Konu: Dwayne Young / GBİ  (Okunma sayısı 181 defa)

#0 - 28.12.2020 17:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Young/@vodexQ_

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020 / 17:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ

Alıntı
GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

: Hapishane içerisinde laf dalaşı oldu ve şahıs izin almadan bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar: https://cdn.discordapp.com/attachments/772793355485970433/793121008357343242/sa-mp-218.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahısa rol desteği verilmeli.
« Son Düzenleme: 28.12.2020 17:37 Thomp »

#1 - 28.12.2020 18:15
Arkadaşa /do kanalından izin istedim, illegal role girmiyor dedi. Ardından IC olarak böyle küfürler savurdu, chatlogun incelenmesini talep ediyorum. Ek olarak; Benim rol bilgisine ihtiyacım yok, fazlası ile rol bilgim var, ve kendi kafanda rol bilgimi düşürüyor olabilirsin, bu umrumda değil. Sadece sunucuya başlayalı bir hafta oldu, kuralları boş zamanım oldukça, veya oyundan ayrı bir şekilde incelemeye çalışıyorum. Bana böyle deyip, ardından PM kanalından iyi şikayet çıktı .d yazdıklarında chatlog incelenirse gayet net bir şekilde görünür diye umuyorum. Ve gereksiz bir şikayet olduğunu düşünüyorum. Çünkü senden izin istedim, bunu yalana vurman iyi bir yol değil. İyi günler..

#2 - 28.12.2020 18:16
Ek, olarak şahıs bana saldırdı. Sadece ben ona saldırmadım, keşke kendin işlettiğin hareketlerinide belirtsen burada.

#3 - 28.12.2020 18:33
Ek, olarak şahıs bana saldırdı. Sadece ben ona saldırmadım, keşke kendin işlettiğin hareketlerinide belirtsen burada.
Şahıs bana saldırdığı için ihlali ss aldım, sonra kendimi savunma amaçlı ona vurdum. Bu ihlale ihlalle karşılık vermek değildir, rolsel olarak kendimi savundum. Sen ise ihlali göze almadan direkt bana saldırdın.

#4 - 28.12.2020 18:34
Arkadaşa /do kanalından izin istedim, illegal role girmiyor dedi. Ardından IC olarak böyle küfürler savurdu, chatlogun incelenmesini talep ediyorum. Ek olarak; Benim rol bilgisine ihtiyacım yok, fazlası ile rol bilgim var, ve kendi kafanda rol bilgimi düşürüyor olabilirsin, bu umrumda değil. Sadece sunucuya başlayalı bir hafta oldu, kuralları boş zamanım oldukça, veya oyundan ayrı bir şekilde incelemeye çalışıyorum. Bana böyle deyip, ardından PM kanalından iyi şikayet çıktı .d yazdıklarında chatlog incelenirse gayet net bir şekilde görünür diye umuyorum. Ve gereksiz bir şikayet olduğunu düşünüyorum. Çünkü senden izin istedim, bunu yalana vurman iyi bir yol değil. İyi günler..
https://cdn.discordapp.com/attachments/772793355485970433/793139610787381258/gdfgdfgdfdf.png Bunun gibi şikayetler var ve o duruma şahitlik ettim, bence şahısa rol desteği verilmeli. Ne olursa olsun Powergamingten yiyeceksin zaten o yüzden benim için sorun yok.

#5 - 28.12.2020 18:35
Dostum, ihlal ise uyar, vurmak yerine. Değil mi? Neden direkt vurup karşılık verip ardından sevinip foruma gideyim şikayet açayım bana da şikayet çıktı vs. tarzından pm atıyorsun? İhlal yapıyorsam uyarabilirdin, vurmak yerine.

#6 - 28.12.2020 18:36
Dostum, ihlal ise uyar, vurmak yerine. Değil mi? Neden direkt vurup karşılık verip ardından sevinip foruma gideyim şikayet açayım bana da şikayet çıktı vs. tarzından pm atıyorsun? İhlal yapıyorsam uyarabilirdin, vurmak yerine.
Ben seni uyardım, bunu uyarmadan bilmen gerekli. Madem rol desteğine ihtiyacın yok bunu bilmelisin o zaman.

#7 - 28.12.2020 18:37
https://cdn.discordapp.com/attachments/772793355485970433/793139610787381258/gdfgdfgdfdf.png Bunun gibi şikayetler var ve o duruma şahitlik ettim, bence şahısa rol desteği verilmeli. Ne olursa olsun Powergamingten yiyeceksin zaten o yüzden benim için sorun yok.
  Bence bilmeden yorum yapmamalısın dostum, o olay öyle değil çünkü gidip daha ayrıntılı incelemen iyi olacak gibi. Ben burada savunma yaparken gidip senin eski şikayetlerini koymuyorum.

#8 - 28.12.2020 18:38
  Bence bilmeden yorum yapmamalısın dostum, o olay öyle değil çünkü gidip daha ayrıntılı incelemen iyi olacak gibi. Ben burada savunma yaparken gidip senin eski şikayetlerini koymuyorum.
Bu olay bugün yaşandı, o olayda sizi izliyordum. Orada bulunuyordum ve adamın motorunu çalıp gittin emote yok rol yok, gidip adamın motorunu bozdunuz. Sence hala rol desteğine ihtiyacın yok mu?

#9 - 28.12.2020 18:39
Konuyu daha fazla uzatmayacağım, ceza alacaksın zaten. O yüzden admin bekleyelim.  :P