çıkardım çıkarmadan önce üst arama işlemlerini gerçekleştirdiğim sırada görüntülerden de anlayacağınız Alexander_Arriew'ın rol bilmediği anlaşılıyor veya bilerek yapıyor. Daha sonra üçüncü bir arkadaşları da geldi Micheal Toreno @Jhon_Martin onunla bir rol olmadığı için onun hakkında fazla bir şey söyleyemeyeceğim. Fakat o da bir yandan ben kişilere PM yolundan ne yapmalarını anlatırken, 'Tuvaletim geldi, heyecanlanınca geliyor' gibi ifadeler kullanıyor. Bununla beraber ilerleyen dakikalarda ben Michael_Frak karakterine defalarca forum adını sorduğum sırada, Alexander_Arriew adlı karakter bana PM'den cevap veriyor. Rolsel olarak ifade işlemlerini gerçekleştirmesini istiyorum forumdan ek olarak ifade formu atacağımı söylüyorum fakat IC-OOC karıştarak anlamsız söylemlerde bulunuyor, fazla bir şey söyleyemeyeceğim görüntülerden yola çıkılarak kişiler hakkında işlem gerçekleştirilmesi talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Üçünün rol-destek ile iletişime geçirilmesi yeterli olacaktır görüntülerdeki gibi hareketleri devam ettikçe platform içerisinde çokça şikayet ile karşı karşıya kalacaklarını düşünüyorum.

#1 - 29.12.2020 20:52
Biz bilmedğimizden yaptık o yüzden trollemedik sadece kuralları az çok bilmiyoruz kusura bakmayın bayım.

#2 - 29.12.2020 20:56
Ben kesinlikle trollemedim hatta bir memur arkadaş pm den sordum discordan destek sayfasını ben taciz ediyorum isimim atakan 4123 etiketiyle sürekli soruyorum kusura bakmayın ben en hızlı bir şekilde me do kullanımlarını öğreneceğim.

#3 - 29.12.2020 22:29
Durum anlattıkları gibiyse Trolling iddiamı kaldırıyorum, Yetersiz Rol Bilgisi şikayetim geçerli.
« Son Düzenleme: 30.12.2020 09:29 KMarshall »

#4 - 29.12.2020 23:12
Durum anllatığım gibi hatta destek ekibine discord dan sorabilirsiniz ben hatta kendilerine sordum discordan kusura bakmayın.

#5 - 30.12.2020 10:22
Merhaba, incelendi.

Rol destek ekibine iletildi, rolleriniz için üzgünüz.

Şikayet kapatıldı.