SELAMMSon zamanlarda hepimizin ortak problemi FPS öncelikle kimse üzülmesin, sunucuda çok fazla map var, bu yüzden fpsinizin düşük olması normal. Ben bunun için çook ufak modlar kurdum, oyununuz aynı kalıyor gibi ama fpsinizde artıyor.
Mod içinde neler var?Modumuzun içinde ki şeyler şunlar ;
Ağaç yaprakları silmeye yarayan mod.
Kare Map-Sokak isimleri,
Türkçe Pusula,
PS2 Yol modu,
FPS Arttıran Cleolar ( Klasik )
Kamera etrafındaki çizgileri kaldıran mod,
Paradaki sıfırları kaldıran mod,
FPS Arttıran efektler,
Samp graphic restore(Bu fps boostluyor ama ne yaptığını unuttum)
NO SHADOWS (Gölgeleri kaldıran modlar)
EML kaldırabilen polis arabaları (FPS DÜŞÜRMEZ)
Ek bir şey indirmem gerekiyor mu?Cleo indirmeniz gerekli, bunun yanında modlarınızın yedeğini alabilirsiniz. SAMP ADDON kurarsanız fpsiniz daha çok artar bu arada.
Ufak AyarlarBaşlangıçta görev yöneticisini açıp arkada kullanılmayan her şeyi kapatın, eğer PC ile alakalı bir şey kapanırsa bilgisayar onları geri açıyor en azından bende öyle.
GÖRSELLER
LİNK VE VİRÜS TOTALhttps://www.upload.ee/files/12994002/VictoryTR_FPS__V2.rar.htmlhttps://www.virustotal.com/gui/file/19c8700e1936deccd77493b72d13d3026ac36386c2e75b34599c6e2d170034df/detectionGÜNCELLEMEV2 olarak nitelendirdiğim bu kısımda birkaç şey eklendi, birkaç şey değil aslında fpse gerçekten etki eden ve dropları bir nebzede olsa azaltan modlar var. Birçok asi. dosyası mevcut, link yenilendi. Kendimde kullanıyorum, bir sıkıntısı yok.
KURULUMMODLOADER klasörünün içerisinde bulunan dosyaları modloader klasörüne atıyoruz, models klasöründe bulunanlarıda aynı şekilde modelse atıyoruz.
Sonrasında HUD'u tekrardan GTA'nın ana dizinine atıyoruz, kare minimapimizde olmuş oluyor.
SEABED İPL'nin kurulumu ise şu şekilde = gta sa > data > maps > leveldes > oraya bırakıp değiştirin. Eğer ekranın turuncu gibi olmasını sevmediyseniz PS2GRAPHİCS klasörünü silin.
OLASI HATALAREğer ki arabaya binince vb. crash yerseniz radioff.cs'yi cleo klasöründen silin, eğer hata ile karşılaşan varsa forum özel mesajdan ulaşabilir.
VİDEOİyi oyunlar.