Merhabalar Stefan_Watson olarak savunma yapıyorum,öncelikle orada ben bisikleti çalıştırmaya çalışıyordum,siz sonradan geldiniz,rol baltalamak gibi bir amacım yoktu,sonrasında arkadaşınız zıpladığıma dair kanıtlar almış,oyunda yeni oldugum icin bisiklet kullanımının parayla oldugunu bilmiyordum bence ctrl shift falan basarak bisikleti acmaya calisiyordum,bu olayı kasıtlı yapmadığıma dair kanit isterseniz,zaten kin tutarak şikayet açmışssınız ve,rolu ic'e yansıtarak bunu belli etmişssiniz,sonrasında bu kasıtlı olmadıgı halde gerekli rolleri yaparak olayı ic olarak sonlandırdım bu olay kasıtlı olmadı ek olarak şu toxicliğinden kurtulmanı öneririm,oradaki bir arkadaş beni pm'den uyararak bisiklet kullanımının parayla oldugunu,yaptıgım şeyin ihlal oldugunu söyleyerek bir daha yapmamamı söyledi bende tamam diyip bu davranışımı sürdürmedim ek olarak bu olayı ic'e yansıttığında siyahi karakterime çikolata diyerek fear rp ihlali yaptıgını belirtmek isterim o ortamda bir çok zenci bulunuyordu böyle bir ortamda zencilere ırkçılık yaparak 3 kişi fear rp ihlali yapmış oluyorsunuz çünkü o ortamda 10 tane falan siyahi vardı,ek olarak toxicliğini bırakmanı tekrardan öneririm (pm'den illa şikayetmi açak) demek yerine ihlali basitce açıklayabilirdin henüz 3 level bir oyuncuyum,ek olarak karşında bir arkadaşın veya ahbabın olmadıgını hatırlatarak üslubunu takınmanı öneririm savunmam bitmiştir, kasıtlı yapılan bir ihlal değil bir seferlik insiyatif gösterilirse sevinirim. iyi forumlar dilerim.