Konu: [28.12.2020] - Stefan Watson  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 28.12.2020 23:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stefan_Watson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Elvis_Cole, Stefan_Effenberg

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
BMX BUNNY, Samp fiziklerine aykırı davranışlar

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SS'lerde bariz görünüyor. BMX'le öyle bir zıplıyorki boyumuzu geçiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 28.12.2020 23:36
Şahitliğimi onaylıyorum, benim ağzımdan kısa bir bilgi özeti:

Kişi  yanımıza gelip sanırım kendine ait olmayan bisiklet ile birden fazla spam şeklinde zıplatıyor ve rolü baltalıyor, olay bundan ibaret Hem rol baltalanıyor hemde kendisine ait olmayan bisikleti boş boş zıplatıyor. Saçmalık.

#2 - 28.12.2020 23:37
Şahitliğimi onaylıyorum. Ben tarla meselesinden bahsediyorum adam kafama tırmanmaya çalışıyor...

#3 - 29.12.2020 11:54
Merhabalar Stefan_Watson olarak savunma yapıyorum,öncelikle orada ben bisikleti çalıştırmaya çalışıyordum,siz sonradan geldiniz,rol baltalamak gibi bir amacım yoktu,sonrasında arkadaşınız zıpladığıma dair kanıtlar almış,oyunda yeni oldugum icin bisiklet kullanımının parayla oldugunu bilmiyordum bence ctrl shift falan basarak bisikleti acmaya calisiyordum,bu olayı kasıtlı yapmadığıma dair kanit isterseniz,zaten kin tutarak şikayet açmışssınız ve,rolu ic'e yansıtarak bunu belli etmişssiniz,sonrasında bu kasıtlı olmadıgı halde gerekli rolleri yaparak olayı ic olarak sonlandırdım bu olay kasıtlı olmadı ek olarak şu toxicliğinden kurtulmanı öneririm,oradaki bir arkadaş beni pm'den uyararak bisiklet kullanımının parayla oldugunu,yaptıgım şeyin ihlal oldugunu söyleyerek bir daha yapmamamı söyledi bende tamam diyip bu davranışımı sürdürmedim ek olarak bu olayı ic'e yansıttığında  siyahi karakterime çikolata  diyerek fear rp ihlali yaptıgını belirtmek isterim o ortamda bir çok zenci bulunuyordu böyle bir ortamda zencilere ırkçılık yaparak 3 kişi fear rp ihlali yapmış oluyorsunuz çünkü o  ortamda 10 tane falan siyahi vardı,ek olarak toxicliğini bırakmanı tekrardan öneririm (pm'den illa şikayetmi açak) demek yerine ihlali basitce açıklayabilirdin henüz 3 level bir oyuncuyum,ek olarak karşında bir arkadaşın veya ahbabın olmadıgını hatırlatarak üslubunu takınmanı öneririm savunmam bitmiştir, kasıtlı yapılan bir ihlal değil bir seferlik insiyatif gösterilirse sevinirim. iyi forumlar dilerim.

#4 - 29.12.2020 14:00
Merhabalar Stefan_Watson olarak savunma yapıyorum,öncelikle orada ben bisikleti çalıştırmaya çalışıyordum,siz sonradan geldiniz,rol baltalamak gibi bir amacım yoktu,sonrasında arkadaşınız zıpladığıma dair kanıtlar almış,oyunda yeni oldugum icin bisiklet kullanımının parayla oldugunu bilmiyordum bence ctrl shift falan basarak bisikleti acmaya calisiyordum,bu olayı kasıtlı yapmadığıma dair kanit isterseniz,zaten kin tutarak şikayet açmışssınız ve,rolu ic'e yansıtarak bunu belli etmişssiniz,sonrasında bu kasıtlı olmadıgı halde gerekli rolleri yaparak olayı ic olarak sonlandırdım bu olay kasıtlı olmadı ek olarak şu toxicliğinden kurtulmanı öneririm,oradaki bir arkadaş beni pm'den uyararak bisiklet kullanımının parayla oldugunu,yaptıgım şeyin ihlal oldugunu söyleyerek bir daha yapmamamı söyledi bende tamam diyip bu davranışımı sürdürmedim ek olarak bu olayı ic'e yansıttığında  siyahi karakterime çikolata  diyerek fear rp ihlali yaptıgını belirtmek isterim o ortamda bir çok zenci bulunuyordu böyle bir ortamda zencilere ırkçılık yaparak 3 kişi fear rp ihlali yapmış oluyorsunuz çünkü o  ortamda 10 tane falan siyahi vardı,ek olarak toxicliğini bırakmanı tekrardan öneririm (pm'den illa şikayetmi açak) demek yerine ihlali basitce açıklayabilirdin henüz 3 level bir oyuncuyum,ek olarak karşında bir arkadaşın veya ahbabın olmadıgını hatırlatarak üslubunu takınmanı öneririm savunmam bitmiştir, kasıtlı yapılan bir ihlal değil bir seferlik insiyatif gösterilirse sevinirim. iyi forumlar dilerim.
Peki, onu bunu anladım da Fear-RP ne alaka kardeşim? Orası Güvenli Bölge orada herhangi bir ne sen Fear-RP sergilersin ne biz, pm'den illa şikayet mi açak kelimesini ben söylemedim. Ayrıca bisikleti çalıştırmayı denedim diyorsun Güvenli Bölgede araç mı çalacaktın? :D komik, yenisin diye birşey demiyorum bizde yeniydik ama en azından role geçmeden önce bir server güncelleme listesinden sistemlere göz atsaydın /vicemarket'ten falan donatelere baksaydın neyse ne diyeyim.

ek olarak yazmayı unutmuşum, diyorsun ki "Kin Tutarak Şikayet Açtınız." öncelikle kin tutsaydım orada köşeye geldiğinde sana silah çeker sıkardık, böyle bir durum yok. Herşeyi kafana göre Kin tuttun diyemezsin.
« Son Düzenleme: 29.12.2020 14:03 illeqal »

#5 - 29.12.2020 14:43
Merhaba,

Uyarı yapıldıktan sonra sürdürmemiş, göz ardı edilebilir bir durum. Lütfen tekrar etmeyin. Herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak.

Şikayet kapatıldı.