Öncelikle iyi forumlar konuya hızlı giriyorum kimse map fiyarini kafadan atarak söylemiyor, aslında dengesizlik yok siz anlatıyorsunz biz ona göre fiyat veriyoruz bak aynı mep i git 5 farkli map yapan kişiye sor arada en fazla arada 50 k oynar nedeni map yapması kolay gözuksede sadece texturesi 4 saati alıyor nedeni ise 15621 textur var, bunu söyle düşünelim tavan,zemin,duvar bunlar için tek tek textur deniyoruz uyum olsun diye ee bunun kolonu,sandalyesi,masası,banyos vs. Her seyi yaptik adam geliyor knk bu text ler olmadi gibi yada şu oda olmadi şu odadan buraya geçit yapalim bizde sonuçta para veriyor beğenmedi duzelt yada baştan yap fiyatların yüksek olmasınin nedeni bu.
Gellin size hafta sonumun nasil geçtigini anlatayim sevdiğimiz bir arkaşımız map istedi cumartesi biz map i yariladik pazar günu devam ediyoruz adamin içine sinmediğini hissetik oda söylemiyor biz hissedince huzursuz olduk ona sorduk ne yapalim eklemek istedigin ne var gibi biz pazar günü saat 3 te mapı sildik sıfırdan başladik sadece 2 saat mola verdik map salıya yetişmez diye saat gece 5.30 a kadar yaptık bu gün ben 9da dükkan açtım yanimda ki arkadaş işe gitmedi bugün şimdi mape devam ediyor
@SARSILMAZ biz birlik yönetiyoruz dün sadece 2saat aktif olduk birde sevdiğimiz bir arkadaşımız boşta koyamıyoruz sunucuda eskiyiz map yaptıranların nerdeyse hepsi aradaşımız yani durun ve vaziyet bundan ibaret (mobil ve uyku sersemi olduğum için noktalama işaretlerine dikkat etmedim kusura bakmayın)