Konu: Richard Charles Oyuncu Şikayeti 27.12.2020  (Okunma sayısı 180 defa)

#0 - 27.12.2020 18:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Charles  @Angeras1910

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Salvator @AgtBack , Ivan Sokolov @velorr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.12.2020 - 3.30-3.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir tartışma rolü sonrası kişiler bize saldırdı. Ancak Richard Charles eksik emote verdi ve biz emote yüzünden ne olduğunu anlayamadık.

Bu rol gerçekleşirken birliklerinden bir rütbelide rolün içerisindeydi ve o da şikayete şahit olarak eklendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.  :)

#1 - 27.12.2020 18:45
Benim açtığım şikayette arkadaşlarım yeni başladığını belirtmiştim o anki yazım yanlışı bilerek yapılmadı yanlışlıkla oldu bunu mazur görmenizi rica ediyorum(birde bir isteğim var lütfen şikayet açmış olmak için açmayınız,yaptığınız tek şey yetkilileri yormak)

#2 - 27.12.2020 18:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard Charles  @Angeras1910

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Martin Salvator @AgtBack , Ivan Sokolov @velorr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.12.2020 - 3.30-3.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hatalı Emote

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir tartışma rolü sonrası kişiler bize saldırdı. Ancak Richard Charles eksik emote verdi ve biz emote yüzünden ne olduğunu anlayamadık.

Bu rol gerçekleşirken birliklerinden bir rütbelide rolün içerisindeydi ve o da şikayete şahit olarak eklendi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.  :)

Öncelikle merhaba oyuna yeni başladığımı belirtmek istiyorum rolde baktığımda ss'lerde göründüğü gibi sataşmışlardı bende emoot hazırladım ve discord bas konuş tuşu mause sol tuşu olduğundan dolayı öyle gitti emoot özür dilerim emootlerimi atarken daha fazla özen göstermeye çalışıcağım özür dilerim iyi roller.

#3 - 27.12.2020 19:04
Benim açtığım şikayette arkadaşlarım yeni başladığını belirtmiştim o anki yazım yanlışı bilerek yapılmadı yanlışlıkla oldu bunu mazur görmenizi rica ediyorum(birde bir isteğim var lütfen şikayet açmış olmak için açmayınız,yaptığınız tek şey yetkilileri yormak)

Şikayet açılmasını istemiyorsanız ihlal yapmayınız, arkadaşlarınızın başında dururken uyarmanız veya rolden sonra bizimle konuşmanız gerekirdi. Şikayet açıldıktan sonra özür dilemenin bi anlamı yok.
« Son Düzenleme: 27.12.2020 22:01 Forza »

#4 - 28.12.2020 22:19
Şikayet geri çekildi K&A.

#5 - 29.12.2020 14:39
K&A.