Konu: [28.12.2020 - Fabiano_Pierro] GBİ ve Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.12.2020 16:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fabiano_Pierro - @PuffyDuffy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Rafael_Cabezas - @Caillaus

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020 16.00
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

7.1) VCPD Sokağı
7.2) Hastane & İtfaiye Sokağı
7.3) Meslek Bölgeleri (Balık, Trucker)
7.4) Havaalanı
7.5) Rodeo Park
7.6) Vice Sahili (GYM & Ocean Caddesi & Otel)
7.7) Verona Mall
7.8.) Malibu Club
7.9) Vice News
7.10) Market Caddesi (Baştan sona güvenli bölge.)
7.11)Vice Bank
7.12)Vice Port
7.13)Stadium
7.14)Verdant Bluffs Malikanesi

http://vice-rp.com/harita/

Alıntı
— Bir bireye karşı olarak gerçekleştirilecek illegal rollerde, kişi güvenle bölgede değilken sizinle etkileşime geçtikten sonra geçiş yaparsa, bu güvenli bölgelerde rolünüzü devam ettirebilirsiniz. Harici durumlarda güvenli bölgede yasa dışı bir rol gerçekleştirmek için yöneticiden izin almanız gerekmektedir. Aynı şekilde, illegal role maruz kalan bir kişinin saatlerce güvenli bölgeye saklanması/kamp kurması yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Resimdeki arkadaş güvenli gölgede illegal role girdi.Orasının güvenli bölge olduğunu bildiği için rahat rahat konuşuyor.İllegal role girmek istemediğini /do dan belirtip gelip fısıldayarak küfür ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/BGIvmJ

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 28.12.2020 16:08
Şahitliğimi onaylıyorum kişi PM'den ortak nezaket kuralını ihlal etti ve sonlarda "diyemezsin zaten" gibi kelimeler kullandı bu da OOC TEHDIT ihlal kapsamına girebilir savunma ve  admin kararı bekliyorum.

Görüntüler:

« Son Düzenleme: 29.12.2020 14:37 Caillaus »

#2 - 28.12.2020 16:16
Bu şahıs admin kandırmaya yönelik oynamış, resimde durduk yere küfür ettiğimi göstermiş.

Olayı nizabeten daim edeyim size şöyleki: sıramı çalıp bana hakaretler yağdırdılar, daha sonra böylebir davranışta bulundum, hem ayrıca biz 3 kişiydik orda.
Bütün detayların ss'i mevvcut ama, resimdeki küfürümün attığım kanıt gerekçesiyle yeterli olduğunu düşünüyorum.İlk baş hakaret eden onlardı, ben argo yaptım.
https://resmim.net/i/nkY2U

Ortak Nezakete gelirsek, çocuk bana şikayet açtığını foruma bakmam gerektiğini söyledi. Bende "Sanane bakarım bakmam?" cevabını verdim. Kişinin bunu söylemesine gerek yok.

Eğer admin sıra çalındığına dair kanıt isterse, atarım iyi roller.

#3 - 28.12.2020 16:50
Dostum benim ilk hakaret eden ben miydin? Ekran görüntüsüne iyi bak o zaman sıranı aldım görmedim ardından orospu çocuğu yazıp il-legal rolü başlatan ben miyim? Diğer üç kişinin olduğuna dair bir kanıt atarsan da mutlu olurum çünkü kimse seni orada savunmadı.

#4 - 28.12.2020 16:51
Ben GYM e geldiğimde siz zaten küfürleşiyordunuz. Sonra abisini çağırmış falan dedin. Benden önce küfür ettin ben seni dışarıya çağırdım. Dışarıya gelmeyip küfür etmeye devam ettin. Madem illegal rol yapmak istemiyorsun neden küfür ediyorsun?

#5 - 28.12.2020 18:34
Ayrıca bu arkadaş VCPD akademisine girmiş.Akademide olan birinin böyle rollere girmesi ne kadar mantıklı?

#6 - 29.12.2020 00:41
Türkçe terime dell çekmiştim, kişiler hala admin kandırmaya devam ediyor.
https://imgyukle.com/i/aHXxK1
Gerekenin yapılmasını istiyorum.

#7 - 29.12.2020 06:11
Canım kardeşim, admin kandırma falan yok benim attığım ss de herşey ortada. Öbür arkadaşın dediği şey ile benim açtığım konunun bir alakası yok. Ben sana güvenli bölge ihlali ve nezaket üzerinden şikayet açtım. Konuda Türkçe terim diye bir şikayet gördün mü benim tarafımdan?

#8 - 29.12.2020 14:18
Türkçe terime dell yazdığında /ccmy çekmiştim üsttede özel mesajlarım vardı o yüzden kırptım dostum türkçe terimi dellemişsin şimdi gördüm orada hatam varmış evet fakat diğer şeylere savunmanı bekliyorum.
« Son Düzenleme: 29.12.2020 14:30 Caillaus »

#9 - 29.12.2020 15:59
Merhaba,

Güvenli bölgede abartmamak şartıyla ufak sürtüşmeler, argo kelimeler kullanılabilir. 'Ortak Nezaket' konusunda ise, rol dahilinde hakaret edilmiş. Ekran görüntülerinde görüldüğü üzere tek hakaret eden, agresif rolde bulunan Fabiano Pierro karakteri gibi görülmüyor. Her iki tarafıda bu konuda uyarıyorum. Tekrarı halinde cezalandırılabilirsiniz.

Şikayet kapatıldı.