Konu: [24.12.2020] Jhon Martin  (Okunma sayısı 190 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.12.2020 12:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jhon Martin | @Jhon_Martin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raul North - @RaulRaul313 | Valerio Tinoco - @Cross | Alexander Boris - @Gizlidavet

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.12.2020 | 21.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car DM - NOOB DM - Emotesiz işlem - MAADK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gidip arkadaşlarla rol yapıyoruz şahıslar eve arıyor, onlara satılık evimin olduğunu söylüyorum. Emotesiz bir şekilde gelip yumruklar savurup beni düşürüyor, sistemsel ayağa kalktıktan sonra taksi ile gelip bizi eziyor Raul North adlı karakteri ve benim karakterimi tekrar bayıltıyor.
Aktif bir rolü baltalıyor, cezalandırılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Olay yok iken emotesiz saldırıp düşürüyor :
Spoiler: GösterGizle

Sistemsel kalktıktan sonra taksiyle ezmeye çalıştığının kanıtı ve MAADK :

Araç ile ezerek beni ve Raul North karakterini sistemsel olarak tekrar bayıltıyor :

Ek açıklamalar(varsa): Üç günde 5-6 şikayet açtım son günlerde sunucuda bulunan yeni kişiler çok fazla rol baltalıyor. Ayrıca şahıs bir değil üç-dört farklı ihlal yaptığı için insiyatif göstermek istemiyorum.

« Son Düzenleme: 26.12.2020 12:17 Rosta »

#1 - 26.12.2020 14:53
Savunma bekleniyor. @Jhon_Martin

#2 - 27.12.2020 13:03
3 kişi birlikte hakkında özel konuşurken yanımıza geldiler bizi dinlemeye başladılar, gitmelerini söyledik gitmediler.

#3 - 27.12.2020 13:24
Aynen, özel konuşmanızı böldüğümüz için bizi dövmeli ve hatta meslek aracı ile üzerimizden geçmelisiniz.  Sizi dinlemeye falan gelmedik Elias Rosales, Alexander Boris,  Theo Lorento ve Valerio Tinoco ile burada olan bir evi tasarlamaya geldik. Sizin ev aradığınızı gördüm, sizlere satılık bir evimin olduğunu söyledim, gördüğün gibi ters bir şekilde cevap vermene rağmen birşey yapmadım üstüne gelip yumruklayıp taksi aracı ile bizi ezmeye çalıştın. Yaptığın savunma gerçekten de gülünç.
« Son Düzenleme: 27.12.2020 13:28 Rosta »

#4 - 27.12.2020 14:25
Merhaba,

Jhon Martin karakteri, Deathmatching kapsamında caydırıcı bir ceza alacak. Aynı durumun tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Şikayet kapatıldı.