0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamlar forumda gezinirken karşılaştım konu ile fotografta hükümsüz isimli kişi bir vice roleplay oyuncusuna hile attıgı gözüküyor bu vice sunucusunun karşı oldugu şeylerden bir tanesi çok yanlış. İkinci olarak ise sslerde gördüğüm " Kenan **** cocukları bize sıktı" lafı var. Arkadaşlar bu sadece bir oyun bu kadar abartılması gereken ne bir fps oyunun ne de mmofps oyunu, oynadıgımız oyun belli herkes belirli nedenlerle bu oyunu oynuyor bence böyle şeylere gerek yok ancak arkadaşın yaşına veriyorum o ss de yazılan lafları. Veyattta bu tür olayları kaldıramıyorsanız bu oyunu oynamanıza gerek yok çünkü burda herkes ortak amacı eglenmek bence küfür eden kişinin özür dilemesi gerekir. İyi forumlar / İyi oyunlar ( Forum kullanıcısı olarak cevaplama hakkına sahip olduğumu düşündüğüm için cevapladım yanlış anlaşılmasın.)
Sesli aradın yazmışsın, Discord'un harika özelliklerinden biri: Arama yaptıktan sonra chat'e düşüyor. Harika bir iftira, gerçekten hala devam ediyorsunuz. Yazık, gerçekten yazık.
Alıntı yapılan: velorr - 27.12.2020 19:31Sesli aradın yazmışsın, Discord'un harika özelliklerinden biri: Arama yaptıktan sonra chat'e düşüyor. Harika bir iftira, gerçekten hala devam ediyorsunuz. Yazık, gerçekten yazık. sesli arabamayıda silebiliyorsun.her türlü yolu deniyorsun