Konu: [26.12.2020] Ezra_Stan  (Okunma sayısı 379 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2020 16:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ezra_Stan @ardababa2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lamar_Kardell

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 
Alıntı
Refuse RP rolde ESC Sürekli rp ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ss'te görüldüğü üzere role uymuyor rol sırasında afk kalıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi ciddi şekilde cezalandırılmalı böyle oyuncular rol zevkimizi kaçırıyor. 16:00 da atmışız araca kişiyi aradan 6 dakika geçmiş hala orada duruyor falan.

#1 - 26.12.2020 16:16
Kişiyi bayılttıktan sonra kişi ESC'ye basıyor ve rolümüzü baltalıyor.

#2 - 26.12.2020 16:17
Olaya şahidim kişi cezalandırılmalı az ceza almamı arkadaş 12 level. Arkadaşın ceza alması yeterli değil role uyması sağlanmalı böyle kişiler rol zevkimizi kaçırıyor.

#3 - 26.12.2020 16:22
Ne rolü neyden bahsediyorsunuz? SSlerde görüldüğü gibi karakterimi evin arkasına bıraktım yolun ortasında afk bırakmamak için yemek yemeye gitmiştim zaten mahalledekilere afk bırakmaya gidiyorum uyucam diye söylemiştim, afk karakterimi kendi kendinize gelip düşürüp role girmişsiniz afk idim rolünüzü baltalama gibi bi şeyim de yok sizi orda görmedim bile neyden bahsediyosunuz onu bile bilmiyorum beni etiketleyince gördüm. Ekran görüntülerinizde gözüküyor zaten evin arkasında afk bırakmışım, aktif rol bölgesinde bırakmamak için arkaya koydum.

#4 - 26.12.2020 16:25
Ne rolü neyden bahsediyorsunuz? SSlerde görüldüğü gibi karakterimi evin arkasına bıraktım yolun ortasında afk bırakmamak için yemek yemeye gitmiştim zaten mahalledekilere afk bırakmaya gidiyorum uyucam diye söylemiştim, afk karakterimi kendi kendinize gelip düşürüp role girmişsiniz afk idim rolünüzü baltalama gibi bi şeyim de yok sizi orda görmedim bile neyden bahsediyosunuz onu bile bilmiyorum beni etiketleyince gördüm. Ekran görüntülerinizde gözüküyor zaten evin arkasında afk bırakmışım, aktif rol bölgesinde bırakmamak için arkaya koydum.

Kanka SS'te görüldüğü gibi başta oyundasın ve sonra ESC basıyorsun bu savunman mantıksız olmuş.

#5 - 26.12.2020 16:26
Sürekli RP diye bir kural var bilmem haberin var mı? Orada seni gördüğümüzde gayet oyunun açıktı geldik dövdük daha sonra ESC tuşuna basarak yırtmaya çalıştın olaydan binevi rolümüzü baltaladın. Şikayete OOC yalanıda ekliyorum. Zaten herşey sslerde belli 

#6 - 26.12.2020 16:29
Sürekli RP diye bir kural var bilmem haberin var mı? Orada seni gördüğümüzde gayet oyunun açıktı geldik dövdük daha sonra ESC tuşuna basarak yırtmaya çalıştın olaydan binevi rolümüzü baltaladın. Şikayete OOC yalanıda ekliyorum. Zaten herşey sslerde belli

Ya ne diyosun kardeşim ne ooc yalanı? Sslerde gözüküyor zaten laptopumun ekranının parlaklığını sıfıra alıp afk bırakıyorum, biraz mantıkla olursak afk olmazsam orda siz bana saldırmışsınız tepkisiz mi kalırdım? kaçardım direk, afkyım ekran görüntülerinde belli oluyor bana şikayet açtık diye pm attığınızda bile ne şikayeti diye sordum dünkü brawl rolünden açtınız sandım ama buraya gelince yeni gördüm bu rolleri afk idim.

#7 - 26.12.2020 19:48
SS'te görülüyor ESC'de değilken esc basıyorsun gayet açık uzatma lütfen admin kararı.

#8 - 26.12.2020 22:32
Benle düzgün konuş uzatma falan tarzı cümleler kurma bidaha bana karşı, attığınız bütün ekran görüntülerinde afkyım eğer afk olmasam beni dövmüşsünüz karşılık verirdim demi? orada birsürü arkadaşım var en azından onlara seslenirdim afk idim yemek yiyordum, afk bırakmadan öncede köşedekilere dedim afk bırakıcam arkaya geçip diye söylemiştim yaklaşık yarım saat afk idim zaten yaptığınız rol tamamen saçma afk olduğumdan yararlanıp kendi kendinize dövüp arabaya atma rolü yapmışsınız bütün sslerde karakterim aynı yerde zaten kıpırdamıyor ne pmlerinizi görmüşüm nede beni dövdüğünüzü. Esc falan bastığımda yok uzun süre afk bırakınca çıkmış olabilir o işaret veya herhangi bir bug olmuş olabilir ben bilgisayar başına geldiğimde chatlog çoktan kaymıştı karakterimde ayaktaydı hiçbirşeyden haberim yoktu aradan zaman geçince pm attınız ona baraktan geldim buraya.
« Son Düzenleme: 26.12.2020 22:35 ardababa2 »

#9 - 26.12.2020 22:35
+ hayır bana geldiğimde pmden şikayet açtık yazcağınıza böyle böyle bir rol oldu gelirsne devam ettirelim deseydin devam ederdim, benim afk olmamdan yararlanıp direk şikayet açılmış ama keşke bana söyleseydiniz çünkü afk idim giç birşeyden haberim yoktu
« Son Düzenleme: 29.12.2020 01:30 ardababa2 »