Konu: 26.12.2020 Safram_Miroslav  (Okunma sayısı 312 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2020 13:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Safram_Miroslav @Uzi144

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wade_Belton Kendrick_Calvin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Refuse RP rolde esc

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gafil avlanıyor dayak yiyeceğini anladığı an esc atıyor ve sonra role uymuyor hiçbirşey olmamış gibi takılıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşım şikayeti açmaya üşendiği için ben açıyorum.

#1 - 26.12.2020 13:22
doğru, kişi role uymadı iki kez girdim tutma emote u falan ama yürümeye devam etti daha sonra saldırdığımızda esc attı

#2 - 26.12.2020 14:33
Evet kişi emoteları önemsemeden yolunda devam etti, birkaç screenshot daha mevcut, kendisi ile kavgaya girişince ise ESC tuşuna basıp dizi falan izledi heralde 45 dk geri gelmedi çünkü.

#3 - 26.12.2020 14:52
Savunma bekleniyor. @Uzi144

#4 - 26.12.2020 15:15
Kişinin role uymadığında animi girip afk olmadığına dair birkaç ss bulunsun diye fazla fazla almıştım, gayet dönüyor, hareket ediyor, bilgisayarının başında fakat role tepki vermiyor, ta ki kavga çıkana dek, o an bir tepki veriyor ve ESC basıyor. SS'lerde ı görülebileceği üzere kişi kavganın olduğu ve esc bastığı lokasyonda, aynı dakika içerisinde, aynı yerde ve ESC basmış-basmamış halleri arasındaki tek fark kavga etmiş olmamız, (Canının bir miktar azaldığı da görülebiliyor, ESC tuşuna birkaç saniye geç basabildi kendisi.)
Kimseyi yalancılıkla suçlamıyorum fakat yalanlanamaz bir şikayet oluşturup garantiye almak istedim. İşte bahsettiğim screenshotlar;

« Son Düzenleme: 26.12.2020 15:17 batugordo »

#5 - 26.12.2020 15:28
Öncelikle merhabalar, bu arkadaşlarla uzun süredir rol ortamındayız ve arkadaşların diğer karakteriylede "NC" attığı karakteriylede bilmem neden sağlıklı bi rol gerçekleştirilmedi, süreklü beni düşürmeye "SS" alıp oluşum tanıtımlarında benim yere düştüğümün SS'ini atmaya yönelik rol yapıyorlar. Arkadaşların daha 10 gün illegal kuralı var ve bize sürekli bu tarz roller ile geliyorlar. Yaptığım ihlalin farkındayım anlık bir sinirle rolü bıraktım çünkü bu arkadaşlarla role girmekten kaçınıyorum. Altta ki ekran görüntülerinde göründüğü üzere bu ikili hak iddia ettiğimiz sokakta iki kişi olmalarına rağmen köşe tutuyorlar, rol gereği arkadaşları uzaklaştırdığımızda ise iki adım geriye giderek ''burası bizim evimiz, buradan kovamazsınız.'' gibi şeyler söyleyip kapı önünde role devam ediyorlar. Yaptıkları rolün mantıklı bir açıklaması zaten yok, birliğimizde ki üst rütbeli bir karaktere evin önünden hakaret ediyorlar, bizimle kavgaya tutuşuyorlar ve vurulduktan beş saniye sonra koşarak evin önüne geri gelip ''çok korktuk yaa.'' gibi tabirler ederek işi trolle vuruyorlar. Arkadaşların bu tarz bir rol izlediğini gördükten sonra elimden geldiğince az seviyede role girmeye çalıştım fakat nafile. Rolden uzak durmaya çalıştıkça rolümü daha çok baltalıyorlar. Hüküm sürdüğümüz Idlewood sokağında birliğin R15 rütbeli kişisine sürekli bu tarz roller ile kaçınmalısınız. Seviyeli ve iyi forumlar.

#6 - 26.12.2020 15:32
Hood onayınız falan yok, orada evimizin önünde rol yaptığımızda bile silah çekip ateş açıyorsun sana gül vermemizi bekleme dostum rolünü ona göre yap insanlarında rol zevkini kaçırma. Birliğimizi açalı 1 aydan fazla oldu bilmem farkında mısın?

#7 - 26.12.2020 15:33
Attığın screenshot'ları tam olarak görüntüleyemiyorum, küçük formda atılmış fakat bahsettiğin "bizim köşemizi tutuyolar" rolü'ne ait ss'lerin tam Wade Belton'ın evinin önü ve bu durum bayaaaa ironik. Öyle ki aynı evin önünde aynı rol sebebiyle (yani sizin köşenizi tutmuş olmamız) IC yollarla çözüme ulaştın -silah çekip bizi vurmaya çalışmak- Bu durum daha da bayaaaaaaa ironik açıkçası. Ayrıca ek bir şikayetin varsa şikayet oluşturabilirsin, köşemizi tutuyolar şeklinde şikayet aç istersen foruma. Bence senin şikayetin kural ihlali değil, tam olarak hüküm süremiyor olmanız olabilir, şahsi fikrim tabii, foruma eklersin, hüküm sürdürtmüyorlar bize diye.  ::) İyi roller, şikayetin konusu dağılmadan sonuca ulaşsın, ben tek bir yanıt daha eklemeyeceğim.
« Son Düzenleme: 26.12.2020 15:35 batugordo »

#8 - 26.12.2020 15:35
Hood onayınız falan yok, orada evimizin önünde rol yaptığımızda bile silah çekip ateş açıyorsun sana gül vermemizi bekleme dostum rolünü ona göre yap insanlarında rol zevkini kaçırma. Birliğimizi açalı 1 aydan fazla oldu bilmem farkında mısın?
Hood onayımız olmayabilir fakat bu sokakta uzun süredir rol yapıyoruz ve burada hak iddia ediyoruz. Sokak için farklı bir birlikle savaşa bile girdik ve rolümüz gereği bu sokakta doğup büyümüş karakterleri canlandırıyoruz. Evinizin orada olması orada hak iddia edebileceğiniz anlamına gelmiyor, orada sizden daha üstün bir birlik uyuşturucu ağı kurmuş durumda ve sizde rolünüzü buna göre gerçekleştirmelisiniz. ''Ama benim orada işletmem var, evim var.'' diye bir savunma söz konusu bile değil. Silah çekme nedenimiz köşe tutmanız değil, birliğimizin üst rütbeli üyesine hakaret edip tehdit etmeniz.
https://hizliresim.com/pf0JTn]

« Son Düzenleme: 26.12.2020 15:49 Uzi144 »

#9 - 26.12.2020 15:37
Açıkçası bu konuda şikayet oluşturabilirsin, daha fazla konuyu dağıtmasan iyi olur dostum, kirlilik oluşuyor şikayette. IC karşılık vermişsin yaptığımız role, ayrıca bizlerin de silahları var, ayrıca orası evimizin önü. -Silahlı olduğun alnında yazmıyordu, kusura bakma. Silah çektiğinde ateş etmek yerine gösterip korkutmaya çalışsan kaçardım.- İyi roller, iyi forumlar, bu sahiden son yanıtımdı uzuyor çünkü olay. Ayrıca şuan şikayetimle tamamen alakasız bir konu hakkında konuşuyoruz. :)