Konu: {27.12.2020] Kısmi Quantom Logistic oyuncuları... Birden çok ihlal.  (Okunma sayısı 536 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.12.2020 17:17

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: SS'lerde gözüken Quantom Logistic oyuncuları. @Pasha @dadasfb @LogaN @eren2525 @vroxy3

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Sanwener @Uzi144 @Orh4n

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:50 - 16:00 arası.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Fear Roleplay

Non-RP

Retarted-RP

İllegal Kuralları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Quantom Logistic üyeleri olarak, Pernaska birliği olan savaşla birlikte bizimle rolsel olarak savaşmaya başladılar. Buna laf etmedik. Shan Huang ve arkadaşlarının daha birliğe girmeden önce bizi defalarca trollemelerine de ses etmedik, şikayet dahi açmadık. Ama artık yeter. Perneska birliği ile dün IC olarak anlaştık, el sıkıştık, savaşı bitirdik. Bu arkadaşlar hala anlamsız rollere devam ediyorlar, sokağa bir anda iki araç gelip brawl çıkartıyorlar, brawlı kazanıyoruz, silah sıkıyoruz. Neredeyse öldürüyoruz. Polise laf vermek için yer arıyorlar, illegal olmalarına rağmen. Arkadaşlar gereksiz kavgalarında ölüm kavgası yaşadıkları gibi, birde üstüne hakaretler ediyorlar, küfürler havada yağıyor, dalga geçmeler, hemde bir siyahi gecekondu mahallesinde. Kurşun yiyorlar, dayak yiyip birde üstüne dönüp, dalga geçmeye geliyorlar. Üstelik bu birliğin konsepti ve hikayesi "şirket" olmasına rağmen yaptıkları rollere bile bir şey demedik, oluşum şikayeti de açmadık çünkü "FM izliyormuş rollerini." Şimdi de, sanki freeroam sunucusunda oynuyoruz gibi, "Akşam bittiniz oğlummmmm," "Akşam için planlar ayıkkkks ;)" rolü çeviriyorlar, ne bu ya? Nasıl denetleniyor rolleri, ya da bu rolleri yaparken motivasyonlarını neye bağlıyorlar?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
 [spoiler]
"Uzaklaşmanız için 3 saniyeniz var." diyor, hemde etrafını çevirmiş onca siyahinin arasında : D"

[spoiler]

Fear-RP, Non RP, ve "Kamera kayıtları incelensin bizi dövdüler!!!!!!!" rolü.

Spoiler: GösterGizle

Arkadaşları vurulduktan sonra, tek arkadaşı ile RK'lı şekilde sokağa dönüp, sonra "Akşama plan yapıyoruz moruk yaa." kafasına girdiği rolleri.

Ek açıklamalar(varsa): Bu rollerin mentalitesi ney? Bu rollerin denetimi nasıl, nerde, ne zaman yapılıyor? İnanamıyorum, sadece bunu diyorum. Üç haftadır sırf bu tarz rollerle uğraşıyoruz. Yorulduk.

#1 - 27.12.2020 17:39
Savunmayı birazdan yazacağım.

#2 - 27.12.2020 17:47
https://hizliresim.com/B13CQX Kavga bittikden sonra olay yerindeki eski italyan mafyasının mekanına ziyarete gidiyorum gelip banan küfür ediyor. *Etrafımını saran zenciler*değil biri önümde biride karşı kaldırımdan geliyor.Bundan korkucak değilim eğer etrafıma gelip hepsi sarsaydı gider aracıma binerdim. *Ayrıca etrafıma gelen iki zencide RK'Lı OOC Kin tutuyorlar**Oradaki kenimde güvenim IC Olarak polislerden geliyor sonuçta bana saldırsalar polisler ayırır orada polis olmasaydı onlara karşı korku rölü sergilerdim.*kendilerinin yaptığı low rp Brawl rölünde silah çekme,artı bayılıp kalkıp bize laf atıyorlar arkadaşım videoyu atıcakdır.Ayrıca Ben Silah ile veya yumruk ile bayıltılmadım BUG İle yere düştüm kaldırımdan düştüm ve bayıldım. Rapor attığımda ise admin beni kaldırdı ve bölgeden uzaklaştım. detayları incelersiniz iyi roller.
« Son Düzenleme: 27.12.2020 17:59 Pasha »

#3 - 27.12.2020 17:50
Merhaba burada savaş konusu yok. Ezra adlı arkadaş arabamızın önüne kırıyor ve daha sonra hiçbirşey olmamış gibi ilerliyor. Daha sonra inip normal olarak sinirli şekilde tepkimizi veriyoruz ve Ezra karakteri bize saldırmaya başlıyor. Ayrıca ortada Fear RP uygulunacak bir durum yok. Adamları bayılttığımız halde RK' lı olmasına rağmen bize gelip tavır koyabiliyor. Şikayette yazdığı gibi orda brawl dönerken çoğu kişiyi bayıltmışız ve brawl devam ederken silah sıkıyorsunuz. Bunun bi hata olduğunu bilmeniz gerekirdi. Bunu yapan kişi birlik lideri. Ayrıca ben Quantuntum Lojistik oyuncuları ilede bir ilgim yok. Daha dün NC attım ve birlikte değilim. IC olarak tanıştık sadece. Ben sivil bir karakterim ve polise sığınma hakkımda normal olarak var. Ayrıca akşama plandan kastı mahalle ile bir ilgisi yok. Karşı kaldırımdaki dükkan ile konuşuyoruz. SS de görüldüğü gibi zaten araç karşı kaldırımda ve şahıslarda o tarafa geliyor. Zaten daha sonra arkadaş can fulleyip falan geliyorlar. Zaten gerekli şikayeti akşam açacağım. Kısacasa bu OOC kine giriyor. Adamları düşürüyoruz ve açık arıyorlar. Ayrıca etrafımızı saran birçok kişi RK' lı.

#4 - 27.12.2020 17:53
2.1) BRAWL
Anlaşmalı brawl esnasında ateşli silah kullanmak ve drive-by yasaktır. Ancak rolde doğaçlama gelişen saldırı ve kavgalarda bu kural geçerli değildir. Yalnızca iki tarafın OOC olarak anlaşıp yaptığı anlaşmalı brawllarda geçerli olur.

Bu konudaki kafa karışıklığını ortadan kaldırmak istedim, şikayet geçerli ve ihlaller ortada.

#5 - 27.12.2020 18:30
Yapılan ihlalin açıklaması kısmında yazdıklarının hepsinin yalan veya yanlış bilgi olduğunu belirtiyorum.Öncelikle Pernaska birliği ile dostluk anlamında anlaşmış olabilirsiniz,bizimkiler size baskın atmadı.Sürekli beraber geziyoruz zaten,birliğimizden Shan'a karıştınız üzerine brawl rolü çıkardınız arabalardan inip hepinizi bayılttık.Aranızdan EZRA adına olan karakterin can fulleyip geri gelmiş olmasına rağmen.Ardından brawl rolünde yenilgiyi kendinize hazmedemediniz ve silah çıkartıp ateş açtınız.Yaşanan rol esnasında birden fazla ihlal yaptınız,buna karşılık yine saygımızdan '' o ihlal yaparsa bende yaparım '' mantığıyla değil de,rol içinde size küfür ederek sinirimizi yansıttık. @vrox3 karakteri dün NC attı,yani bizim birliğimize yeni karakteriyle henüz katılmamışken kamera kayıtlarının incelenmesini talep etti.Birlik konseptine gelirsek,birliğimiz illegal bir birlik.Şirket diye yanlış yazılmıştı biz yönetime onu önceden bildirdik,düzeltileceği söylendi.Sonuç olarak,kendi yaptıklarınızı sanki biz yapmışız gibi anlatıp,şikayet açıyorsunuz.Bizim şikayet açmamız gerekirken sizin açmanıza gerçekten şaşırdım.Bulaşıp kavga çıkartıyorsunuz,ardından dayak yiyorsunuz,ve silah çekip şikayet açıyorsunuz.Bayıldıktan sonra kalkıp bize tekrar saldıran insanlarsınız.Linkte ki video izlendiğinde kimin ihlal yaptığı belli olacaktır.
« Son Düzenleme: 27.12.2020 18:39 LogaN »

#6 - 27.12.2020 18:51
Göründüğü gibi videoda sadece Shan adlı arkadaşımız düşüyor.Bana yapılan iftirayi kınıyorum... RK Değilim birşey değilim sizden korkucak birşey yapamadınız bana.

#7 - 27.12.2020 18:55
RK olmadın diye fear rp yapmayacaksın diye bir kural yok, sunucu kurallarını gözden geçir. Fear roleplay, bir birliğin hakimiyetinde veya azınlığında olan bir bölgede davranman, takınman gereken tutumdur. Shevon'un size ateş etmesinde de bir sakınca yok, RK'lı değil, Brawl'da ateş etmek kurallara aykırı değil. OOC anlaşmalı yapılan Brawl'lar harici Brawl'da silah sıkılabiliyor.

#8 - 27.12.2020 19:07
Bize saldırdınız ve dayak yediniz hepiniz çoğunuz düşütünüz ve gidip evinizden shotgun alıp geldiniz çoğunuz rkliydiniz ayrıca bana sataşdığınızda olay yerinde 4 adet polis vardı.Realistik düşünürsek ne kadar çok olsanız bile polis var dibimizde siz bana saldırdığınız an onların ayıracağını biliyorum. Buna güvenerek size karşı tutum sergiledim.Fear-RP Yapılıcak bir yer diye düşünmüyorum iyi roller.

#9 - 27.12.2020 19:55
şahitliğimi onaylıyorum