Konu: [28.12.2020] William_Jackson - Refuse RP  (Okunma sayısı 250 defa)

#0 - 28.12.2020 04:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: William_Jackson @CheffOfficial

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Driver00 Jeff_Rose @siyamsss Ryuichi_Daisuke @EmirhanAddis Brando_Addis

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.12.2020 - 04:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle sahil tarafında rol döndürürken kendisi brawl rolüne çağırdı, bende arkadaşımı çıkarttım. Olayın sonucunda tekrardan Fear RP yapmadan rollere devam etti. Alın bunu dediğimde bunny yaparak dışarı çıkıp Q attı. Bekledik geri gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hakka girdiğimiz yok, yanlışı varsa kurallar dahilinde ve ihlalinde gereği yapılması ricam olur.

#1 - 28.12.2020 04:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.12.2020 04:29
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 28.12.2020 04:30
Merhaba, orası GB bölge olduğundan dolayı onları tut, kaçır gibi söylemlerde bulunduğunu duydum. Ben de OOC sinirime dayanamayıp oyundan çıktım, eğer oyunda olsaydım büyük ihtimal OOC kışkırtma, OOC küfür'den şikayet açılıcaktı. Kural ihlali yaptığımdan ötürü senden, birliğimden ve yöneticilerden üzgün olduğumu belirtiyorum.
« Son Düzenleme: 28.12.2020 04:58 CheffOfficial »

#4 - 28.12.2020 04:33
İsterseniz konu tatlıya varabilir, direk şikayet açmanız biraz mantıksız olmuş.

#5 - 28.12.2020 04:34
Merhaba, orası GB bölge olduğundan dolayı onları tut, kaçır gibi söylemlerde bulunduğunu duydum. Ben de OOC sinirime dayanamayıp oyundan çıktım, eğer oyunda olsaydım büyük ihtimal OOC kışkırtma, OOC küfür'den şikayet açılıcaktı. Kural ihlali yaptığımdan ötürü senden, birliğimden ve yöneticilerden üzgün olduğumu belirtiyorum.

Savunmam bu kadar, teşekkür ederim.

Birinci inanır mısın GB olsa zaten kendimi böyle şikayet açarak rezil etmem, birincisi bilmiyordum. İkinci GB olduğuna dayanarak orada 6-7 kişiydik belki de daha fazla. Kendin kafalanıp brawl rolüne çağırdın. Brawlda düştün, bu eziklemek için değil yanlış anlama beni lütfen karakterin düştü, hâlâ sıkacağım edeceğim diye söylemlerde bulunmaya devam ettin. Benim güvenli bölge gibi bir ihlal olduğumu düşünme, ben zaten öyle bir topa kendimi tekrardan söylüyorum düşürmek için girmem.

Spoiler: GösterGizle
[04:08:57] Tyler Young: Bu kadar am için yanıp tutuşan görmedim.

[04:08:57] Baryton Southern: Cidden salaksınız amına koyayım adamın rastgele salladığı yumruklarla öldünüz.

[04:08:57] Ryuichi Daisuke: İyi, annen ile karşılaşırsam ona da tatlı kadın diyip geçerim.

[04:08:59] Eric Witcher gülümser.

[04:09:01] [TELSİZ] Natalia Reacher: Araçlarınız burda nerdesiniz?

[04:09:01] Evan Reacher: Göreceğiz diyor.

[04:09:02] William Jackson: Kavga olamz artık, merak etme.

[04:09:04] William Jackson: Silahlar konuşur.

[04:09:08] Evan Reacher: Öyle mi?

[04:09:09] [TELSİZ] Jeff Rose: Takılıyoruz sahilde.

[04:09:09] Jeff Rose (telsiz): Takılıyoruz sahilde.

[04:09:10] Tyler Young: Aynen öyle.

[04:09:11] Brando Addis: Yea konuşsun.

[04:09:13] Evan Reacher: Alın bunları arabalara.

[04:09:13] * William Jackson şişkodana destek alır, doğrulur.

[04:09:16] Evan Reacher: Al bunları arabalara.

#6 - 28.12.2020 04:35
İsterseniz konu tatlıya varabilir, direk şikayet açmanız biraz mantıksız olmuş.

OOC sinirlenmemeniz gerekip oyunu kurallarınızla oynamanız gerekiyor. Ben arkadaşınıza sordum ilk başta hatta kendim bekledim. Mantıksız olan taraf oyunu kurallarıyla oynamaması. Benim suç ihlalleri kapsamında diyeceklerim bu kadar, yönetim gerisine karar verir. İyi forumlar.

#7 - 28.12.2020 04:36

Savunmam bu kadar, teşekkür ederim.

Birinci inanır mısın GB olsa zaten kendimi böyle şikayet açarak rezil etmem, birincisi bilmiyordum. İkinci GB olduğuna dayanarak orada 6-7 kişiydik belki de daha fazla. Kendin kafalanıp brawl rolüne çağırdın. Brawlda düştün, bu eziklemek için değil yanlış anlama beni lütfen karakterin düştü, hâlâ sıkacağım edeceğim diye söylemlerde bulunmaya devam ettin. Benim güvenli bölge gibi bir ihlal olduğumu düşünme, ben zaten öyle bir topa kendimi tekrardan söylüyorum düşürmek için girmem.

Spoiler: GösterGizle
[04:08:57] Tyler Young: Bu kadar am için yanıp tutuşan görmedim.

[04:08:57] Baryton Southern: Cidden salaksınız amına koyayım adamın rastgele salladığı yumruklarla öldünüz.

[04:08:57] Ryuichi Daisuke: İyi, annen ile karşılaşırsam ona da tatlı kadın diyip geçerim.

[04:08:59] Eric Witcher gülümser.

[04:09:01] [TELSİZ] Natalia Reacher: Araçlarınız burda nerdesiniz?

[04:09:01] Evan Reacher: Göreceğiz diyor.

[04:09:02] William Jackson: Kavga olamz artık, merak etme.

[04:09:04] William Jackson: Silahlar konuşur.

[04:09:08] Evan Reacher: Öyle mi?

[04:09:09] [TELSİZ] Jeff Rose: Takılıyoruz sahilde.

[04:09:09] Jeff Rose (telsiz): Takılıyoruz sahilde.

[04:09:10] Tyler Young: Aynen öyle.

[04:09:11] Brando Addis: Yea konuşsun.

[04:09:13] Evan Reacher: Alın bunları arabalara.

[04:09:13] * William Jackson şişkodana destek alır, doğrulur.

[04:09:16] Evan Reacher: Al bunları arabalara.

Ben orada kavga etmeyi düşünmemiştim, kişi benim IC olarak aileme küfür ettikten sonra pekala, dayak yiyelim o halde dedim. Zaten kişiye de korktuğumu belirttim, istemediğimi belirttim. Kişi devam ettikten sonra pekala dedim, düştüm. Ardından uzlaşmaya varmayı istemedi, yerdeyken yumruklamayı sürdürdü, küfür etmeyi sürdürdü. Ben de böyle bir yanıt verdim.

#8 - 28.12.2020 04:55
Geri gelmedi yazmışsın fakat 3 dakikanın ardından yaptığımın yanlış olduğunu anlayıp, sakinleyip yeniden oyuna bağlandım. Brawl rolündeki arkadaşa da sorabilirsin, o söyleyebilir. Onun ile konuşmuştuk. Aynı zamanda, bunny yaparak gittiğimi sanmıyorum.
« Son Düzenleme: 28.12.2020 09:33 CheffOfficial »

#9 - 28.12.2020 05:05
Size zaten bunny-hopping olarak herhangi bir şikayet duyurusunda bulunmadım, bu sunucuda oynaya 600-700 kişi var. Herkes kurallarıyla oynarsa ve herşeyi adam dövmeye, öldürmeye veya ahkâm kesmeye bağlamazsa daha da realistik sonuçlar ortaya çıkabilir. Benim şikayetim sadece rolde Q attığınız ve Refuse RP kuralını ihlâl ettiğinizden dolayı açtım. Kendimi senin yerine koyuyorum, herkes suç duyurusunda bulunuyor ve kuralları ihlâl etselerde seninle iletişim kurduğumuz gibi vazgeçmiyor. Dediğim gibi sunucu yönetimi kural ihlâllerinin doğrultusunda cevaplarını ve ihlâl sonuçlarını açıklar. Daha fazla meşgul etmeyelim, savunmanızı yaptınız ve bende tüm seçenekleri ortaya döktüm. Yönetim karar verir, iyi sabahlar.