Konu: Bobby Harnaska  (Okunma sayısı 196 defa)

#0 - 26.12.2020 01:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bobby Hernaska

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.12.2020 - 01.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: N/A
Aracım ile gidiyordum ve Bobby Harnaska ile yanında birisi aracı ile önüme çıktı ve çarpıştık. Araçtan inerek "o aracı ben çalmıştım" diyerek üstüme doğru koştu ve aracımın açık olmasını fırsat bilerek araca saçma bir emote ile binerek kaçtı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A
Tüm rol zevkimi arabaşı gibi hüpletti.
v

#1 - 26.12.2020 02:05

#2 - 26.12.2020 02:51
Selam! yanımdaki arkadaşım ile bir araç bulduk yolda aldık gezmeye başladık bu arkadaş ile kaza yaptık ben yan koltuktaydım indim arkadaşım o araç çalıntıydı dedi ardından IC olarak dedim ki arkadaşıma oyala bunu (arapça) o da onun ile konuşmaya başlar iken emot verdim ve aracı kaçırdım olay bundan ibaret arkadaş zaten tehdit felan etti yok şikayet açıp banlatayım mı? vs, vs.https://hizliresim.com/WJmVAO @Flexman

#3 - 26.12.2020 03:02
Seni tehdit ettiğim falan yok alt tarafı rolümün içine ettin ve bende gene olgunluk yapıp senden aracımı geri getirmeni yoksa şikayet açacağımı söyledim. “Banlatırım” kısmı sinirle beraber olmuş bir şeydir.

#4 - 26.12.2020 03:05
Oynadığımız Platform HARD-RP kavramında dostum bilmem farkındamısın? Gerçek hayatta bir insandan aracı bu kadar rahat çalabilecek konumda olduğunu sanmıyorum ki bu sadece senin değil genel olarak bütün bireylerin korktuğu birşey ayrıca eklemek gerekirse herhangi bir birliğin de yok yani çeteci rolü yapıyorum diyip arkandakilere güvenemezsin, basitçe anlatmak gerekirse yaptığınız Retarted RP kavramına girmekte, amaçsız bir rol.

#5 - 26.12.2020 03:25
Karakterim alkolik sokaklarda yaşayan evsiz bir adam araç için her şeyi yapar zaten altımızdaki aracı çalmışız kazada gelip motoru bozuyorsun bende gelip aracını çalıyorum buna CarJack diyorsun cidden sinirlerim bozuldu sıkıldım artık boş boş jail yemekten şikayet açılmasından şikayeti geri çekiyorsan çek çekmiyorsan da ne olacağını bekleyelim.

#6 - 26.12.2020 03:29
Sen kesin MTA'dan geliyorsun. Çünkü bu triplere giren tek bir kitle var, oda MTA kitlesi.

#7 - 26.12.2020 03:41
Niye bana karşı böyle yaklaşıyorsun, ön yargı yapıyorsun? bildiğin ooc kin besliyorsun bana karşı cidden kalbimi kırıyorsun o kadar eminim ki senden daha iyi RolePlay yaptığıma boş bir insansın sana karşı kendimi yormak bile istemiyorum. @Flexman  Lütfen gereği yapılsın.

#8 - 26.12.2020 04:29
Evet, kesinlikle MTA oyuncususun sen. Sana karşı kin tutmam için en ufak bir sebep göster kabul edeceğim. Seni daha bu gün gördüm ve seni bu saçma rolünle tanıdım. Bence buna üzülmelisin çünkü: seni gördüğüm her gün aklıma bu rol gelecek ve benim tarafımca otoriter kaybedeceksin, yazık cidden.

#9 - 26.12.2020 07:53
İnsanlara ön yargı ile yaklaşmaktan başka bir şey yaptığın yok yazık kafana.. Admin kararını bekleyelim güzel kardeşim sana bir şey demiyorum ayrıca MTA oyuncusu olsam ne olacak, düşmanın mı olacağım?